Аз бих пробвал с друг телевизор, вързан на същия кабел.bega4kata написа:Те точно техниците ми казаха,че този модел ТВ имали проблем с някакъв софтуер,от който засичал звука ????????????????
DP Service - Димон Казанлък!
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
-
goshou
- Гараж: Superb 3 L&K 2.0TSI 4x4 2017г.
Здравей , имам едно питане. Имам една навигация китайска която купих пред 4-5-6 години. ето такава
модела е AS 7608 V4.
Това което не й работи е , че дисплея вече не е тач. Мойте подозрения е че дисплея нещо се разкалиброва защото в един момент работеше обаче като цъкнеш на едно място всъщност ти дава ,че си цъкнал в другия край на дисплея. И в един момент тотално вече спря да работи тъча на дисплея, иначе си предава картина.
Мислех,че ако се смени дисплея може да се оправи, но където и да я занеса като видят , че е китайска(без марка) ми казват , че няма части за това устройство. Далече съм от мисълта ,че дисплея на тая навигация някакъв уникален и го няма никъде.
Можеш ли с нещо да се помогне на това китайско чудо
.
ПС: ако има значение дисплея е от тея най-старите дето все едно има найлон от горе
модела е AS 7608 V4.
Това което не й работи е , че дисплея вече не е тач. Мойте подозрения е че дисплея нещо се разкалиброва защото в един момент работеше обаче като цъкнеш на едно място всъщност ти дава ,че си цъкнал в другия край на дисплея. И в един момент тотално вече спря да работи тъча на дисплея, иначе си предава картина.
Мислех,че ако се смени дисплея може да се оправи, но където и да я занеса като видят , че е китайска(без марка) ми казват , че няма части за това устройство. Далече съм от мисълта ,че дисплея на тая навигация някакъв уникален и го няма никъде.
Можеш ли с нещо да се помогне на това китайско чудо
ПС: ако има значение дисплея е от тея най-старите дето все едно има найлон от горе
- димон
- Гараж: Octavia 4 FL TDI
- Обратна връзка:
Нямам идея приятелю.goshou написа: Можеш ли с нещо да се помогне на това китайско чудо.
Като за начало може да се отвори и да се погледнат куплунзите ,
особено този от тъча дали не са разместени...
-
goshou
Мисълта ми е дали евентуално ще може да се намери нов дисплей и да се смени или смяташ, че ще е скъпо или въобще ще е трудно да се търси нов.
Или поне как мога да се ориентирам какъв дисплей ми трябва да си го търся.
Иначе навигацията е отваряна и са проверявани всичките лентови кабели.
Или поне как мога да се ориентирам какъв дисплей ми трябва да си го търся.
Иначе навигацията е отваряна и са проверявани всичките лентови кабели.
- димон
- Обратна връзка:
Единствено при проиводителя вероятно ще има резервен панел. Не вярвам да е скъп , трябва да им пишеш на другарите китайци и вероятно ще ти пратят ... 
-
goshou
Да пиша на китайците не се бях сетил. Мерси все пак. 
- димон
- Обратна връзка:
Щом модела е AS....производителя трябва да е Audiosource или нещо подобно. Имат страница и скайп за връзка , отзивчиви са и отговарят веднага , само дето са със 7 часа напред - трябва да пишеш сутрин...Доставката може и да е безплатна с "китайските пощи"... 
- Никола Иванов
- Гараж: Octavia 2 1.9TDI
Karoq 2.0TDI 4x4 DSG - Обратна връзка:
Здравей Димон. Имам нужда от съвет за това от къде и какъв като тип и марка кондензатор да си набавя за моя телевизор плазма Panasonic. Става въпрос за 1000uF 230V . Оригиналния е nippon chemi-con и се е надул. Като поработи няколко часа и започва да се рестартира.
Благодаря.
Благодаря.
- димон
- Обратна връзка:
Да питам нещо :
Някой да препоръча свестен ключар в района около Лъвов мост , който да работи и в събота ?!
Спрях се на една фирма "Шерлок" с "гугъл търсене" - някой да има мнение ?
Трябва да се ремонтира блиндирана врата : брава и патрон...
Някой да препоръча свестен ключар в района около Лъвов мост , който да работи и в събота ?!
-
Дидко-19810
- Гараж: Октавия 2 vrs TDI 170hp CR. passat b5 1.9TDI
- Обратна връзка:
А защо не ги смениш с нови
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Стоян +359 88 686 1960димон написа: 14.04.2019, 21:58:28 Да питам нещо :
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
На Сточна гара на спирката на ГТ в посока Люлин има ключари. И с колата и с жилището се справиха идеално!
- димон
- Обратна връзка:
За Алексей и жена му ли говориш? Той ми отказа за събота.
А относно смяната на бравата се говори нещо за сваляне и разглобяване на цялата врата изотзад, целия заден панел. Не съм правил такова упражнение...
Мерси за отговорите.
А относно смяната на бравата се говори нещо за сваляне и разглобяване на цялата врата изотзад, целия заден панел. Не съм правил такова упражнение...
Мерси за отговорите.
- zloQQ
- Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA - Обратна връзка:
Нямам идея за имената - просто си свършиха работата бързо и читаво. Жена не съм виждал вътре, все са били двама трима мъже
-
NRG
- Гараж: Октавиа 3 2.0D