Уау, след няколко години прекъсване в писането се включвм и аз.
Без значение кой какво кара, за нас е кеф и приоритет да идваме по тези мероприятия.
Изкарваме си чудесно, децата се забавляват, има страшно много малки човечета и обстановката винаги е приятна.
Цялата организация бе напасната от А до Я, благодаря на всички замесени за това, че имаме възможността да сме част от това събитие.
Лично за мен "ще взема" от този събор част от изказването на Кискинов, а именно:
"Благодаря на вашето семейство, че приехте моето семейство"
И нещо друго: имах усещането, че сме се виждали ей сега преди няколко седмици, а не чак преди година!
Осми Национален Събор - 14.07-16.07.2023г. Соколски Манастир - Габрово
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- TSI-LK
- Гараж: TDI
- sve
- Гараж: Roomster 1.4 TDI 80 hp
Superb II 2.0 TDI 170 hp, 4x4, 6DSG
Superb III 2.0 TDI 190 hp, 4x4, 6DSG
Съборът, организацията, хората, мястото, настроението ... всичко беше 

.
Определено ще впишем като редовни събития посещенията на съборите на ШФБ в семейния календар. Радвам се, че хората, които доведох с мен останаха доволни и заредени с положителна енергия след събора.
Благодаря на всички, които осъществиха това събитие.![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
Определено ще впишем като редовни събития посещенията на съборите на ШФБ в семейния календар. Радвам се, че хората, които доведох с мен останаха доволни и заредени с положителна енергия след събора.
Благодаря на всички, които осъществиха това събитие.
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
- pechatara
- Гараж: Октавия 1 AHF chiptuning bega4kata
- Обратна връзка:
Да се включа и азBlackPearl написа: 17.07.2023, 20:17:51intense написа: Супер сте! За пореден път! Прекарахме си страхотно. И децата бяха доволни. Благодарности на всички!
Към Вас и най-вече на Виктория съм обещал, лично ще се реванширам много на следващия събор, че поради моя техническа грешка я ощетих в дартса, за което отново се извинявам!
Грешката беше и моя, в крайна сметка аз писах грамотите и се извинявам! Който не работи, той не греши.
За мен, като част от екипа по организацията, напрежението, особено в неделя беше голямо...та така.Да сме живи и здрави, ще се реваншираме
Иначе само суперлативи мога да кажа за този събор, за мен 13 -ти пореден. Масовото посещение не е изненада. Работим много от години, влагаме доста сили и средства за да е добре подготвено всичко за едно приятно изкарване. Логично все повече нови лица има на нашите срещи и това, че сте останали доволни е най голямата награда!
Благодаря на всички за споделената емоция, наречена Шкода Форум България!
- andreev
- Гараж: Škoda Octavia 4 RS, 2.0 TSI, 7DSG - Stage 3
случайно ми излиза клип от маратона и още по-случайно попадам на кадър с момчето, което мина да помоли за вода и Кола 
-
tuningmania
- Гараж: Съд, Конфискация и Затвор - Сега!
Skoda Octavia 1 Combi, 1999г, 1.9TDI, 110кс;
Skoda Superb 2 Facelift Combi, 2014г, 2.0TDI, 170кс, 4х4, 6DSG;
Skoda Octavia 1 Facelift Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
До "ВСИЧКИ" - 15.07.2023 Година, около 2:45 Часа, Поляната до Соколски Манастир, "Samsung Galaxy Note 10 +":

Съд, Конфискация и Затвор - Сега!
Skoda Octavia 1 Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
Skoda Octavia 1 Combi, 2002г, 1.9TDI, 90кс.
-
AUTOCOMPLEX RS
- Гараж: Сервизът се намира на бул. Европа 130 и Анри Нестле.
- Обратна връзка:
Страхотно беше със страхотни хора . Преживяване веднъж. Благодаря на организаторите всяка година е супер емоция .
- MHlebarov
- Гараж: 2.0 TDi 4x4 L&K 2018
Първата ми реакция беше:
"ъ.. тоя пък ще моли за кола, баш на авто събор, никой няма да си даде шкодата на непознат.." после разбрах, че търси Кока-Кола..
Втората ми реакция като видях снимките ..
"'ъ.. Явор що е по зърна и с челник на главата?"
А то.. милите маратонци "като врабчетата" събират енергия
![kiss3 [smilie=kiss3.gif]](./images/smilies/kiss3.gif)
"ъ.. тоя пък ще моли за кола, баш на авто събор, никой няма да си даде шкодата на непознат.." после разбрах, че търси Кока-Кола..
Втората ми реакция като видях снимките ..
"'ъ.. Явор що е по зърна и с челник на главата?"
А то.. милите маратонци "като врабчетата" събират енергия