Историята на един "прероден" Superb III Facelift
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
kograman
@YYakovliev, брях, кво ще е туй нЯщо ... ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Someone's opinion of you does not have to become your reality
-
HerpaMoTeH
- Гараж: VW Touran 1.5TSI
@YYakovliev, честито и много безаварийни километри! Определено не съм сбърал с бялото
И аз като купих октавията се вайках, че е бяла, но половин година по-късно нe съжалявам грам и определено носи на мръсотия без да ѝ личи.
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
ЕвалатЪ....... 

- blindbard
- Гараж: Skoda Karoq, 1.5 TSI, DPCA, 6M, Business, MY 2020
- Обратна връзка:
YYakovliev, честито! Страхотна е! Леко чакане и здрав сън до тогава!
Не се познаваме лично, но предвид цялата ти страст и перфекционизъм до момента, те съветвам да помислиш за Columbus-а.
А "препекания" във форума ли остана?
Не се познаваме лично, но предвид цялата ти страст и перфекционизъм до момента, те съветвам да помислиш за Columbus-а.А "препекания" във форума ли остана?
ЕА 211 EVO ACT, 110 kw/150 hp; тема: viewtopic.php?f=13&t=2656
- SimonSez
- Гараж: Skoda Octavia RS 245
- Обратна връзка:
Честито колега за добрия избор, пожелавам ти да караме заедно на тура тая година ![music [smilie=music.gif]](./images/smilies/music.gif)
" Burn rubber not your soul "
-
pooh
Честито за поръчката. Очакваме с нетърпение развитието на 2-ри сезон, че форумът опустя тези дни.
Ако не е тайна, за колко я спазари в ЕТ?
Ако не е тайна, за колко я спазари в ЕТ?
- vankissa
- Гараж: > VW Golf MK4
> Skoda Superb 3 FL, L&K, 2.0TSI/272HP, Revo PP
> Renault Captur TCe 154
Честито!
Ма са белите с 19-ки ше се лъчите ли?
-
Alvin_iv
- Гараж: Skoda Kamiq, 1,5 TSI
Честито и от мен! Бялото наистина носи на прах(от опит го казвам). Поздраяления за избор на двигател! За съжаление за по-малките модели от Съпърб не се предлага. Горе-долу по същото време миналата година поръчах и Камика-голяма емоция, еуфория и тръпка си беше! Леко чакане!
Шкода Камик, 1.5 ТСИ, 150 к.с.
-
didoya
- Гараж: BMW G20 330xD M-Sport
Явор избухна, така както трябва! Да му е честита и съм сигурен, че много, ама много ще го изкефи. Хем е същата кола, хем обаче с този двигател е съвсем различно, в положителна посока - и като звук, и като вървеж, и като кеф.
И най-хубавото е - само ще и се радва, няма да виси по сервизите и ще върти много километри по страхотни места със семейството.
Евала за решението и смелостта, аз и преди бях му казал - за мен това е пътят за перфекционисти като него, които обичат всичко да им е изрядно. Знам и по себе си.
И най-хубавото е - само ще и се радва, няма да виси по сервизите и ще върти много километри по страхотни места със семейството.
Евала за решението и смелостта, аз и преди бях му казал - за мен това е пътят за перфекционисти като него, които обичат всичко да им е изрядно. Знам и по себе си.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Честито, Яворе. Страхотен избор,със здраве да си се возите цялото семейство и много хубави спомени да имате с прекрасния НЕпрепекан автомобил.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
-
mukot
- Гараж: Honda ZR-V Advance e:HEV; Toyota Cororlla Cross 2,0L HEV Executive plus
Честито и от мен! Не е нужно да се познаваме лично, все пак. На чакането трябва да се гледа позитивно - повече време си в радостно очакване и има втора радост при получаването след първата при поръчката. Но трябва да споделиш какво ще взимаш от Ст. Загора за до тогава. ![search [smilie=search.gif]](./images/smilies/search.gif)
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Няма да коментирам за каква цена е спазарена, Явор ще си каже ако иска, но гони 100к. без отстъпка. Доста са поскъпнали.
-
JorshTDI
- Гараж: Superb 272ps l&k lava blue, Passat B7 170ps +++
Честито и от мен. Пожелавам на всеки да попълни топлият си гараж с един такъв звяр.
- Sneaky Bastard
- Гараж: 2025 S4 Selection 2.0TDI 193PS
Между другото, гледам в конфигуратора за ниво L&K се е появила кожа коняк, доста по-различна и приятна от старата кафява - коняк, с черен таван, върви брутално на бял екстериор... Ако му е по вкуса на щастливия бъдещ собственик 
- ToYaGa
- Гараж: Superb III Scout
Честито и от мен, много добре изглежда