Щори против слънце за задните врати
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Kaloyan_vRS, А защо се е налагало да минаваш КАТ? Прехвърляне след лизинг ли?
Бееееее.....
-
optimax
- Гараж: Шкода Октавия 2 Комби 1.9тди 4х4
Фолксваген Пасат комби 2.8 V6 4моушън
Kaloyan_vRS, на предния джам имаш ли?
- Kaloyan_vRS
- Гараж: BMW M340i xDrive G20
- Цецо75
ex CFGB, ex ALH
Е добре де, при прехвърляне на лизинг се минава през каналите на КАТ, така ли? Егати, явно колата не е крадена, за чии чеп не става само по документи... ![dash1 [smilie=dash1.gif]](./images/smilies/dash1.gif)
![dash1 [smilie=dash1.gif]](./images/smilies/dash1.gif)
Бееееее.....
-
niki
- Гараж: Фабия 1 комби 2006 ASY
VW Golf 1997 AHU
Volvo XC70 D5
Ами ако живееш извън София, а лизинговата кола е била регистрирана в София, не виждам как ще минеш без КАТ респективно канали.
- Цецо75
ex CFGB, ex ALH
Явно не може, аз им се "гневя" на бюрократщините. Какво ще и гледат на канал, на кола, която отива от лизингодателя към лизингополучателя? Какво като се сменя регистрацията. Бахти чиновниците...
Бееееее.....
-
Alvin_iv
- Гараж: Skoda Kamiq, 1,5 TSI
Чиновниците и бюрокрацията в БГ са голяма сила, не трябва да го забравяме! С риск за СПАМ в темата ще споделя една случка в този дух. Преди известно време идва приятел да ми се похвали с чисто новата си кола! Слизам зад блока, в който живея(беше спрял на паркинга) разглеждаме автимобила от вътре, от вън за около 20 мин. Демонстрира ми как пали и екстри. По едно времи ми предложи да обиколи блока и да ме остави на булеварда пред входа на блока(кара се по еднопосочни улички), за да ми демонстрира и как върви. На булеварда, точно пред входа патрул на кат. Правят пълна проверка на автомобила и шофьора, извикаха и др.автомобил, за да направи проверка за алкохол. Всичко, както трябва. И... старшия на екипа се обръща към мен и казва"лична карта на пътника" Аз нямам, по чехли и домашно облекло съм. Написа ми акт, че съм без лична карта за 50 лв. И в акта адреса на установяване на великото престъпление, съвпада с адреса, на който живее нарушителя?! Споделям само един от абсурдите на родната милиция, сигурно и др.са имали сблъсаци с безумията на чиновника.
Шкода Камик, 1.5 ТСИ, 150 к.с.
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Ти се радвай,щото има право да те задържи за 24ч.ако иска,а едва ли ти се е спяло в ареста
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
С тия боклуци не можеш да излезеш на глава
Само отпадъчен материал служи в системата.
-
Alvin_iv
- Гараж: Skoda Kamiq, 1,5 TSI
Щеше да ме задържи, ако не бях си казал ЕГН-то и трите имена, а докато проверяваше съответствието съпругата ми свали ЛК, но въпреки всичко нарушението, според неговите думи е "констатирано"!
Шкода Камик, 1.5 ТСИ, 150 к.с.
- _v_
- Гараж: Шкода Октавия Скаут
Искам да благодаря на колегата Николай "kolyo b8" за това, че се свърза с мен във връзка с темата ми и ми предложи неговите щори, които вече няма да може да ползва на новата си кола. Видяхме се, запознахме се, дори пихме и по едно кафе
, като подробно ми обясни как да монтирам и ползвам щорите.
Благодаря, Николай!![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
Благодаря, Николай!
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
Застрахователно посредничество и правна защита - https://www.facebook.com/Обезщетение-от ... 626356002/
-
kolyo b8
- Гараж: Passat Variant B8.5 2.0 TDI DTSB/ DSG7
Многохилядният Сокол
Със здраве да се ползват!- kalata
- Гараж: Octavia 2 Elegance 2.0 TDI-PD DSG, 2007
Давай снимки
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
- _v_
- Гараж: Шкода Октавия Скаут
това пропуснах да направя, при първа възможност ще пусна
Застрахователно посредничество и правна защита - https://www.facebook.com/Обезщетение-от ... 626356002/
-
Raychev
Колеги, аз да споделя, имам щори, които ползвам активно. Според мен си заслужава такава инвестиция, защото като комфорт, който осигуряват при слънчевите дни, са като фолио, но намирам за положително това, че сваляш стъклото и щората седи и продължава да пази от слънце детето и жена ми, които се возят отзад. Също така си държа притворени стъклата когато спра някъде из улиците, и в автомобила има проветрение. Не е като да е със затворени стъкла. Отделно няма мухи, комари и други гадинки. Абе има си плюсове.
Също така имам и щори на предните стъкла, като те са с отрязък за безпрепятственна видимост към страничните огледала. Използвам ги целият летен сезон, като не затрудняват видимостта, а в същото време пазят сянка и се кара по-комфортно
.
Също така, нека не звучи като реклама, но мога да помогна на който желае, с намирането и закупуването на щори. Често има и употребявани на страхотни цени.

Също така имам и щори на предните стъкла, като те са с отрязък за безпрепятственна видимост към страничните огледала. Използвам ги целият летен сезон, като не затрудняват видимостта, а в същото време пазят сянка и се кара по-комфортно
.Също така, нека не звучи като реклама, но мога да помогна на който желае, с намирането и закупуването на щори. Често има и употребявани на страхотни цени.