Щори против слънце за задните врати

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2004г. до 2013г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Аватар
Цецо75

ŠKODA MASTER

Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH

Мнение от Цецо75 »

Kaloyan_vRS, А защо се е налагало да минаваш КАТ? Прехвърляне след лизинг ли?
Бееееее.....
optimax

ŠKODA MASTER

Гараж: Шкода Октавия 2 Комби 1.9тди 4х4
Фолксваген Пасат комби 2.8 V6 4моушън

Мнение от optimax »

Kaloyan_vRS, на предния джам имаш ли?
Аватар
Kaloyan_vRS

Škoda Racer

Гараж: BMW M340i xDrive G20

Мнение от Kaloyan_vRS »

На челното имам само една лента,ама като е долу слънцето(изгрява,залязва)не помагаИзображение
Аватар
Цецо75

ŠKODA MASTER

ex CFGB, ex ALH

Мнение от Цецо75 »

Е добре де, при прехвърляне на лизинг се минава през каналите на КАТ, така ли? Егати, явно колата не е крадена, за чии чеп не става само по документи... [smilie=dash1.gif]
Бееееее.....
niki

Škoda Фен²

Гараж: Фабия 1 комби 2006 ASY
VW Golf 1997 AHU
Volvo XC70 D5

Мнение от niki »

Ами ако живееш извън София, а лизинговата кола е била регистрирана в София, не виждам как ще минеш без КАТ респективно канали.
Аватар
Цецо75

ŠKODA MASTER

ex CFGB, ex ALH

Мнение от Цецо75 »

Явно не може, аз им се "гневя" на бюрократщините. Какво ще и гледат на канал, на кола, която отива от лизингодателя към лизингополучателя? Какво като се сменя регистрацията. Бахти чиновниците...
Бееееее.....
Alvin_iv

Škoda Фен²

Гараж: Skoda Kamiq, 1,5 TSI

Мнение от Alvin_iv »

Чиновниците и бюрокрацията в БГ са голяма сила, не трябва да го забравяме! С риск за СПАМ в темата ще споделя една случка в този дух. Преди известно време идва приятел да ми се похвали с чисто новата си кола! Слизам зад блока, в който живея(беше спрял на паркинга) разглеждаме автимобила от вътре, от вън за около 20 мин. Демонстрира ми как пали и екстри. По едно времи ми предложи да обиколи блока и да ме остави на булеварда пред входа на блока(кара се по еднопосочни улички), за да ми демонстрира и как върви. На булеварда, точно пред входа патрул на кат. Правят пълна проверка на автомобила и шофьора, извикаха и др.автомобил, за да направи проверка за алкохол. Всичко, както трябва. И... старшия на екипа се обръща към мен и казва"лична карта на пътника" Аз нямам, по чехли и домашно облекло съм. Написа ми акт, че съм без лична карта за 50 лв. И в акта адреса на установяване на великото престъпление, съвпада с адреса, на който живее нарушителя?! Споделям само един от абсурдите на родната милиция, сигурно и др.са имали сблъсаци с безумията на чиновника.
Шкода Камик, 1.5 ТСИ, 150 к.с.
Аватар
igeorgiev82

ŠKODA MASTER

Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC

Мнение от igeorgiev82 »

Alvin_iv написа: 20.03.2021, 19:05:46 Написа ми акт, че съм без лична карта за 50 лв.
Ти се радвай,щото има право да те задържи за 24ч.ако иска,а едва ли ти се е спяло в ареста [smilie=sarcastic.gif]
Аватар
Taratajki

ŠKODA MASTER

Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi

Мнение от Taratajki »

С тия боклуци не можеш да излезеш на глава [smilie=sarcastic.gif] Само отпадъчен материал служи в системата.
Alvin_iv

Škoda Фен²

Гараж: Skoda Kamiq, 1,5 TSI

Мнение от Alvin_iv »

Щеше да ме задържи, ако не бях си казал ЕГН-то и трите имена, а докато проверяваше съответствието съпругата ми свали ЛК, но въпреки всичко нарушението, според неговите думи е "констатирано"!
Шкода Камик, 1.5 ТСИ, 150 к.с.
Аватар
_v_

Škoda Фен²

Гараж: Шкода Октавия Скаут

Мнение от _v_ »

Искам да благодаря на колегата Николай "kolyo b8" за това, че се свърза с мен във връзка с темата ми и ми предложи неговите щори, които вече няма да може да ползва на новата си кола. Видяхме се, запознахме се, дори пихме и по едно кафе [smilie=sarcastic.gif], като подробно ми обясни как да монтирам и ползвам щорите.

Благодаря, Николай! [smilie=thank_you2.gif]
Застрахователно посредничество и правна защита - https://www.facebook.com/Обезщетение-от ... 626356002/
kolyo b8

Škoda Фен²

Гараж: Passat Variant B8.5 2.0 TDI DTSB/ DSG7
Многохилядният Сокол

Мнение от kolyo b8 »

[smilie=thank_you2.gif] Със здраве да се ползват!
Аватар
kalata

Škoda Ludicrous

Гараж: Octavia 2 Elegance 2.0 TDI-PD DSG, 2007

Мнение от kalata »

Давай снимки
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
Аватар
_v_

Škoda Фен²

Гараж: Шкода Октавия Скаут

Мнение от _v_ »

kalata написа: 29.03.2021, 21:50:13Давай снимки
това пропуснах да направя, при първа възможност ще пусна [smilie=music.gif]
Застрахователно посредничество и правна защита - https://www.facebook.com/Обезщетение-от ... 626356002/
Raychev

Шкода Новак

Мнение от Raychev »

Колеги, аз да споделя, имам щори, които ползвам активно. Според мен си заслужава такава инвестиция, защото като комфорт, който осигуряват при слънчевите дни, са като фолио, но намирам за положително това, че сваляш стъклото и щората седи и продължава да пази от слънце детето и жена ми, които се возят отзад. Също така си държа притворени стъклата когато спра някъде из улиците, и в автомобила има проветрение. Не е като да е със затворени стъкла. Отделно няма мухи, комари и други гадинки. Абе има си плюсове.
Също така имам и щори на предните стъкла, като те са с отрязък за безпрепятственна видимост към страничните огледала. Използвам ги целият летен сезон, като не затрудняват видимостта, а в същото време пазят сянка и се кара по-комфортноИзображение.
Също така, нека не звучи като реклама, но мога да помогна на който желае, с намирането и закупуването на щори. Често има и употребявани на страхотни цени.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia II”