За съжаление от снимките на сензора нищо не се вижда само едно черно петно, това което ти бях писал от бришкода, е че човека е подменил сензора, направил е кодинга, но пак не е тръгнал.muleshkov написа:За сензора когато-ако разглобяваш снимай го отвътре но заега и отвън ми върши работа просто искам да видя дали моята като кабели е еднаква и дали само сензора е различен защото така като гледам май само той е различен от другите.Иначе колицата е страхотна общо взето съм доволен, за мене аудио системата въпреки че поръчах шкода сараунд пак ми е малко слабичко и недостатъчно но пък е качествено.Имам едно странно питане за някои можеби но за мене лично не... на колко оборота ти удря изключвателя, аз съм с 90 коня мотора и на 4000 е на прекъсвач а оборотомера го направили до 8, иначе на 5та със 100км е на 2000об. което си е добре, при автомата и по мощния мотор как е?
Може да е от Болерото, но при мен звука е задоволителен.
Колата още не се е разработила и не съм я настъпвал, но веднъж ми се наложи да я сръчкам малко и си качи над 4000 обр.
Със 100 на 7-ма май е там някъде около 2000 обр. Вчера със 70 на 7-ма с натискане на газта, беше с около 1300-1400 обр.
Няма как да я махна, количката на малкия ще издере бронята.La Furia Roja написа: .......
2.Предпазната черна при багажника я махай.Мнооооого грозна.
Все едно на Бай Миле Комбито гледам

![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)

![hunter [smilie=hunter.gif]](./images/smilies/hunter.gif)