Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
tuningmania написа: 01.05.2021, 23:37:25
защо му е 1 Литър масло
Защото не продават на супена лъжица
Необходимо е 850-900 грама за цялостна смяна. Опаковката е 1 л.
Даже ако трябва да сме точни G060 е 850мл.
Та даже хич не остава при смяна.
А при сваляне на помпата аха и да не стигне.
Съвсем логично е да го накарат колегата да си купи нова опаковка масло.
Ако на някой му е останало може и само да се долее ама ме съмнява.
Здравейте,
Някой ходил ли е скоро за обслужване на халдекса в Еуратек София? Дали са започнали да почистват прословутата цедка? Ако не как процедирате? Първо в Еуратек за масло заради гаранцията и после в друг сервиз за цедката?
Поздрави.
Сменях масло наскоро и пожелах да обслужат и халдекса, на 20к км. Казаха ми, че не можело, било рано. Настоях, обслужиха го, не ми дадоха сведения за цедката.
Sheyretov написа: 13.02.2023, 02:46:00
Първо в Еуратек за масло заради гаранцията и после в друг сервиз за цедката?
Никой не може да те задължи кога и как да си обслужиш Халдекса.
Смениш ли маслото и после да ходиш за цедката - пак трябва масло, ново.
Все едно да си карал с двигателното 60 000км и да смениш само него и после да да идеш да ти източат новото масло , че да смениш и филтъра. .
Освен това се се сменят и двата болта + два о-пръстена.
При Халдекс V
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
MHlebarov написа: 13.02.2023, 07:57:52
Казаха ми, че не можело, било рано. Настоях, обслужиха го, не ми дадоха сведения за цедката.
Как така няма да ти дадат сведения за цедката?
Това не е нормално.
Сменили са ти само маслото.
Отсега ти казвам.
Отивай при Евгени да ти го сменят пак и да ти почистят цедката.
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
Е-е-е-е- писна ми на щепсела да обикалям по майстори!
Има ли как това животно да се изчисти без да се сменя масло и да се сменят болтове и рингове?
Кой е Евгени? @ЦецоNOL,