Загадъчна вибрация
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- vankissa
- Гараж: > VW Golf MK4
> Skoda Superb 3 FL, L&K, 2.0TSI/272HP, Revo PP
> Renault Captur TCe 154
Загадъчна вибрация
Баси майката - на вас ви вибрира, на мен ми вие...
Ама ше потърпя до смяна с летни гуми да видим как ше е тогиз.
Въпреки, че Рашо, какво мислиш да прайш между празниците - може да ги поразвъртим леко...
Въпреки, че Рашо, какво мислиш да прайш между празниците - може да ги поразвъртим леко...
-
didoya
- Гараж: BMW G20 330xD M-Sport
Загадъчна вибрация
Като станеш повече км ще вземе и да вибрира ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- vankissa
> Renault Captur TCe 154
Загадъчна вибрация
Са, що кълнеш? ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
-
didoya
Загадъчна вибрация
А, не, само споделям моят опит:) Хубавото е, че май като стигне до едно положение не се влошава повече:)
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
Загадъчна вибрация
Всичките съм тука. 0887523796 звънкай когато решиш между масите да нагласим нещо.vankissa написа: 22.12.2020, 12:52:30 Баси майката - на вас ви вибрира, на мен ми вие...
-
didoya
Загадъчна вибрация
Днес бях в ЕТ. Дежурно им се оплаках от проблемът с вибрацията. Вдигнаха рамене, нищо не можели да направят, от завода им казали, че било нормално. Много клиенти им се оплаквали от това вече. За капак "не могат" да дадат писмено обяснение, че това е "нормално".
Както се казва - "Гаранция - Франция":)
Както се казва - "Гаранция - Франция":)
- dimibo
- Гараж: Супърб 2, 2.0 TDI
Октавия 2, 1.9 TDI
V10
Загадъчна вибрация
Прати им нотариална покана, да видиш колко бързо ще се задействат и ще ти решат проблема, или поне ще ти дадат официално становище.didoya написа: 06.01.2021, 14:00:00 За капак "не могат" да дадат писмено обяснение, че това е "нормално".
Günter Stg 1
- Rangel
Загадъчна вибрация
Аз съм решил и съм се разбрал, колата ще се оставя и ако трябва рязглобява...
-
didoya
Загадъчна вибрация
Да споделиш като имаш инфо какво става....Rangel написа: 06.01.2021, 14:19:01 Аз съм решил и съм се разбрал, колата ще се оставя и ако трябва рязглобява...
- vankissa
> Renault Captur TCe 154
Загадъчна вибрация
Тфа цялото упражнение е ултра тъпа ситуация. Трябва да се намери начин да дадат нещо писмено щото като сгъне кофти...
Колега по подобен начин му смениха мотор и скоростна на 3-ката. Бе в Дарукар 3 месеца за диагностика/ремонт, през който период гаранцията изтече и отказаха да му го счетат като гаранционенен ремонт. Той обаче бе ходил за конкретното си оплакване няколко пъти при тях в дълъг период от време, подобно на текущата ситуация, и бе издействал писмено стнаовище, че всичко е топ. В следствие писа до управлението на БМВ България с прикачено писменото становище от някое си време преди самия ремонт, та някак си, без обратна връзка от самото управление, Дарукар смениха тактиката и оправиха всичко по гаранция.
Колега по подобен начин му смениха мотор и скоростна на 3-ката. Бе в Дарукар 3 месеца за диагностика/ремонт, през който период гаранцията изтече и отказаха да му го счетат като гаранционенен ремонт. Той обаче бе ходил за конкретното си оплакване няколко пъти при тях в дълъг период от време, подобно на текущата ситуация, и бе издействал писмено стнаовище, че всичко е топ. В следствие писа до управлението на БМВ България с прикачено писменото становище от някое си време преди самия ремонт, та някак си, без обратна връзка от самото управление, Дарукар смениха тактиката и оправиха всичко по гаранция.
- joro_kem
- Гараж: Octavia I Tour 1.9 TDI Octavia III FL 2.0 TDI
Загадъчна вибрация
днес в ЕТ Пловдив отстраниха проблема. оказа се, че вибрацията идва от допълнителния електрически отоплител, монтиран някъде над радиаторчето на парното. корпусът му бил пластмасов и се триел в пластмасите около него. дано не се появява отново.joro_kem написа: 13.11.2020, 06:26:11 Да се включа и аз в групата. И при мен отскоро (на 27000 е колата, 2.0 тди, ДСГ) се появи много дразнещ шум отпред вдясно, нещо като резонанс, в диапазона 1900-2200 оборота. Чува се и се усеща осезаемо, докато двг не е загрял. Имам чувството, че е от генерацията. Нарочно я карах за тест на фиксирана предавка в тези обороти и шумът е точно в тези граници, надолу или нагоре изчезва. Някой сблъсквал ли се е с такъв проблем. Ще ходя за смяна на масло в ЕТ след около 3000 км., но ако се налага, ще ида и преди това.
-
didoya
Загадъчна вибрация
Това е за дизелите обаче. Бензинките нямат такова нещо.
Все пак благодаря за ъпдейта!
Все пак благодаря за ъпдейта!
- Rangel
Загадъчна вибрация
Това мисля няма общо с кутията и проблема...