Skoda Octavia 3 - Синята лодка.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Дидко-19810, ти пък кога ходи при него ![scratch_one-s_head [smilie=scratch_one-s_head.gif]](./images/smilies/scratch_one-s_head.gif)
-
KNedyalkov
- Гараж: Skoda Octavia 3 - Vision, 1.5 TSI, DSG 7.
Време е за малко ъпдейт. Та навъртях скромно едни 6200+км и наистина съм очарован от колата, но е нормално като се има предвид какво карах преди. Днес смених масълцето и като питах дали има нещо притеснително ми казаха че уж всичко е наред и нямало проблеми.
Поръчах си и малко глезотийки от алито, дреболии, но ще пусна една две снимчици като дойдат.
Наздраве на всички.
![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)
Поръчах си и малко глезотийки от алито, дреболии, но ще пусна една две снимчици като дойдат.
Наздраве на всички.
![beach [smilie=beach.gif]](./images/smilies/beach.gif)
-
KNedyalkov
-
KNedyalkov
Здравейте колеги,
Минаха 5години и направих почти 60к км. Супер доволен съм от колата, а наскоро я обслужих при Иво в Стара Загора. Общо взето няма никакви ядове, но и аз гледам да си я пазя
.
Един бърз въпрос към по-знаещите от мен. Колагата е автомат 7DSG 1,5TSI 150коня и един колега от работа се бъзика с мен, че щяла да ми замине заплатата по обслужването на скоростната кутия. Отидох в Еуратек в Стара Загора да попитам колко ще ми струва, а те ми казаха, че не се обслужва. Да съм си карал и да не се притеснявам... е да, но се притеснявам.
Та какво Ви е мнението? Трябва ли да се прави обслужване или не? (Ако трябва ще дам и номер на рама за проверка.
Благодаря предварително и се надявам да успея да дойда Ноември месец на срещата на Баните.
Минаха 5години и направих почти 60к км. Супер доволен съм от колата, а наскоро я обслужих при Иво в Стара Загора. Общо взето няма никакви ядове, но и аз гледам да си я пазя
Един бърз въпрос към по-знаещите от мен. Колагата е автомат 7DSG 1,5TSI 150коня и един колега от работа се бъзика с мен, че щяла да ми замине заплатата по обслужването на скоростната кутия. Отидох в Еуратек в Стара Загора да попитам колко ще ми струва, а те ми казаха, че не се обслужва. Да съм си карал и да не се притеснявам... е да, но се притеснявам.
Та какво Ви е мнението? Трябва ли да се прави обслужване или не? (Ако трябва ще дам и номер на рама за проверка.
Благодаря предварително и се надявам да успея да дойда Ноември месец на срещата на Баните.
- pavel31
- Гараж: Skoda Kodiaq 190 TDI 4x4
http://forum.skoda-bg.com/viewtopic.php?t=4735
http://forum.skoda-bg.com/viewtopic.php ... &start=420
Може би ще са ти интересни тези теми. Ако не греша си с DQ200.
Поздрави!
http://forum.skoda-bg.com/viewtopic.php ... &start=420
Може би ще са ти интересни тези теми. Ако не греша си с DQ200.
Поздрави!
Ride as much or as little, as long or as short as you feel. But ride. - Eddy Merckx
- n_ivanov
- Гараж: > Skoda Superb 3 | L&K | 1.8 TSI - 180 к.с. | DSG 7 DQ200
> ex. Mercedes B-class | 180 CDI - 109 к.с. | manual
Кутията е със сухото DSG, обслужва се, но не на фиксиран интервал, както е при мокрите кутии. Аз съм със същата кутия и я обслужих миналата седмица на 156к км., като преди това знам, че е обслужвана веднъж от предишните собственици. В ЕТ е нормално да ти кажат, че по документи кутията не се обслужва, но ако колата вече е извън гаранция, няма да ти откажат подобна интервенция. Ако караш спокойно и не юркаш кутията, може да изчакаш още няколко хиляди километра, ако пък ще си по-спокоен за себе си можеш да си я смениш и сега. Цената за обслужването е напълно нормална и приемлива - плащаш си маслото и труда. Моето обслужване беше в ЕТ Бургас, а маслата и всички консумативи ги взех от @ЦецоNOL, така че ако си решил да сменяш, те съветвам да се свържеш с него и той ще ти предостави точното масло за теб. 
-
KNedyalkov
Благодаря за бързите отговори. Ще прегледам темите, а коя е кутията, честно нямам си на идея. Затова за да не се излагам повече ето и номера на рамата: TMBAR9NE5K0201740.
Колата вече не е гаранционна и въпреки това ми отказаха в Стара Загора, затова и ми стана странно. Попринцип никой не бяга от пари и предполагам, че или не им се занимава или може да си спазват стриктно препоръките на Шкода.
Колата вече не е гаранционна и въпреки това ми отказаха в Стара Загора, затова и ми стана странно. Попринцип никой не бяга от пари и предполагам, че или не им се занимава или може да си спазват стриктно препоръките на Шкода.
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
Кутията е DQ200.
Води се необслужваема.Не искат да я обслужат, защото нямат работна карта за нея, а и не са обслужвали такива и не знаят какво да правят.
Събира 1.7л - G 055 512 A2 - 50лв е литъра
За Мехатроника - 1л - G004000M2 - 45лв

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
На 100к я обслужи.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- skodko
- Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
- Обратна връзка:
И да ти е мирна главата й сложи един drivebilty софтуер.
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
-
KNedyalkov
С две думи сега спокойно мога да си карам и като наближа 100те да си я обслужа. Благодаря за инфото.
По-добре човек, който разбира да бърника. Попринцип обичам да барам, където не разбирам, но за колата правя изключение.