Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Имам си индивидуал сетингс и са си всеки пър едни и същи. Проблемът ми е , че като загася колата винаги се връща в нормал и трябва да го сменям после обратно на каквото аз съм направил или другите варианти.
Идеята ми е като загася колата и си свърша работата , когато се върна и запаля да продължи да е на комфорт.
Колеги , някой да е имал проблеми с климатроника? Позатопли се , и когато се опитвам да влеза в менюто ми през бутона под подгрева на стъклото (menu) не се случва нищо.
Ако влеза през главното меню на климатроника от menu опциите и после ac успявам да вляза вътре но седи като изключено без опции да регулирам каквото и да е.
Ще пусна снимки като се случи пак, но някой с идеи ?
Има ли смисъл веднага да тичам към еуратек ?
Случва се на напълно случаен принцип и температурата в колата си е ок.
Аз нямам такъв проблем.Не е лошо да посетиш Еуратек.Аз ходих за смяна на гуми и се оказа,че има ъпдейт за Skoda connect и SOS бутона. Не се знае дали няма да има нещо свързано и с твоя проблем и да излезе накой ъпдейт на менюто.
На 9 ти ще влиза колата в еуратек точно заради прословутия сос бутон има някаква грешка и поръчаха модул дето ще сменят. Не ми пречи , но дразни за момента обаче съм доста доволен!
veiankov написа: 02.05.2019, 23:48:20
На 9 ти ще влиза колата в еуратек точно заради прословутия сос бутон има някаква грешка и поръчаха модул дето ще сменят. Не ми пречи , но дразни за момента обаче съм доста доволен!
Имах подобен проблем, смениха по гаранция модула, но трябва да се въоръжиш с търпение за ден - два. Зависи от натовареността в сервиза.
Поздравления за колата ( не съм поздравил ), много безаварийни и радостни километри!