Нов бързак във форума

Всичко за Шкода Супърб, произведен от 2015г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Yavor Simov

Škoda Фен

Гараж: Skoda Superb L&K 4x4 2.0TSI 272 ps

Нов бързак във форума

Мнение от Yavor Simov »

bega4kata написа: 25.10.2018, 19:01:52 Честито на двамата с новите топ флагмани.
Мерси,Сами ;)
Аватар
Vinci74

Škoda Фен

Гараж: SKODA Fabia III Monte Carlo
1,2 TSI, 81kW, 110 k.c., 6M

Нов бързак във форума

Мнение от Vinci74 »

digitalundgrd написа: 24.10.2018, 22:56:31
Vinci74 написа: 24.10.2018, 21:15:31 .... или да съдействам за по бързото сглобяване....
За това сериозно ли можеш да съдействаш, и ако е така, то това означава ли, че всеки работещ в завода може да "съдейства" на негови познати? Поне да знаем защо се бавят поръчаните за България Шкоди [smilie=sarcastic.gif]
За сглобяването се пошегувах, защото вече някои далечни колеги в Еуратек вече започнаха да се майтапят с мен, че поръчаните за България Шкоди се бавели като доставка, защото бавно съм ги сглобявал. [smilie=pardon.gif]
Колкото и да ми се иска нямам чак такива възможности, аз съм най-нормален служител в завода...…...иначе не бих отказал да помогна ако можех. Има и нещо, което може би се пропуска: всяка една поръчка влиза в системата/програмата, след това се заявяват компонентите за нивото на оборудване, защото има и поддоставчици, и т.н., поръчките са за цяла Европа (и свят може би) и в завода работим на пълен капацитет. А когато има нужда отиваме и извънредни смени, самият аз още първият месец в завода записах (след като началник смяната при всеки от колегите дойде лично да го пита) две допълнителни смени и то нощни, а смените са по 12 часа, 24/7. Миналият месец се разминах само с една допълнителна смяна.... естествено и парите после са повече, но и данъците също.
Аз самият за моето Карло чаках 2,5 месеца защото не избрах базовата конфигурация, а подобно на колегата с поръчания Супърб набутах в порчката почти целият конфигуратор и трябваше да чакам. А и до сега съжалявам, че не избрах всичко като опции и оборудване, нещо за което съжалявам, но допусната грешката ще я поправя при следващата ми Шкода.
Аватар
veiankov

Шкода Новак

Гараж: Superb 2.0 TSI, 272 BHP
Обратна връзка:

Нов бързак във форума

Мнение от veiankov »

bega4kata написа: 25.10.2018, 19:01:52 Честито на двамата с новите топ флагмани.
Мерси друже :) и прощавай, че ти оспамих и аз темата!
Yavor Simov

Škoda Фен

Нов бързак във форума

Мнение от Yavor Simov »

veiankov написа: 25.10.2018, 22:02:07
Мерси друже :) и прощавай, че ти оспамих и аз темата!
[smilie=kiss3.gif] [smilie=kiss3.gif] [smilie=thank_you2.gif]
kograman

ŠKODA MASTER

Нов бързак във форума

Мнение от kograman »

Vinci74 написа: 25.10.2018, 20:16:44
Vinci74 написа: 24.10.2018, 21:15:31 .... или да съдействам за по бързото сглобяване....
За това сериозно ли можеш да съдействаш, и ако е така, то това означава ли, че всеки работещ в завода може да "съдейства" на негови познати? Поне да знаем защо се бавят поръчаните за България Шкоди [smilie=sarcastic.gif]
За сглобяването се пошегувах, защото вече някои далечни колеги в Еуратек вече започнаха да се майтапят с мен, че поръчаните за България Шкоди се бавели като доставка, защото бавно съм ги сглобявал. [smilie=pardon.gif]
Колкото и да ми се иска нямам чак такива възможности, аз съм най-нормален служител в завода...…...иначе не бих отказал да помогна ако можех. Има и нещо, което може би се пропуска: всяка една поръчка влиза в системата/програмата, след това се заявяват компонентите за нивото на оборудване, защото има и поддоставчици, и т.н., поръчките са за цяла Европа (и свят може би) и в завода работим на пълен капацитет. А когато има нужда отиваме и извънредни смени, самият аз още първият месец в завода записах (след като началник смяната при всеки от колегите дойде лично да го пита) две допълнителни смени и то нощни, а смените са по 12 часа, 24/7. Миналият месец се разминах само с една допълнителна смяна.... естествено и парите после са повече, но и данъците също.
Аз самият за моето Карло чаках 2,5 месеца защото не избрах базовата конфигурация, а подобно на колегата с поръчания Супърб набутах в порчката почти целият конфигуратор и трябваше да чакам. А и до сега съжалявам, че не избрах всичко като опции и оборудване, нещо за което съжалявам, но допусната грешката ще я поправя при следващата ми Шкода.
Е това приказка! Като е нова кочината -> all in! Компромиси, само на вторичният пазар :)
Someone's opinion of you does not have to become your reality
Аватар
zorozlatanov

Škoda Фен

Гараж: Tesla Model 3 -Dual Motor
Renault ZOE 52kWh-Red
RAM Bike XC Twoo
Обратна връзка:

Нов бързак във форума

Мнение от zorozlatanov »

Честито на колегите! Хубави коли.
Аватар
Vinci74

Škoda Фен

Гараж: SKODA Fabia III Monte Carlo
1,2 TSI, 81kW, 110 k.c., 6M

Нов бързак във форума

Мнение от Vinci74 »

kograman написа: 26.10.2018, 11:50:36
Vinci74 написа: 25.10.2018, 20:16:44

Е това приказка! Като е нова кочината -> all in! Компромиси, само на вторичният пазар :)
По-скоро горчив опит: в продължение на 3 години събирах и възстановявах чарк по чарк сваленото от идиотите по автокъщите от моят Баварец. Ще дам само един пример: при смяна на отнесеното от един талибан (едвам избегнах челен удар една сутрин на път за работа) шофьорското странично огледало се оказа, че някой ИЗРОД ми е свалил еърбега от шофьорската врата и буквално на една ламаринка (вратата ) ми е висял живота. Комбито е било с аналога на L&K за годината си на производство 2000 г.: навигация, GPS, DVD чейнджър, може би кожен салон и т.н. Предпочетох да дам повече пари за да не съжалявам после какво съм можел да добавя, а не съм и т.н.
Yavor Simov

Škoda Фен

Нов бързак във форума

Мнение от Yavor Simov »

Колеги,днес разбрах,че края на ноември или началото на декември Сивият вълк ще е при мен браво браво браво
Аватар
kalata

Škoda Ludicrous

Гараж: Octavia 2 Elegance 2.0 TDI-PD DSG, 2007

Нов бързак във форума

Мнение от kalata »

Честито и на двамата колеги, дано бързо да пристигнат колите и да не ви мотаят с регистрацията.
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
Yavor Simov

Škoda Фен

Нов бързак във форума

Мнение от Yavor Simov »

kalata написа: 26.10.2018, 21:57:34 Честито и на двамата колеги, дано бързо да пристигнат колите и да не ви мотаят с регистрацията.
;) ;)
Аватар
veiankov

Шкода Новак

Гараж: Superb 2.0 TSI, 272 BHP
Обратна връзка:

Нов бързак във форума

Мнение от veiankov »

Yavor Simov написа: 26.10.2018, 21:51:40 Колеги,днес разбрах,че края на ноември или началото на декември Сивият вълк ще е при мен браво браво браво
Явка, като гледам може и за Януари да увиснем?

Моята я дават производство последна седмица на Ноември, и после не се знаело, ще дойде ли преди Коледа и НГ и ще я регистрират ли и тн... :)

Тъжно брате, тъжно!
Аватар
Вероломния Кръчмар

Škoda Ентусиаст

Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
Обратна връзка:

Нов бързак във форума

Мнение от Вероломния Кръчмар »

Колите ги регистрират бързо. На 29.12.16 дойде в БГ мойта, на 03.01.17 е била регистрирана. Но ако сте на лизинг през Еуратек, там имат някакви си техни врътки и правила, които забавят предаването на автомобила на нетърпеливия му собственик. ;)

При мен спазиха точно седмицата на производството, както бяха обявили преди това. От поръчката до слизане от конвейра и доставка в БГ - точно 2 месеца без един ден.

Честита Ви радост, колеги, дано скоро се наместите на седалката, хванете се за волана и се подпрете на педалите. [smilie=sarcastic.gif]

Поздрави.
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"

Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
Yavor Simov

Škoda Фен

Нов бързак във форума

Мнение от Yavor Simov »

Вероломния Кръчмар написа: 14.11.2018, 00:47:22 Колите ги регистрират бързо. На 29.12.16 дойде в БГ мойта, на 03.01.17 е била регистрирана. Но ако сте на лизинг през Еуратек, там имат някакви си техни врътки и правила, които забавят предаването на автомобила на нетърпеливия му собственик. ;)

При мен спазиха точно седмицата на производството, както бяха обявили преди това. От поръчката до слизане от конвейра и доставка в БГ - точно 2 месеца без един ден.

Честита Ви радост, колеги, дано скоро се наместите на седалката, хванете се за волана и се подпрете на педалите. [smilie=sarcastic.gif]

Поздрави.
Благодаря. ;)
Yavor Simov

Škoda Фен

Нов бързак във форума

Мнение от Yavor Simov »

Привет,колеги.Сивият вълк дойде на 8,12,18,точно 45 дни след поръчката [smilie=yahoo.gif] [smilie=music.gif]
Чакам да я обуем за зимата и ще кача някоя друга снимка :)
Аватар
PRO

ŠKODA MASTER

Гараж: VAG PQ46 3T