Skoda Rapid

Модел Rapid от 2012 - до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Rally

Шкода Новак

Skoda Rapid

Мнение от Rally »

Здравейте, колеги, дайте мнение, какъв разход дава, като мотор добре ли се представя, за какво трябва да се внимава? Харесва ми, но май нямат много място в багажника.

https://m.olx.bg/d/ad/skoda-rapid-space ... 9cHwb.html
pepi

Škoda Фен²

Гараж: Octavia

Skoda Rapid

Мнение от pepi »

Моторчето е супер, адекватна мощност за купето и приличен разход. Това, което не ми харесва са 2 неща:
1. Много километри - това е субективно, но да купуваш кола на 200+ с презумпцията тепърва да я караш - трябва да си готов за изненади
2. Багажникът на Спейсбека е чувствително по-малък от на лифтбека. От личен опит ти казвам
Иначе Рапид за мен е много приятна кола
Публикувай отговор

Обратно към “Škoda Rapid”