Octavia 3 Фейслифт 2017
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Sec8200
- Гараж: под наем
Фейслифт 2017
Трябва да има и балъци като нас с нови коли...в офиса БГ батенцето да го закараме в Мирафиори (имаме офис хумор понеже сме близо -"накъде бързат бързите БМВта сутрин - към Мирафиори да пази ред!"), я за скоростната кутия, я за верига (интересното е че след 10к ремонти не си признават грешка ами викат "мен в БМВ са ме правили". На VW им носим от Еуратек антифриз и други неща, че по-изгодни.
Да сме живи и здрави пак бих взел нова Октавия било то най-слабия двигател пред 535XD фул фул топ топ...
Да сме живи и здрави пак бих взел нова Октавия било то най-слабия двигател пред 535XD фул фул топ топ...
- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
Фейслифт 2017
Не знам дали досега е било така, но в новата не може да сложиш камера за задно виждане без да се добави чистачка за задния джам!
TSI Team
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Фейслифт 2017
Когато си купих Супърба един приятел ме убеждаваше колко съм зле и че за тия пари к'во BMW ще си купя, и щото не е бълък като мен си купи страшната Х5ца. Която след всичките ремонти вече е по-скъпа от Супърба.Stuci написа:Мда, така е, съгласен съм. Просто споделям моята граница за нов автомобил. За тези пари вече преклено много се разширява диапазонът на втората ръка автомобили:
http://m.mobile.bg/details/11476267982024797
http://m.mobile.bg/details/11481478969898125 (ква Шкода, баце)
http://m.mobile.bg/details/11481527120203283
http://m.mobile.bg/details/11478107554043211
http://m.mobile.bg/details/11461321824782879
http://m.mobile.bg/details/11444291501409622
http://m.mobile.bg/details/11476607960905010 (ще скъса трътката на рс-а)
http://m.mobile.bg/details/11474782496249178 (красота!)
@PRO, в черно и в червено мамси джейс!
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
Фейслифт 2017
Пичове, какво Горубляне, какви Фиорита топ топ и фул фул. Не съм казвал подобни работи. За 50к може да се купи премиум автомобил на малко км без да от посочените места, БЕЗ да е фул топ фиори 
goAPR
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Фейслифт 2017
Прав е Стуци, за 40-50 може МНОООГО хубава и супер запазена кола втора ръка да се вземе.
Има и почти неразличими от чисто нови.
Но е супер изнервящо докато я намериш. Моге и година да чакаш и следиш като луд офертите.
И пак е на късмет всичко, но факт е, че ги има такива автомобили. Луксозни, с много екстри и като чисто нови.
Има и почти неразличими от чисто нови.
Но е супер изнервящо докато я намериш. Моге и година да чакаш и следиш като луд офертите.
И пак е на късмет всичко, но факт е, че ги има такива автомобили. Луксозни, с много екстри и като чисто нови.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- Stuci
- Обратна връзка:
Фейслифт 2017
Да, всъщност това проблемът. Дори обикновено такива оферти изпадат баш когато не търсиш автомобил. При мен беш така - преди 3 години изтървах бмв 730 бензин 2009г. на 60000км от продавач - първи собственик, с 5 автомобила гаража си. Бях на косъм от това да се реша да го взема, но си казах, че ще чакам жената да забременее и тогава ще търся кола. Във времето имам и други примери - съседът ми си продаде 3годишната А5ца 3.0тди (фабричен чип на 284коня) за 40000лв...и т.н.bega4kata написа:
goAPR
-
Sec8200
Фейслифт 2017
оферти има, но трябва да си готов с кеша и да ги разпознаеш веднага. Иначе изчезват яко дим.
Повечето в БГ не осъзнават,че няма как в чужбина същата кола както е описана да е по-скъпа в това състояние пък в БГ видиш ли голяма далавера. Като моя познат...купи я супер изгодно и сега горе долу я докара на пазарната цена и отгоре,но на цената с бягане,риск,нерви.
Не е проблема в БМВтата ми че при нас повечето са - цитирам "напудрени милионници"
и аз бях залитнал по Е90 бензин,почти бях намерил моята,всичко ок но имаше едно лошо чувство у мен и не я взех.
Повечето в БГ не осъзнават,че няма как в чужбина същата кола както е описана да е по-скъпа в това състояние пък в БГ видиш ли голяма далавера. Като моя познат...купи я супер изгодно и сега горе долу я докара на пазарната цена и отгоре,но на цената с бягане,риск,нерви.
Не е проблема в БМВтата ми че при нас повечето са - цитирам "напудрени милионници"
и аз бях залитнал по Е90 бензин,почти бях намерил моята,всичко ок но имаше едно лошо чувство у мен и не я взех.
- Stuci
- Обратна връзка:
Фейслифт 2017
Ама никой не ви говори за "далавера" в смисъл на тънкана!!! Това ви е проблема, че търсите далавера, изразяваща се в мега изгодната цена - 30000лв за М5 от 2008г., защото това няма да е далавера, а набутвация! Далаверата се изразява в това, че имаш възможност да си купиш премиум автомобил на прилична цена в сравнение с покупната като нов, но не и ниска! Дано ме разберете 
goAPR
-
Sec8200
Фейслифт 2017
тегавина си е, на кой да се довериш, че не лъже?
Дилърите на някои марки продават коли внос на частни лица с въртяни км(Пежо), като технически проверени. Отделно даже някои не ги мият дори (Хюндай).
Да речем тези евтини..виждал съм доста мърляви и в Авто Бавария на премиум селекцията им.
Евентуално да си я вземеш ти сам отвън, да ти е мир на главата. Или от човек на който му имаш вяра. Тлва го видях с продажбата на 30ката...много пари им била, ала бала, накрая трима дето обикаляха два месеца в една седмица ми звъннаха,че няма да се пазарят за пари искат да я вземат. Дадох я на приятел, много настоя. Но като ги питах бяха видяли какви ли не истории по дилъри и автокъщи.
И аз бих карал баварец, но ме е страх на старо. Инак че е повече кола в някои отношение си е така
Дилърите на някои марки продават коли внос на частни лица с въртяни км(Пежо), като технически проверени. Отделно даже някои не ги мият дори (Хюндай).
Да речем тези евтини..виждал съм доста мърляви и в Авто Бавария на премиум селекцията им.
Евентуално да си я вземеш ти сам отвън, да ти е мир на главата. Или от човек на който му имаш вяра. Тлва го видях с продажбата на 30ката...много пари им била, ала бала, накрая трима дето обикаляха два месеца в една седмица ми звъннаха,че няма да се пазарят за пари искат да я вземат. Дадох я на приятел, много настоя. Но като ги питах бяха видяли какви ли не истории по дилъри и автокъщи.
И аз бих карал баварец, но ме е страх на старо. Инак че е повече кола в някои отношение си е така
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Фейслифт 2017
Ако ще ми ежедневка, няма да си купя никога чисто нова кола.
Следващата ще ми е пак 4-5годишна.СУВ.
Да дам за чисто нова кола пари и да я забухам всеки ден напред назад между водачи олигофрени, в мизерията и дупките по пътищата, при липсата на места за паркиране... от нап да мидържат сметка от къде са ми парите.... Забрави.
Нова кола не купувам аз за ежедневните нужди на моето семейство.
Никога!
Следващата ще ми е пак 4-5годишна.СУВ.
Да дам за чисто нова кола пари и да я забухам всеки ден напред назад между водачи олигофрени, в мизерията и дупките по пътищата, при липсата на места за паркиране... от нап да мидържат сметка от къде са ми парите.... Забрави.
Нова кола не купувам аз за ежедневните нужди на моето семейство.
Никога!
GUNTER SERVICE

- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T