Milltek-a с по голямо Фи ли е към генерацията или същото?
Питам защото на моята бивша (Октавия 3 RS) взех с по-голямо, но съответно сменях и генерацията ...
Аз поръчах да си е към стоковата генерация, не е по-голямо
Може да, че януари става на 3 години и искам не искам…DIDOO написа: 25.09.2023, 11:29:46 Ако ти е интересно ,мини през един Техн пункт за годишни прегледи и да ти направят една профилактична замерка на газовете ..( CO ,NO )
andreev написа: 25.09.2023, 11:41:34 Аз поръчах да си е към стоковата генерация, не е по-голямо
Ясно ... според запознатите, дали ще има проблем при евентуално по-сериозно засилване?
това с ГТП в Бг е пълен та*ак ... моите катализатори са дали фира при предишния собственик и той е сложил test pipes, съответно като ходих за годишен (в съвсем случаен пункт), не казаха абсолютно нищо и на стикера ми сложиха категорията, която е зададена по документи ... а смърдеше на бензин яко ... тааа
Ами много ми се видяха 375к.с. пък ми е по-пригледно да си пълни скаличката на МАХ и затова ги намалих...много приятно съм изненадан от колицатаandreev написа: 25.09.2023, 11:37:44 “275kw съм писал, стигат ли ти “
В събота като се видяхме каза, че ги е намалил на 250kw, но след това пак ги върна на 275kw, защото като излязохме да караме колата стигна 250kw без проблем
(гарнитура за турбо на октавия 3 спрямо октавия 4)

![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
Нямам никаква идея аз