Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
SHQ написа: 08.05.2023, 12:10:19
Днес изкарах филтъра и наистина щеката е там. Допуснах огромна грешка като се усъмних в работата на
Сами и Васко. Подведох се по различно изглеждащия филтър, а и се бях напрегнал в събота.
Най- искрени извинения, голама тъпотия сътворих. Моля модератор да изтрие мненията по този въпрос.
Отново се извинявам, че действах така прибързано.
Пиша , като доволен клиент от сервиза .
Колата е VAG , но не Шкода . Основен ремонт на двигател и смяна на съединител . Всичко беше свършено навреме , както беше уговорено . След ремонтът , колата е добре , няма течове и беше върната чиста ( постарах се да я оставя по същият начин за ремонт ) .
Благодаря много .
stefan L написа: 21.05.2025, 18:06:19
Предполагам че е Шкода. Ама каква точно? Що не си попълниш профила?
Не е . Нямам Шкода . Не съм и имал въпреки , че за последната покупка оглеждах и тях . Затова и не съм го попълнил . Колата е Сеат Фрийтрак безинов . Останалите коли са VW и имат тема във VW форума .