Еуратек
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- redalex
- Гараж: i3
Еуратек
Протича доста просто - или връщаш колата и те ти връщат парите (за колкото си я купил), или си прекратяваш лизинга и не дължиш наказания.
Можеш и да си задържиш колата, но трябва да я дадеш да я модифицират (софтуерно).
Във всички случаи получаваш обезщетение от 5000-10 000 долара от VW
https://www.cand.uscourts.gov/crb/vwmdl ... nt-2-Liter
Отделно държавата съди VW ...ама там какво ще стане не е съвсем ясно още.
Цялата работа е раздухване на скандал - не че няма, но стана малко от мухата слон.
Можеш и да си задържиш колата, но трябва да я дадеш да я модифицират (софтуерно).
Във всички случаи получаваш обезщетение от 5000-10 000 долара от VW
https://www.cand.uscourts.gov/crb/vwmdl ... nt-2-Liter
Отделно държавата съди VW ...ама там какво ще стане не е съвсем ясно още.
Цялата работа е раздухване на скандал - не че няма, но стана малко от мухата слон.
- skodko
- Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
- Обратна връзка:
Еуратек
Е как иначе да наложат електричките?
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
- EL_GRADO
- Гараж: Skoda Octavia MK3
Еуратек
Разбира се ако погледнем себестойността на първото поколение комънрейл дизел и сегашното му пололение нещата са фрапиращи.
Финансовите отдели виждат това и някак си не им се връзва намаляването на печлбата.
Финансовите отдели виждат това и някак си не им се връзва намаляването на печлбата.
Десен 2
Стооо
Ляв 2-на хоризонта
Стооо
Ляв 2-на хоризонта
-
Motorhead
- Гараж: Октавия 3
- redalex
- Гараж: i3
- Германеца
- Гараж: Skoda Rapid Spaceback 1.6 diesel, 90 PS, 7 DSG,
Skoda Octavia 3 RS, 2.0 diesel, 184 PS, 6 DSG
Еуратек
Дрън-дрън, сериозно ли мислиш, че ще водя някаква глупава тинейджърска дискусия, понеже на теб така ти харесва... Айде, няма нужда!
- Германеца
- Гараж: Skoda Rapid Spaceback 1.6 diesel, 90 PS, 7 DSG,
Skoda Octavia 3 RS, 2.0 diesel, 184 PS, 6 DSG
Еуратек
@Motorhead, айде, ако обичаш, да говориш глупости на оня, дето си няма хал хабер... Демек не на мен. Все ми е тая дали защитаваш роднина или приятел, или си припознал сам себе си. Истината в БГ е, че умението за работа с клиенти не е ценно качество и, съответно, се неглижира от роботодателите масово. Пък ти,@Motorhead, в какво вярваш ми е все тая.
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
Еуратек
Очевидно не сте ползвали услуги из белите страни
Там, няма как да не се държат с теб добре. Трябва да прекалиш, да си супер гнусно парче, за да те помолят, подчертавам помолят, да напуснеш или нещо такова. Винаги усмихнати и учтиви, навсякъде из Европа. То отношението е такова, че няма как ти да си останеш задник, ако си такъв де
Тук. Тук е.... знаете как е. Тук трябва да съпреживяваш мензиса на сервитьорката, махмурлука на бармана, "недоебана" на приемчика, недоспиването на доктора, молиш се готвача да е ОК, че..... и т. н. 
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
-
Motorhead
- Гараж: Октавия 3
Еуратек
А егото важно ли е?Аз не работя за Еуратека но знам как е по "белите"страни и пунта с усмивката .Но,като ходя по такива учреждения гледам да получа услугата за която идвам а не целувки и букет рози.Не че доброто отношение не е балсам за душата но това си е двупосочно.Гледайте филма Башмайстора за автомобила за сравнение.Е има напредък сега.Останалото е бавен процес .Търпението се изисква и от двете страни .
Общо взето тинейджърска дискусия.
Общо взето тинейджърска дискусия.
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
Еуратек
О, не,не. Аз се намесих, може би ненужно, защото едва ли не изкарахте, че човек отива в.... ЕТ в случая, с идеята за скандал, а те видиш ли са некакви ангелчета, и щото ние вече сме се нахендрили, не бива да си търсим правата 
Понеже и аз работя с хора (не винаги съм убеден, че са хора) не забравям правилото, че клиента винаги е прав "до доказване на противното"![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Аз лично нямам нито положително, нито отрицателно отношение към Еуратек, просто са такива, каквито са. Влизам там с усмивка, обикновенно така си и тръгвам
Понеже и аз работя с хора (не винаги съм убеден, че са хора) не забравям правилото, че клиента винаги е прав "до доказване на противното"
Аз лично нямам нито положително, нито отрицателно отношение към Еуратек, просто са такива, каквито са. Влизам там с усмивка, обикновенно така си и тръгвам
-
mordo
Еуратек
Жорди, случая приключи. Минало-заминало. Просто информативно - ако ти изгори бушон и нямаш в наличност, до ЕТ ли ходиш да купиш? Купих си комплект бушони от първата бензиностанция на "Петрол", а разтопения е от "OMV". Щом като е пуснат в продажба в България, предполага се, че отговаря на някакви стандарти. Ми то всичко вече се произвежда в Китайска народна република.JORDITO написа: 16.02.2019, 09:11:22 mordo, от моя гледна точка се е случило следното:
- Китайските ледове не са давали добър контакт на буксата и пластините и в един момент са се допряли на маса някъде и ти е изгорял бушона.
- Купил си китайски бушон в един момент, който не гори и се е стопила или пластмасата във фара или буксата на фара. Има случаи с китайски бушони да се запали цял сноп кабели.@skodko, може да ти покаже снимки по този въпрос.
- Като искаш да мине по гаранция е трябвало да си сложиш оригиналните крушки и да не оставяш бушон на седалката.
-Н15 при замяна с китаец винаги се омотават и трите кабелчета с изолирбанд, за да няма контакт на пиновете с метал при движение.
Вече спора ти след това не мога да коментирам, но обикновено всички лед крушки, дори и марковите на Филипс и Осрам са "Offroad only" и нямат официален сертификат CE и право да се използват в целия Европейски съюз.
П.П. Колегата с бушона и Гармин, ако е с черна VRS, му се баше разпаднало зарядното на Гармина и една метална скоба, беше паднала в гнездото на запалката и дала накъсо. Съответно му беше изгорял бушона.
Никой не отчете друго: "Не сте купил и поставил оригинална крушка", т.е. закупени от ЕТ. Какво означава оригинална? "Origo" (лат. - произход). Произходът на крушките не е от Шкода, нито от ЕТ. Първоначално се вграждат Н15 на Осрам. Кое е оригинално в автомобила (в смисъла, който те влагат?) Гумите, блока на двигателя, скоростната кутия? Специално за крушките, гаранцията им е 6 м., смятано от датата на покупка на автомобила. Има определени технически изисквания - цокъл Н15, мощност 55 вата. Никой не може да те принуди да купиш "оригинални" крушки. Противното означава страхотен монопол и ограничаване на конкуренцията. Да плащаш, примерно, по 60+ лева за крушка, която при друг търговец струва 35 лв. По тази логика все от ЕТ трябва да купуваме масло за 40 лв./л.
Пак повтарям - случаят е приключен, платил съм си като поп, въпросът е да не се оставяме да ни манипулират.
Поздрави.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Еуратек
Купих си комплект бушони от първата бензиностанция на "Петрол", а разтопения е от "OMV". Щом като е пуснат в продажба в България, предполага се, че отговаря на някакви стандарти. Ми то всичко вече се произвежда в Китайска народна република.
В страни от темата - виждал съм кола изгоряла половината с предпазител от бензиностанция!
Всеки си има глава, но с предпазителите - било то за колата или за в дома - компромиси никога! За масло и гориво има 200 теми, кой къде, супер, дупер, доставчици, ментета... а за нещо струващо левчета (читавите) да пестя - НЕ.
В страни от темата - виждал съм кола изгоряла половината с предпазител от бензиностанция!
Всеки си има глава, но с предпазителите - било то за колата или за в дома - компромиси никога! За масло и гориво има 200 теми, кой къде, супер, дупер, доставчици, ментета... а за нещо струващо левчета (читавите) да пестя - НЕ.
Бееееее.....