Еуратек

Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
redalex

Skoda Electric

Гараж: i3

Еуратек

Мнение от redalex »

Протича доста просто - или връщаш колата и те ти връщат парите (за колкото си я купил), или си прекратяваш лизинга и не дължиш наказания.
Можеш и да си задържиш колата, но трябва да я дадеш да я модифицират (софтуерно).

Във всички случаи получаваш обезщетение от 5000-10 000 долара от VW
https://www.cand.uscourts.gov/crb/vwmdl ... nt-2-Liter

Отделно държавата съди VW ...ама там какво ще стане не е съвсем ясно още.

Цялата работа е раздухване на скандал - не че няма, но стана малко от мухата слон.
Аватар
skodko

Ретро Škoda

Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
Обратна връзка:

Еуратек

Мнение от skodko »

Е как иначе да наложат електричките?
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
Аватар
EL_GRADO

Шкода Новак

Гараж: Skoda Octavia MK3

Еуратек

Мнение от EL_GRADO »

Разбира се ако погледнем себестойността на първото поколение комънрейл дизел и сегашното му пололение нещата са фрапиращи.
Финансовите отдели виждат това и някак си не им се връзва намаляването на печлбата.
Десен 2
Стооо
Ляв 2-на хоризонта
Motorhead

Škoda Фен

Гараж: Октавия 3

Еуратек

Мнение от Motorhead »

Германеца написа: 16.02.2019, 08:25:21
Motorhead написа: 15.02.2019, 20:41:48 Нямаш подход
@Motorhead, какво ще кажеш да поясниш?
Ще кажа ако ми кажеш как е в Германия.
Аватар
redalex

Skoda Electric

Гараж: i3

Еуратек

Мнение от redalex »

skodko написа: 16.02.2019, 19:48:27 Е как иначе да наложат електричките?
В дългосрочен план, това е едно отлично решение за Европ...
Аватар
Германеца

Škoda Фен²

Гараж: Skoda Rapid Spaceback 1.6 diesel, 90 PS, 7 DSG,
Skoda Octavia 3 RS, 2.0 diesel, 184 PS, 6 DSG

Еуратек

Мнение от Германеца »

Motorhead написа: 16.02.2019, 21:37:04
Германеца написа: 16.02.2019, 08:25:21
Motorhead написа: 15.02.2019, 20:41:48 Нямаш подход
@Motorhead, какво ще кажеш да поясниш?
Ще кажа ако ми кажеш как е в Германия.
Дрън-дрън, сериозно ли мислиш, че ще водя някаква глупава тинейджърска дискусия, понеже на теб така ти харесва... Айде, няма нужда!
Motorhead

Škoda Фен

Еуратек

Мнение от Motorhead »

Приемчиците си гледат работата без да ухажват клиента.И на запад в Германия е така.Виж при тези които ти продават автомобил ухажването е част от работата.Капиш
Аватар
Германеца

Škoda Фен²

Гараж: Skoda Rapid Spaceback 1.6 diesel, 90 PS, 7 DSG,
Skoda Octavia 3 RS, 2.0 diesel, 184 PS, 6 DSG

Еуратек

Мнение от Германеца »

@Motorhead, айде, ако обичаш, да говориш глупости на оня, дето си няма хал хабер... Демек не на мен. Все ми е тая дали защитаваш роднина или приятел, или си припознал сам себе си. Истината в БГ е, че умението за работа с клиенти не е ценно качество и, съответно, се неглижира от роботодателите масово. Пък ти,@Motorhead, в какво вярваш ми е все тая.
Аватар
Taratajki

ŠKODA MASTER

Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi

Еуратек

Мнение от Taratajki »

Очевидно не сте ползвали услуги из белите страни :) Там, няма как да не се държат с теб добре. Трябва да прекалиш, да си супер гнусно парче, за да те помолят, подчертавам помолят, да напуснеш или нещо такова. Винаги усмихнати и учтиви, навсякъде из Европа. То отношението е такова, че няма как ти да си останеш задник, ако си такъв де :D Тук. Тук е.... знаете как е. Тук трябва да съпреживяваш мензиса на сервитьорката, махмурлука на бармана, "недоебана" на приемчика, недоспиването на доктора, молиш се готвача да е ОК, че..... и т. н. :D
Аватар
Цецо75

ŠKODA MASTER

Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH

Еуратек

Мнение от Цецо75 »

Въпрос на климатичен пояс е. Не се заблуждавайте.
Бееееее.....
Motorhead

Škoda Фен

Еуратек

Мнение от Motorhead »

А егото важно ли е?Аз не работя за Еуратека но знам как е по "белите"страни и пунта с усмивката .Но,като ходя по такива учреждения гледам да получа услугата за която идвам а не целувки и букет рози.Не че доброто отношение не е балсам за душата но това си е двупосочно.Гледайте филма Башмайстора за автомобила за сравнение.Е има напредък сега.Останалото е бавен процес .Търпението се изисква и от двете страни . [smilie=sarcastic.gif]
Общо взето тинейджърска дискусия.
fancko

Škoda Фен²

Гараж: О3 FL 1.8 TSI 7DSG

Еуратек

Мнение от fancko »

Въпрос на монопол и господстващо положение на пазара. Без конкуренция толкоз.
Аватар
Taratajki

ŠKODA MASTER

Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi

Еуратек

Мнение от Taratajki »

О, не,не. Аз се намесих, може би ненужно, защото едва ли не изкарахте, че човек отива в.... ЕТ в случая, с идеята за скандал, а те видиш ли са некакви ангелчета, и щото ние вече сме се нахендрили, не бива да си търсим правата :D
Понеже и аз работя с хора (не винаги съм убеден, че са хора) не забравям правилото, че клиента винаги е прав "до доказване на противното" [smilie=pardon.gif]
Аз лично нямам нито положително, нито отрицателно отношение към Еуратек, просто са такива, каквито са. Влизам там с усмивка, обикновенно така си и тръгвам :)
mordo

Škoda Фен²

Еуратек

Мнение от mordo »

JORDITO написа: 16.02.2019, 09:11:22 mordo, от моя гледна точка се е случило следното:
- Китайските ледове не са давали добър контакт на буксата и пластините и в един момент са се допряли на маса някъде и ти е изгорял бушона.
- Купил си китайски бушон в един момент, който не гори и се е стопила или пластмасата във фара или буксата на фара. Има случаи с китайски бушони да се запали цял сноп кабели.@skodko, може да ти покаже снимки по този въпрос.
- Като искаш да мине по гаранция е трябвало да си сложиш оригиналните крушки и да не оставяш бушон на седалката.
-Н15 при замяна с китаец винаги се омотават и трите кабелчета с изолирбанд, за да няма контакт на пиновете с метал при движение.

Вече спора ти след това не мога да коментирам, но обикновено всички лед крушки, дори и марковите на Филипс и Осрам са "Offroad only" и нямат официален сертификат CE и право да се използват в целия Европейски съюз.

П.П. Колегата с бушона и Гармин, ако е с черна VRS, му се баше разпаднало зарядното на Гармина и една метална скоба, беше паднала в гнездото на запалката и дала накъсо. Съответно му беше изгорял бушона.
Жорди, случая приключи. Минало-заминало. Просто информативно - ако ти изгори бушон и нямаш в наличност, до ЕТ ли ходиш да купиш? Купих си комплект бушони от първата бензиностанция на "Петрол", а разтопения е от "OMV". Щом като е пуснат в продажба в България, предполага се, че отговаря на някакви стандарти. Ми то всичко вече се произвежда в Китайска народна република.
Никой не отчете друго: "Не сте купил и поставил оригинална крушка", т.е. закупени от ЕТ. Какво означава оригинална? "Origo" (лат. - произход). Произходът на крушките не е от Шкода, нито от ЕТ. Първоначално се вграждат Н15 на Осрам. Кое е оригинално в автомобила (в смисъла, който те влагат?) Гумите, блока на двигателя, скоростната кутия? Специално за крушките, гаранцията им е 6 м., смятано от датата на покупка на автомобила. Има определени технически изисквания - цокъл Н15, мощност 55 вата. Никой не може да те принуди да купиш "оригинални" крушки. Противното означава страхотен монопол и ограничаване на конкуренцията. Да плащаш, примерно, по 60+ лева за крушка, която при друг търговец струва 35 лв. По тази логика все от ЕТ трябва да купуваме масло за 40 лв./л.
Пак повтарям - случаят е приключен, платил съм си като поп, въпросът е да не се оставяме да ни манипулират.
Поздрави.
Аватар
Цецо75

ŠKODA MASTER

Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH

Еуратек

Мнение от Цецо75 »

Купих си комплект бушони от първата бензиностанция на "Петрол", а разтопения е от "OMV". Щом като е пуснат в продажба в България, предполага се, че отговаря на някакви стандарти. Ми то всичко вече се произвежда в Китайска народна република.

В страни от темата - виждал съм кола изгоряла половината с предпазител от бензиностанция!

Всеки си има глава, но с предпазителите - било то за колата или за в дома - компромиси никога! За масло и гориво има 200 теми, кой къде, супер, дупер, доставчици, ментета... а за нещо струващо левчета (читавите) да пестя - НЕ.
Бееееее.....
Публикувай отговор

Обратно към “Шкода Сервизи, Форумни майстори, Партньори”