Срещи в София
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- pechatara
- Гараж: Октавия 1 AHF chiptuning bega4kata
- Обратна връзка:
Срещи в София
Супер е мястото, май ще се местим. Другия път - барбекю! Снимки от мен по-късно. 
-
Sec8200
- Гараж: под наем
Срещи в София
Добре си полафихме, както обикновено 
Аз коли не снимах, но една в движение, сред есента...
поздрави и благодаря за срещата
п.п. благодарности и на Пепи и ПРО за снимките предварително
Аз коли не снимах, но една в движение, сред есента...
поздрави и благодаря за срещата
п.п. благодарности и на Пепи и ПРО за снимките предварително
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
Срещи в София
Супер местенце сте избрали! Аз бях на работен семинар до вчера следобяд и за днес ми се насъбраха много енгежементи
Другия път, живот и здраве, съм с вас!
...и бира, и бира!pechatara написа:Супер е мястото, май ще се местим. Другия път - барбекю! Снимки от мен по-късно.
goAPR
- pechatara
- Гараж: Октавия 1 AHF chiptuning bega4kata
- Обратна връзка:
Срещи в София
Поглед към парка
Смеят се, щото съм много бърз на автоспусък - 10сек.
Тук една група фенове на Енцо
А Маджо бие камбани...
Тук една група фенове на Енцо
А Маджо бие камбани...Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
Sec8200
- Гараж: под наем
Срещи в София
"For whom the bell tolls" - Metallica ![music [smilie=music.gif]](./images/smilies/music.gif)
- coverdale
- Гараж: Octavia 4 FL-1,5TSI DSG 150PS MHEV, WV T-Rock 2.0TSI 190PS 4x4 DSG,M340I X Drive G21
Срещи в София
Семинарче на Боровец или отиваше към Овърдрайв оня ден?Stuci написа:Супер местенце сте избрали! Аз бях на работен семинар до вчера следобяд и за днес ми се насъбраха много енгежементиДругия път, живот и здраве, съм с вас!
...и бира, и бира!pechatara написа:Супер е мястото, май ще се местим. Другия път - барбекю! Снимки от мен по-късно.
- Stuci
- Обратна връзка:
Срещи в София
Първото. Скоро и в Овърдрайвcoverdale написа:Семинарче на Боровец или отиваше към Овърдрайв оня ден?Stuci написа:Супер местенце сте избрали! Аз бях на работен семинар до вчера следобяд и за днес ми се насъбраха много енгежементиДругия път, живот и здраве, съм с вас!
goAPR
- coverdale
- Гараж: Octavia 4 FL-1,5TSI DSG 150PS MHEV, WV T-Rock 2.0TSI 190PS 4x4 DSG,M340I X Drive G21
Срещи в София
Семинарче на Боровец или отиваше към Овърдрайв оня ден?
[/quote]
Първото. Скоро и в Овърдрайв
Много й ходи сигналната лампа на Октавията![/quote]
![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Първото. Скоро и в Овърдрайв
- Sawyer
- Гараж: ///
Срещи в София
Мамка му, втора поредна среща пропуснах заради други ангажименти. Че и на ново, супер място тоя път. Направо ме заболя сърцето...
Иначе, личи си, че сте си прекарали добре.
Иначе, личи си, че сте си прекарали добре.

- TheSaint
- Гараж: Octavia RS230
- Обратна връзка:
Срещи в София
Радвам се че и вие харесвате мястото... удобно е като връзка с околовръсното ,има природа,паркинг широк....само кофти е че като е хубаво времетэ е малко пренаселено...но ще видим ,определено е алтернатива !pechatara написа:Супер е мястото, май ще се местим. Другия път - барбекю! Снимки от мен по-късно.
иначе кофти се получи в неделя но нямаше как да дойда..
-
hvp800
- Stuci
- Обратна връзка:
- Росен21
Срещи в София
Добър ден
Може ли да помоля някой (доброволец) да ми услужи със ключ за такъв болт (прилагам снимка ) ?? Става въпрос за 12стен( Шлици,не знам как се пише) ? Защото искам да си сменя волана ,но нямам такъв инструмент !! От софия съм
Ако не отговоря тук -0988878111 ми е номера . Който има желание и има свободно време и му се занимава да го направим
Благодаря предварително !!
Може ли да помоля някой (доброволец) да ми услужи със ключ за такъв болт (прилагам снимка ) ?? Става въпрос за 12стен( Шлици,не знам как се пише) ? Защото искам да си сменя волана ,но нямам такъв инструмент !! От софия съм
Благодаря предварително !!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- VALDO
- Гараж: Škoda Octavia L&K 1.8TSI DSG
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Toyota Corolla 2.0 Hybrid
Honda XL750 Transalp - Обратна връзка:
- TheSaint
- Гараж: Octavia RS230
- Обратна връзка:
Срещи в София
То деня почти мина... камбаните ли и кога евентуално? Подвижния видео оператор ще идва ли с фордюStuci написа:Планирана, не. Ако се съберат хора, може да видим дали ще стане нещо...
Май имам такъв ключ