Попитай майстора?
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Nikolay Georgiev
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TDI-CR 6M, Roomster 1.6 TDI (90+)
Попитай майстора?
Знаят че е ремапната. :-(
А за механика, който извърши ремонта и ми каза, че маховика е ок - познаваме се от 5 години и досега не имало случай да ме подведе. По отношение на работата си е много много педантичен.
При него обсужвам и Румстъра, въперки че не е гаранционен.
А за механика, който извърши ремонта и ми каза, че маховика е ок - познаваме се от 5 години и досега не имало случай да ме подведе. По отношение на работата си е много много педантичен.
При него обсужвам и Румстъра, въперки че не е гаранционен.
- Nikolay Georgiev
Попитай майстора?
Благодаря на Сами за съветите, които ми даде на срещата. ![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Попитай майстора?
Трябвало и маховика да смените. Трудно ще изкара живота на още 1 съединител.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- Performance99
- Гараж: VAG
- Обратна връзка:
Попитай майстора?
По принцип съединителя след 10 000км, не го признават по гаранция.
Преди години приятел се сблъска със съединител по "гаранция" и от дилъра му казаха, че съединителя и някой други части не се признават по гаранция. В случая му смениха к-т съединител с маховик и не взеха, и стотинка, но има много уловки по гаранцията на колите, с които клиентите не са запознати... трябва да се чете между редовете, ама преди покупката
Преди години приятел се сблъска със съединител по "гаранция" и от дилъра му казаха, че съединителя и някой други части не се признават по гаранция. В случая му смениха к-т съединител с маховик и не взеха, и стотинка, но има много уловки по гаранцията на колите, с които клиентите не са запознати... трябва да се чете между редовете, ама преди покупката
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Попитай майстора?
Ники, на колко хиляди км. ти го смениха ?Nikolay Georgiev написа:Смених феродов диск и притискателен. Бяха си тръгнали, както и се подозираше... Демпферния маховик си беше ОК.
Ще се сменя съединител... по гаранция.
Имаше едни особени звуци ,подобно на когато е на ръчна под наклон и леко отпускаш ръчната, едно като скърцане. Сутрин го правеше при ляв или десен завой като е на полусъединител и чакам да се включа в движение. Отделно се чуваше едно чукане на място когато отпускаш съединителя.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- VALDO
- Гараж: Škoda Octavia L&K 1.8TSI DSG
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Toyota Corolla 2.0 Hybrid
Honda XL750 Transalp - Обратна връзка:
- Nikolay Georgiev
Попитай майстора?
На 96300км...
И при мен се чуваше това. Особено отчетливо в гаража, където изолира от външни звуци.
Другите симптоми, които си описал ги нямах... Велком то дъ клъб...
- JORDITO
Попитай майстора?
Май , май си има дефектна партида 2014 и 2015 ако питаш менVALDO написа:Ко праите вие бре? Да не включвате и вие на първа в движение?
- VALDO
- Гараж: Škoda Octavia L&K 1.8TSI DSG
Yamaha Neo's 50 4T
Honda Forza 350
Toyota Corolla 2.0 Hybrid
Honda XL750 Transalp - Обратна връзка:
Попитай майстора?
Пак са прибягнали към някой евтин производител на части! ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Лошо няма,като има гаранция!
Лошо няма,като има гаранция!
-
Sec8200
- Гараж: под наем
Попитай майстора?
Ники всичко ли мина по гаранция или част ти плати?
Относно ремапа - всяка интервенция по ECU вдига един TD1 флаг, който не може да се манипулира след това.
Относно ремапа - всяка интервенция по ECU вдига един TD1 флаг, който не може да се манипулира след това.
- Nikolay Georgiev
Попитай майстора?
Аз платих... Но бях се потготвил, в смисъл, че знаех за този риск, когато направих ремапа и си знаех, че ако нещо се случи, ще си понеса последствията.
Няма безплатен обяд...![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Няма безплатен обяд...
-
Sec8200
- Гараж: под наем
Попитай майстора?
Nikolay Georgiev, Ники изпуснал съм, че си ремапвал. Дай повече инфо 
Може ли да ми кажеш ориентировъчно колко излиза да си знаем, ако не е удобно може и на лично.
Радвам се, че вече си я взе и си доволен!
Може ли да ми кажеш ориентировъчно колко излиза да си знаем, ако не е удобно може и на лично.
Радвам се, че вече си я взе и си доволен!
- JORDITO
Попитай майстора?
Nikolay Georgiev, на Румстъра с ремап от 90 коня , на колко успяхте да го вдигнете?
- Nikolay Georgiev
Попитай майстора?
Благодаря Тоше. Дано по-рядко ви се налага да ремонтирате.
Доколкото си спомням от процедурата - би трябвало да е около 120 сега, но още не знам къде да отида да ги замеря... Не мога да открия Дино за което да има припокриващи се мнения и препоръки, въпреки че изчетох целия Форум...
- kulkata
- Гараж: Skoda Octavia 4 2.0 TDI
Попитай майстора?
Здравейте,
Трябва ли след смяна на масло на DSG да се прави адаптация на скоростната кутия през OBD?
Благодаря.
Трябва ли след смяна на масло на DSG да се прави адаптация на скоростната кутия през OBD?
Благодаря.