Така се случи, че миналата седмица в рамките на два дена с кума ми се "обзаведохме" с нови коли . Аз с Октавия (да се похваля
![yahoo [smilie=yahoo.gif]](./images/smilies/yahoo.gif)
) той с Корола седан. Та ги сравнихме като първи впечатления от интериора. Да ви кажа на снимките на Октавия IV вътре по ми прилича нa Королата.
Основните забележки към Королата, които виждам, че ги има и при Октавия IV бяха:
1. Таблото пред седалната до шофьора е някакси издадено. Каква му е идеята на това издаване не разбрахме, освен някаква линия в дизайна, но виждам, че и при Октавия IV го има. Доколко е издадено от снимка не може да се прецени. Та проблема с него(при Королата) беше, че за по-висок човек пречи.
2. Да не събира прах зад "таблета" и как ще се чисти. За Октавия IV като гледам няма да има проблем.
3. Предните централни духалки са ниско - хубаво ли е, лошо ли е ще се види като се кара.
Другото вече са си субективни неща. Аз примерно не харесвам дигитални табла - предпочитам стрелките. Също така предпочитам "джунджурийките" да са ми на копчета и врътки, не на менютаи и да "дърпам" ръчната.