Класически, редки и спортни автомобили. Теми свързани с Тунинг
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
BlackPearl написа:Сега, в тази дискусия ставаше въпрос за Рейсчип и за Щайн , но всичко опираше до това, кой е НАЙ-БЪРЗ НА МАГИСТРАЛА и то предимството на Щайн е след около 200км вече нагоре.
Едва ли Милен търси нещо, което да му гарантира висока скорост, а по-скоро търси как да съживи малко колата.
И двете стават, когато пък се карат на нормални граници, няма да имаш проблеми.
Милчо и Иван просто търсиха максимума. Ако Милен иска "леко" само да позасили колата и двете са ОК.
Мен Рейсчип ме кефи, че може през тел-а сега да се командва- джаджено е!
То скъпото не винаги е най-добро. (справка МТМа за 4 палки)
Абсолютно!
PRO написа:Ако опцията за refund е валидна, да действа.
Аз не смятам, че на малките TSI има полза Турбинката е от детска играчка и на 1.0, 1.2, 1.4, защо да я мъчим да извади 10 коня отгоре? Рекламите им са все за големите магарета, там и са хвърлили ресурс да ги изпипат нещата.
Аз на Супърба със сигурност ще сложа, но първо ще го покрам малко стоков. А с Фабията мисля да експериментриам.
Аз си мисля, че не е толкова страшно това с гаранцията. Едва ли някой ще тръгне да гледа колко пъти е флашвана или да сравнява номера на софтуера. Е ако се счупи нещо по мотора ( биели , бутала и прочие ) сигурно ще го проверят, но като цяло от ЕТ нямат изгода да отказват гаранционни ремонти. Понеже мисля, че чехите си поемат всичко и им плащат за труда. Само си мисля де, не е проверено
Последно промяна от todor87 на 02.06.2017, 19:27:42, променено общо 1 път.
odo, веднага ли ще я надуеш? Предлагам ти да я покараш така година, две тев коне са достатъчни. После да имаш отново за радост като я надуеш. На коне ще свикнеш независимо колко са
Така ще те държи по-дълго. Поздравления за избора, чакаме интродукция
todor87 написа:Аз си мисля, че не е толкова страшно това с гаранцията. Едва ли някой ще тръгне да гледа колко пъти е флашвана или да сравнява номера на софтуера. Е ако се счупи нещо по мотора ( биели , бутала и прочие ) сигурно ще го проверят, но като цяло от ЕТ нямат изгода да отказват гаранционни ремонти. Понеже мисля, че чехите си поемат всичко и им плащат за труда. Само си мисля де, не е проверено
Проблема с ремапа, е че ако ъпдейтна софтуера на колата ремапа ти заминава.
The Hooligan написа:
Ах ти калпазанин!
Кога се очаква да дойде?
Ужким трябваше да дойде бързо, мйналата седмица беше планиран за 40+, сложиха ми някакъв VIP, на поръчката, та ще видим.
До 15 почти няча да съм в България, ако до тогава не си го продал ще го купя.
ТТодоров написа:odo, веднага ли ще я надуеш? Предлагам ти да я покараш така година, две тев коне са достатъчни. После да имаш отново за радост като я надуеш. На коне ще свикнеш независимо колко са
Така ще те държи по-дълго. Поздравления за избора, чакаме интродукция
Няма да е ведна, решил съм са я покарам 5-6000 км и тогава, но тогава ще сменя катализатора и ако има вариант на генерацията до крайните гърнета.