Теми свързани с организацията и провеждането на срещи на ŠKODA ФОРУМ България
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Отворени врати,звучи интересно Щото по празниците пред мола бяха заключени всичките,а тест драйв се отказваше(поне на мен).Аз ли бях много опърпан с тея джапанки или те не бяха на кеф,не мога да кажа.Нещо не ми направиха добро впечетление,а иначе съм с много добро мнение за ЕТ-Бургас,което не смятам и да променя!
Не съм показал,прав си Чудя се ако взема да реша да си купувам нова кола от тях след време дали пак с членска карта става?Щото ако е така ще са може би единственния представител в Бг. със "специални"изисквания към клиентите си!
Абе бъзикаме се тук ,ама сега да питам сериозно,дали някой ще ходи там сутринта поне да си начешем езиците и да разгледаме дружно ,иновациите?Не съм ходил нататък отдавна