Не е първия със стопен датчик, мисля и Никола Иванов беше стопил същия датчик.
Явно пак е някаква недомислица в дизайна от страна на Шкода, защитено от външна температура, а се стопява от вътрешната.
каква е причината за това разтопяване ?
Нали ви казах,след смяна на ремъци,често така става.Не ме карайте моля ви пак да обяснявам защо.Пак ще се породят интриги

И аз не помня да съм чел, защо така става с новите ремъци, а ще е полезно поне да знаем за какво да внимаваме и дали може да се избегне
Моля да обясниш, защото сега давам 500 лева за датчици и труд и не искам да го играя този филм наново в бъдеще? Или пък да ми се запали колата с децата вътре, като видях как е текла пластмасата надолу изгорената.bega4kata написа: 15.10.2020, 12:56:06 Нали ви казах,след смяна на ремъци,често така става.Не ме карайте моля ви пак да обяснявам защо.Пак ще се породят интриги
И за шума и смазването с грес ли там,с кво....не ми се коментира също.
Сподели защо така става.
Мисля не сме в детската градина и можем да говорим като зрели хораbega4kata написа: 15.10.2020, 12:56:06Нали ви казах,след смяна на ремъци,често така става.Не ме карайте моля ви пак да обяснявам защо.Пак ще се породят интриги
И за шума и смазването с грес ли там,с кво....не ми се коментира също.

След като го смени нещо друго правиха ли? Колко км. караш от тогава?Aelyon написа: 15.10.2020, 14:08:39 И на моята Октавия също след смяна на ремъци и замина датчика по незнайни причини. Светна чека, задръсти се и стопи датчика. Ама досега не ми беше идвало на акъла,че може да има връзка. Реших, че е дефектирал
За мен като потребител няма никакво значение, кой се подиграва, кой с кого какво дели, виждам, че 3-4 юзъра се дъвчите и просто го игнорирам, не че откровено не ми писва да чета едни и същи тъпотии, но това не темата в момента, модераторите са тези , които избират как да реагират в такива ситуации и какви са им приоритетите , както и бъдещите планове за развитие на форума.bega4kata написа: 15.10.2020, 14:21:15 Той форума отдавна е детска градинаЗулу,ръкавици,халхабери
Никакво уважение, подигравки,насра се яко.Времето лекува,в това ми е надеждата.
Не се сърдете,моите теории,са обект на подигравки и съмнения.
Не знам защо така става.
Написах за датчика,веднага контра,ама то няма ли да е в постоянен сервизен режим.![]()