Знам защо питаш
Поддръжка на автомобила. Препарати за почистване и освежаване на екстериор и интериор
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
pepi
- Гараж: Octavia
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Поддръжка на автомобила. Препарати за почистване и освежаване на екстериор и интериор
Бат Стефане, просто този тип фолио може да се пастира, полира.
Моето мнение го знаете. Фолиото е добро, но не може да замени боята - като дълбочина и блясък след обработка със съответните препарати. На неметалик- ЗА съм, бих фолирал.
Предимствата , че пази....важат за такива чичаци като бай Сами.
За такива, като Иван, които карат много и настъпват яко по магистралите, когато камъче избичи с 180-200, фолиото не те спасява.
После пак следва пребоядисване и облепяне.
Това е лично мое мнение:![kiss3 [smilie=kiss3.gif]](./images/smilies/kiss3.gif)
П.С: Сами, не разбрах? Какво си надрал с нокът. Режи ги тези нокти!![kiss3 [smilie=kiss3.gif]](./images/smilies/kiss3.gif)
Моето мнение го знаете. Фолиото е добро, но не може да замени боята - като дълбочина и блясък след обработка със съответните препарати. На неметалик- ЗА съм, бих фолирал.
Предимствата , че пази....важат за такива чичаци като бай Сами.
За такива, като Иван, които карат много и настъпват яко по магистралите, когато камъче избичи с 180-200, фолиото не те спасява.
После пак следва пребоядисване и облепяне.
Това е лично мое мнение:
П.С: Сами, не разбрах? Какво си надрал с нокът. Режи ги тези нокти!

-
pepi
- Гараж: Octavia
В неделя нокти не се режат. Не било на хубаво.
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Точно си ги бях изрязал в Събота. Много остри са веднага след изрязване. ![punish [smilie=punish.gif]](./images/smilies/punish.gif)
Поръчах я. 25лв.
Сваля се тапета, за да се смени, най вероятно. Както е при старата.
![punish [smilie=punish.gif]](./images/smilies/punish.gif)
Поръчах я. 25лв.
Сваля се тапета, за да се смени, най вероятно. Както е при старата.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- BlackPearl
Едно клипче от телефона.

- PRO
- Гараж: VAG PQ46 3T
Powered by CAXC
Това е брутално. При подходящо поддържане колко гаранция дават?
TSI Team
-
Sec8200
- Гараж: под наем
Баси лъскачката! Много изтръпнала и нахъсана ![wacko2 [smilie=wacko2.gif]](./images/smilies/wacko2.gif)
- TheSaint
- Гараж: Octavia RS230
- Обратна връзка:
ето за този WOW ефект на А8цата говорех- BlackPearl
Аз за това избрах това покритие .Има спрейчето.
http://detailingstorebg.com/forum/viewt ... p=905#p905
Ето го. Долу дават характеристики. Те са копирани 1 към 1 от официалния сайт на Gyeon.
20хилки или 18месеца, но аз по-рано ще повторя.
https://detailingstorebg.com/coatings/g ... tz-coating
Иначе ,има един,който го дават най-най.
П.С. Пак се повтарям. Огромна разлика от Петък до днес в блясък и дълбочината.
http://detailingstorebg.com/forum/viewt ... p=905#p905
Ето го. Долу дават характеристики. Те са копирани 1 към 1 от официалния сайт на Gyeon.
20хилки или 18месеца, но аз по-рано ще повторя.
Иначе ,има един,който го дават най-най.
П.С. Пак се повтарям. Огромна разлика от Петък до днес в блясък и дълбочината.

- Sawyer
- Гараж: ///
Чакайте и аз да опитам да споделя 
Това след повече от седмица. Без миене на колата. 3-4 пъти я валя.
5 години гаранция в моя случай, с уговорката, че поне веднъж годишно трябва да има я карам за оглед и поддръжка на покритието
Това след повече от седмица. Без миене на колата. 3-4 пъти я валя.
5 години гаранция в моя случай, с уговорката, че поне веднъж годишно трябва да има я карам за оглед и поддръжка на покритието
- La Furia Roja
- Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
- Обратна връзка:
Виждам че колите са много лъскави, Евалата, но не разбрах.
Това керамично покритие и от камъчета пази предницата, така ли е?
5 години гранция, че нямаш точки по капака и бронята, просто 1 път годишно трябва да ходиш да ти насложат пак керамиката.
Това керамично покритие и от камъчета пази предницата, така ли е?
5 години гранция, че нямаш точки по капака и бронята, просто 1 път годишно трябва да ходиш да ти насложат пак керамиката.
@bega4kata каза:
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
- BlackPearl
Иване, няма как да се предотвратят следите от камъчета.
Керамичното покритие добавя някакви микрони. Добавя и твърдост,но все пак не е непробиваем.
Има клипове,които показват доста добра устойчивост срещу надраскване,дори киселина хвърлят върху нея или палят бензин. Дори след това се почиства много лесно и няма следи.
Аз не смятам да тествам.![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Керамичното покритие добавя някакви микрони. Добавя и твърдост,но все пак не е непробиваем.
Има клипове,които показват доста добра устойчивост срещу надраскване,дори киселина хвърлят върху нея или палят бензин. Дори след това се почиства много лесно и няма следи.
Аз не смятам да тествам.

- Sawyer
- Гараж: ///
В моя случай е 4 микрона (няколко дни по-късно пуснаха 8 микрона и ме е яд леко). Това няма как да предпази от камъче или какъвто и да било удар. Пази от фини надрасквания (аз това исках най-много), от течности и от полепване на мръсотия.
Честно казано, не знам в какво точно се изразява поддръжката на слоя. Май е някакъв вид по-устойчив сийлънт, който запълва наранените места в покритието. Каквото и да е, дори наново да го правят всяка година, 5 години няма да плащам повторно за цялостна услуга
- BlackPearl
Ванка, покритието варира. Колко слоя са и нанесли?
То като изкристализира се намаля.
8микрона за 1 ръка....много ми се струват.
То като изкристализира се намаля.
8микрона за 1 ръка....много ми се струват.

- La Furia Roja
- Гараж: Skoda Octavia V/RS APR Stage 3 IS38, Skoda Octavia Scout, Harley Davidson Fat Boy 2019 FLFBS
- Обратна връзка:
Разбрах.
Това е както ваксата къде ми я слагат всеки път след миене на автомивката , но е перманентно за 1 година и не се отмива.
Ваксата трябва след всяко миене пак да я слагаш.
Това е както ваксата къде ми я слагат всеки път след миене на автомивката , но е перманентно за 1 година и не се отмива.
Ваксата трябва след всяко миене пак да я слагаш.
@bega4kata каза: