Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Вчера един приятел ми звъни и вика дай ми връзка в ЕТ да си купя един нов Супърб,че си продадох Х5-та и нямам кола за ежедневка.Пратих го при Писашки на Тотлебен да му обърне внимание.Викам му,слизаш надолу вместо нагоре.Вика,не е баш така.Жената и децата ми подариха нова кола оня ден,ама не става за ежедневка.
Колата е Порше 911 Тарга 4 GTS.Чисто ново от магазина.Първоначалната вноска от тях,лизинговите от него.Та след празниците ще ходя да ми го покаже.Дай боже всекиму такава жена и деца.
Та и него го вкарах в правия път с нов Супърб 265коня,ЛиК.
Porsche just shattered records at the Nürburgring, with a manual 911 GT3—equipped with the Weissach Package—clocking a blistering 6:56.294-minute lap, making it the fastest manual production car ever around the 'Green Hell.' More:
Доста сериозни поршета бръмчат из София. Наскоро на околовръстното покрай мен профуча и едно GТ3 RS, a уж било почти невъзможно човек да се дореди до такава кола
Sawyer написа: 04.05.2025, 23:19:18
Наскоро на околовръстното покрай мен профуча и едно GТ3 RS, a уж било почти невъзможно човек да се дореди до такава кола
Виждал съм с БГ регистрации
Жълто
Червено
Бордо
Бяло
Иначе в немското мобиле си продават доволно
ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣