Срокове за доставка на Skoda Karoq (facelift)
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Tpet
- Гараж: Skoda Karoq FL 2.0 TSI
Karoq Sportline 2.0 TSI с разни добавки, поръчана на 16.02, произведена на 27.10, пристигнала на 10.11, взета регистрирана от Еуратек на 04.12. Забавянето от пристигането до получаването бе повече заради мен, тъй като отсъствах.Самата регистрация след пристигането на автомобила в шоурума от централен склад стана за няколко дни.

- spaldingrs
- Гараж: Карок Вижън 1.5 TSI DSG 2024
Ford Focus 3 1.0 ecoboost 125 кс 6M 2017
Супер е колицата! Със здраве и кеф да си го караш този "спортлайн" красавец!!!

Отнасяй се с хората така, както искаш те да се отнасят с теб!
- velll
- Гараж: Honda CRV 2.2 CDTI 2013
Skoda Karoq 2.0 TSI 4x4 Sportline
Поздравления за колата. Може ли малко инфо 4х4, екстри ... Аз поръчах началото на януари и уж тази седмица ще я произвеждат... Също sportline
- velll
Джантите стандартните ли са или са променени
-
Tpet
- Гараж: Skoda Karoq FL 2.0 TSI
Благодаря!spaldingrs написа: 06.12.2023, 08:14:53 Супер е колицата! Със здраве и кеф да си го караш този "спортлайн" красавец!!!![]()
![]()
Благодаря! 4х4 е, с този двигател няма друга опция. Това са добавените екстри:velll написа: 06.12.2023, 14:03:18 Поздравления за колата. Може ли малко инфо 4х4, екстри ... Аз поръчах началото на януари и уж тази седмица ще я произвеждат... Също sportline

На снимката е със 17" Triton black matt, които взех допълнително, заедно със зимни гуми. Иначе бе поръчана и дойде с 19" Vega. В списъка с екстрите пише други, тъй като когато я поръчвах не можеше да се поръча Vega, но няколко дни след това се оказа, че може и ги сменихме.
- velll
Много благодаря за отговорите ... Джантите от снимката са красиви 
- spaldingrs
Барнал си я перфектно!!!
Направил си я бутиково изпълнение - нещо като Спортлайн и Вижън взети заедно
. Моята ще е "само" Вижън и нямам търпение вече да пристига, ама имам да чакам още няколко месеца...
Направил си я бутиково изпълнение - нещо като Спортлайн и Вижън взети заедно
- velll
Мога да се похваля ... Вече е произведена... Чакам транспорт... Най вероятно след нова година 
- spaldingrs
Браво velll, страхотна новина, пък виж са те изненадали преди Нова Година!velll написа: 08.12.2023, 16:17:14 Мога да се похваля ... Вече е произведена... Чакам транспорт... Най вероятно след нова година
- MartinVT
- Гараж: Skoda Karoq 1.5 TSI DSG
Привет колеги, споделям моя опит до момента, за да раздвижа темата, а и да информирам тръпнещите в очакване колеги.
На 19.07.2023 поръчахме Шкода Карок - Вижън, без никакви допълнителни екстри (освен цвят).
Първоначално беше планирана за 45 седмица, но поради проблемите на производството от септември се измести за 47 седмица и бе произведена тогава.
Тази седмица - понеделник 11.12 пристигна в София, централен склад.
Днес чак успяха да ми подготвят документите за лизинг, които ги подписах и тепърва ще се чака за регистриране на колата.
Положителното за всички колеги, които очаквате колите си е, че последната седмица, включително и днес идват постоянно автовози с коли (като се очакват понеделник и вторник още), като само в гаража в Дружба имаше 3 Карока, така че пожелавам късмет на всички очакващи колеги и дано по-бързо си подкараме новите коли
На 19.07.2023 поръчахме Шкода Карок - Вижън, без никакви допълнителни екстри (освен цвят).
Първоначално беше планирана за 45 седмица, но поради проблемите на производството от септември се измести за 47 седмица и бе произведена тогава.
Тази седмица - понеделник 11.12 пристигна в София, централен склад.
Днес чак успяха да ми подготвят документите за лизинг, които ги подписах и тепърва ще се чака за регистриране на колата.
Положителното за всички колеги, които очаквате колите си е, че последната седмица, включително и днес идват постоянно автовози с коли (като се очакват понеделник и вторник още), като само в гаража в Дружба имаше 3 Карока, така че пожелавам късмет на всички очакващи колеги и дано по-бързо си подкараме новите коли
- spaldingrs
...мен ме бавят ел. седалките, но не остана - 3 седмици до плана. Иначе аз също имам цвят, както и волан 
Иначе, доста бързо при теб,
Иначе, доста бързо при теб,

-
power8500
Дано по скоро всички си получите Кароците и бъдете зарадвани.При мене стана бързо на 10.07 поръчан и на 1.11 беше в България,с регистрирането отне малко повече от четири месеца.
- velll
Честита нова година! Пожелавам скорошно получаване на колите за тези които чакат и безаварийна година на тези които вече си ги взеха.
-
bgkugiya
- Гараж: Karoq FL
Честита Нова година!
Поръчах Karoq FL средата на май 2023, на 7.11 ми се обадиха да кажат, че се е "родила", а на 29.11 я взех след регистрация, подпис на документи и тн. 6 и малко месеца всичко на всичко.
Оборудването беше Vision като взех допълнително триспицовия волан, падаща дошофьорска седалка, Area View 360 и защита за лоши пътища.
Хубава година на всички и безопасно шофиране с кеф!
Поръчах Karoq FL средата на май 2023, на 7.11 ми се обадиха да кажат, че се е "родила", а на 29.11 я взех след регистрация, подпис на документи и тн. 6 и малко месеца всичко на всичко.
Оборудването беше Vision като взех допълнително триспицовия волан, падаща дошофьорска седалка, Area View 360 и защита за лоши пътища.
Хубава година на всички и безопасно шофиране с кеф!
- spaldingrs
Честита Нова година на всички!
Чакаме, не остана
. Аз живот и здраве, следващата седмица ще "имам" рожденик
.
Чакаме, не остана