Моята Octavia 3 FL завръщане

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
miro

Škoda Фен

Мнение от miro »

igeorgiev82 написа: 17.11.2020, 11:26:01
miro написа: 17.11.2020, 11:20:03 Поти" ми се левия фар - за разлика от десния. При дъжд или влажно време се образува доста конденз
И аз съм така.Нямат решение и няма да ти го сменят.Имат си официален бюлетин,в който се казва,че конденза е в рамките на нормалното.
Да, чух го това. Показах им снимка, от която е видно, че "конденза", който е "нормален" - направо "заслепява" дневната светлина и пречи на късата. Снимана от 6-7 метра колата изглежда - "намигнала"...Според мен, ако в оплакването, придружаващо снимка в Еуратек, че се застрашава сигурността (т.е. life safety) може и да има ефект...
Аватар
miro

Škoda Фен

Мнение от miro »

tuningmania написа: 17.11.2020, 12:23:40 До @miro -
miro написа: 17.11.2020, 11:20:03 при някои модели е възможно да се наблюдава такъв ефект, който не бил проблемен!
Докато Автомобила е в Гаранция, наистина няма да имаш Проблем. После - всичко ще е за Твоя сметка.
Това е ясно...така е при всички марки и гаранциите им...и при Опел (чиито модел съм имал възможността да извадя като нов и личен) и при Форд (служебен) - ако мине по гаранция - си ок, но после - си плащаш...между другото представителствата нямат проблем дадено нещо да мине по гаранция. Такава рекламация им се плаща от концерна майка и то добре. Проблемът е признаването на дадена рекламация на "локално" ниво, което да не мине при концерна...
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia III”