Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
smoke,
Интересна информация (поне за мен) си публикувал.
При уговорката по телефона ме увериха, че стъклото ще е с EU произход, едната марка беше Pilkington, а другата не се сещам сега била дъщерна на първата. ОК утре като отида ще видя, какво ще ми сложат, надявам се няма да ме подведат.
Здравей,от скоро съм собственик на Шкода Октавия 02 2.0 тди БММ. При даване на контакт лампата за ДПФ светва и след секунда изгасва нормално ли е това,защото преди не светваше.
Да завърша темата със задното стъкло. Смятам, че така е редно. Човек има питане/проблем, слага го на масата, хората му отговарят/насочват, човека си решава проблема и е нормално( според мен) да сподели, за да са ориентирани хората след него.
Та, така. Горещо препоръчвам Автостъкла Мустанг. Им
Стана някаква грешка.
Та, така. Горещо препоръчвам Автостъкла Мустанг. Имахме уговорка за днес за 8,00. Бях по-рано в сервиза. Дойдоха към 7,50 и веднага ме почнаха. 8,30 бях с ново стъкло ДОТ 497. Според файла, който публикува smoke, е испанско и на етикета имаше емблемата и името Pilkington.
Равносметката:
- Автостъкла Мустанг: EU стъкло, 305 лв., монтаж веднага. Моят избор
-Автостъкла Триплекс: EU стъкло, 350 лв., монтаж- поръчка и доставка 10-15 работни дни.
- трета фирма(не знам името, колега ме свърза с тях): EU стъкло, 285 лв., монтаж- стъклото е в Румъния ще дойде другата седмица.
Сутринта след като запалих колата забелязах, че няколко неща по компютъра са се нулирали - дата и час, trip, данни за разход и за трите вива (след старт, продължително време и след зареждане). Показваше вчерашна дата, а часа 13:xx. Настройките по медията си стоят. Проблем с паленето няма. Колата е на почти 4 години и досега акумулатор не е сменян. Каква може да е причината? Умиращ акумулатор, бушон?
Моя грешка...от незнание. Извинявам се. Просто прилича баш на такова, четейки други теми от сорта: "Телефона спря да се свързва след ъпдейт" и подобни. А може и акумулатора да заминава. В други техники/системи при намален заряд в батериите може да се изключва даден уред с цел предотвратяване на последващи проблеми/неточности произлизащи от слабия заряд или за запазване на минимално ниво на заряд в батериите за последващо стартиране на система...