La Furia Roja написа: 14.05.2025, 15:55:45
Този Континентал не ми звучи добре
континентал,каквото НЕ ГУМЕНО нещо са сътворили е провал.
Дааааже и ремъците им са по зле от Гейтс (Gates).
Но пък може и новата им турбетка да се окаже сполучлива. Винаги има първи път. Явката от бая време я боца.
Ися, пак не спя спокойно да му се невиди.
Вече два пъти сънувам един и същи сън. Никога не ми се е случвало два пъти един и същ сън.
Сънувам ,че съм заменил Mеркендеса за черна (според мен) Октавия 4рс. Не е ясно,продал съм Бенца и съм я купил другата, или съм я разменил, но сега докато пиша си спомням че в предния епизод на съня, бях в ЕТ и с Илияна я избирахме. Обаче усещането ми е, че съм я разменил. Отидох при Венци, гумаджията да сменя джантите. Не ми харесват оригиналните, но нямам спомен(в съня) за тях какви и защо... Гледам джантите в магазина нареденина витрината и се чудя за размера, викам си пак такъв цолаж, че да има комфорт и избирам модел който визуално да изглеждат големи. Те са без гуми.
Карам напред назад, да не влизам в подробности, започвам да съжалявам бая много от това което съм направил - размяната. Отивам да ги вземам джантите с монтирани вече гуми, Венци ми ги показва наредени една върху друга с едни полу прозрачни найлони и гледам, СТРАШНО МАЛКИ изглеждат с монтирани гуми. Кошмар. Мисля си сега как да кажа пак на дилъра на МБ, че искам пак такава кола, от нап кво ще кажат, как така купувам и продавам през 2 месеца коли....и от мисълта за нап и се събудих
![crazy [smilie=crazy.gif]](./images/smilies/crazy.gif)