Мерцедес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Мерцедес
Всички AMG-та до 120км/ч са....."ми той умрял ма"
Потенциала на тоя мАтор се разгръща след това.
А гумите нищо стряскащо....около 600лв/бр.колко са те на фона на колата![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Потенциала на тоя мАтор се разгръща след това.
А гумите нищо стряскащо....около 600лв/бр.колко са те на фона на колата
- Вероломния Кръчмар
- Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
- Обратна връзка:
Мерцедес
@BlackPearl, Бат Исо, ако на твоя контрагент е 53, не е баш това на снимката, а CLS53 AMG - имат известни външни прилики с този от снимката, ма и доста сериозни разлики имат.
Поздрави.
Поздрави.
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
Мерцедес
Бат Ице, точно 53ка си е и е точно такава. (пуснал съм снимка на 63ка, написал съм 53ка, цвета гледах, защото е син мат)
Ето, точно такава е неговата! (джантите са обаче от другите, с многото спици- еленови рога
)
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=bca0pg
CLSa е различен, отзад стоповете му са много грозни (мое мнение).
Фарове, решетка (различни линии) и въздуховоди също са му различни, отзад също. Едното си е баш купе.
Няма как да ги объркам.

CLS

GT Coupe

Ето, точно такава е неговата! (джантите са обаче от другите, с многото спици- еленови рога
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?a ... ink=bca0pg
CLSa е различен, отзад стоповете му са много грозни (мое мнение).
Фарове, решетка (различни линии) и въздуховоди също са му различни, отзад също. Едното си е баш купе.
Няма как да ги объркам.

CLS

GT Coupe

- Вероломния Кръчмар
- Обратна връзка:
Мерцедес
Мда, в грешка съм, извинявам се. Да се радва много на колата твоя човек. Останал съм с впечатление, че AMG GT 4-door е 63 само, а то освен 53, даже и модификация 43 има.
Бях върл фен на CLS в предишния му вариант, мисля, че беше второ поколение.
Иначе, наистина Мерцедес много грозно преправиха (да не кажа друга, неприлична дума) стоповете на два от любимите ми модела - CLS и GLS, колите изгубиха индивидуалност и красота отзад.
Поздрави.
Бях върл фен на CLS в предишния му вариант, мисля, че беше второ поколение.
Иначе, наистина Мерцедес много грозно преправиха (да не кажа друга, неприлична дума) стоповете на два от любимите ми модела - CLS и GLS, колите изгубиха индивидуалност и красота отзад.
Поздрави.
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"
- Вероломния Кръчмар
- Обратна връзка:
Мерцедес
Рашо, аз съм фффлюбен - безнадеждно, до уши и за цел живот !!!! ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- slavkoff
- Гараж: подземен
- Обратна връзка:
- dimibo
- Гараж: Супърб 2, 2.0 TDI
Октавия 2, 1.9 TDI
V10
Мерцедес
Аз търсих такава миналата година, но на цена около 20 +/- няколко, което беше цената на добър екземпляр, но от първото поколение, но нищо сравнително читаво нямаше, всички бяха пребити и износени.Rangel написа: 21.06.2019, 10:40:38 Даже една зима си го караха. Гръм е - ама няма продаване. Правене в overdrive и колата е адска, обаче никой не търси такива.
И да, колкото и да се инвестира в доработки, вторичния пазар не го интересува това.
Последно промяна от dimibo на 21.06.2019, 12:07:42, променено общо 1 път.
Günter Stg 1