Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
bondo написа:Брутална е купрата,кефи ме 2х повече от golf r и октавията рс,е.ал съм ги и пластмасите.
Брутална визия,брутални седалки абе пръска.
Това е колата за мен!!!
Ами, защо не си купи такава.
Защото първо влезнах в шкода,така и не пробвах сеата,с другата кола нещата ще са различни..
Харесвам шкодата,но,ако сравняваме рс срещу купрата,само 4х4 на сеата ме печели,като потребител,а пък външният вид е в пъти по брутален от рс лично мое мнение.
Ако искате ме банвайте хаха
Истината понякога боли ;(
Купрата е хубава-няма спор.Със здраве да си я кара колегата!Но,аз не бих избрал нея,поради простата причина,че няма да ми е функционална в ежедневието.На мен ми е нужна семейна кола-широка на задния ред с багажник.Купрата според мен не е за такъв тип хора,тя е по младежка(рацерска)те за това са я напомпали толкова.Това и е идеята.Да,има комби на което целта е явно да привлече и "чичовци" ,но си остава по тясна от Шкодата.
bega4kata написа: И аз обичам и харесвам само 1 жена. В това няма нищо по хубаво, повярвай ми.
Нямам мераци по други.
Аз също съм така. От край време харесвам само 1 жена.
Името и е Бай Миле
@bega4kataказа: Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
bondo, прави като мен - едно леонче и шкода. И двете ме кефят, ама шкодата си ми е на сърце. Пък и докато гърците държат Сеат, там мога да отида само за части или диагностика. Мога роман да напиша за административни тъпотии, като примерно застраховка в Евроинс, ти я плащаш, ама парите ги превеждат на Аутотехника и после пишеш молба да ти ги прехвърлят. Ама от Евроинс не ти казват сумата,щото не си бил собственик.
Да си караш 30 дни без гражданска, щото я били пратили по куриер на домашния ти адрес, ама щом си на работа сигурно не са те намерили и е в куриера. Ама куриера бил с най-евтина услуга и нямал задължение да ти звъни,когато е на адреса. За капак номера на телефона объркан, както и името и фамилията. И пишеш нова молба, че ще си я взимаш вече на Вапцаров и 20 дни след това минаваш покрай вас и случайно виждаш куриер с плик Аутотехника и спираш и хоп Каското ти!
За едните 300 коня трябва да съм голям мазохист да се разправям с гърците.
Мога и още от кухнята да споделя, ама ще е на някоя среща.
Но пък как го настига на завойте , въпреки очеИзвадно по-малката мощност на гоУфа. 4х4 на суха настилка само забавя на мокро нещата са съвсем друга бира
То и сега бие, въпреки че много зависи от дилърската отстъпка. Питах за един авер на Младшия, който много сериозно се е насочил към Купра. Навиваме го за 4х4, иначе, само на предно, по-добре е да вземе О3 РС.