Впечатления от сервизите, които посещавате за вашата любима Шкода. Теми на Партньорите на СНЦ ШФБ
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Просто бях в други 5 представителства, където търгвоците ми пуснаха оферти в рамките на 1-2 дни. Което леко контрастрира на фона на ЕураТек, където им трябваха 7 дни...
Също така грам нямам желание да се оплаквам и писането тук не трябва да се приема като такова оплакване, а като констатиране на факти.
А това, че хората са заринати от работа и управителите не правят нещо по въпроса (или правят, но недостатъчно) е проблем на управителя, но и като цяло на огранизацията/фирмата...
А това, че дадена фирма/организация/търговец е натоварен до краен предел със сигурност пък не би трябвало да е проблем на клиента
Днес имах посещение в Еуратек Надежда.
Да си кажа честно с доста добри впечатления съм. Годишно обслужване + ангренаж, ролки и пистов ремък.
Запазих час преди 2 седмици. Четвъртък се обадих да го потвърдя
Момчето с което говорих не беше на работа, но беше заделило и приготвило частите.
Приемчикът за съжаление не видях как се казва - младо момче със светли очи - много готин, приветлив, изслуша ме и пое автомобила с грижа точно в уречения час.
Механикът и той свестен, аз си чакам чинно на входа, видя ме разбра, че е моята кола и той грижлив. Приемчикът вика: Виждам, че си обичаш колата, на най-добрия съм я дал - изкефих се
Втори механик я тества - и той много вежлив, на всичките въпроси ми отговори - супер
Всичко беше извършено според уговорката и в срок. Доволен съм от ремонта.
Доволен съм и от отношението - супер
При първа възможност ще мина да видя как се казва, един положителен фийдбек да оставя до ръководството
bondo написа: 05.07.2018, 10:26:16
По-голямата трагедия е ,че го сменят за втори път,тъй като политиката на “skoda”,беше да заменят дефектна част с рециклирана такава. Познайте какъв съединител получих... Скърцащ и вибриращ. Смениха поливината кола: Горна,долна помпа,модул на педала,пружини и все така си беше.
Накрая заявиха,че ще сменят дефектния съединител отново,но без маховик. Един вид,ще си имам нов съединител и рециклиран маховик,който е под въпрос в какво състояние е . Ако се прецака,пак ще трябва да разглобяват колата! Еми сори,ама освен,че ми счупиха колата от ремонти съм изгубил общо 5 работни дни в продължение на една година да се разправям за едно тъпо скърцане!
Ето какво се случи след поредната смяна на съединителя след изминати 800км
В допълнение на скърцането вече имам и треперене на педала.
Искам просто да споделя ,че за мен “ЕТ София” са пълни некадърници!
Поздрави...
Имаш КЗП, но те са само за крайни потребители, ако колата ти е на фирма, то остава варианта да заведеш граждански иск срещу тях, но преди това задължителна съдебно-техническа експертиза заверена пред нотариус, т.е. хващаш един нотариус за ушите, плащаш му таксата за посещение на място, и го водиш в сервиз за да демонстрират и разглобят и покажат проблема и той да го потвърди, ако ти се занимава може и на втори сервиз с друг нотариус, че да не ти кажат че е тенденциозно. И все пак всичко е въпрос на пари, т.е. За материалния израз на иска.
Ако си много разочарован и ти е наранено достойнството, а то е, може да искаш 3-4 Супърба, за да получиш накрая поне един, за причинените нерви и пропуснати ползи
Пълно лайно са самите съединители. Без да се изявявам като защитник на ЕТ (даже храня умерено лоши чувства), обаче те няма какво толкова да объркат в сервиза. Процедурата е рутинна и на практика няма какво да се настройва, наглася, намамва и т.н. Просто детайлите са скапани, кой знае Лук къде е изнесъл производството/рециклажа, за да спестят някой евро-цент.
Да драсна няколко реда за вчерашното ми посещение в ЕТ Пловдив.
Накратко, доволен съм.
С приемчика ( Мурад Юсуфов) се разбрахме с по едно изречение във вторник, какво, как и защо. Без излишни въпроси и прочие.
Сменяха масла с филтри на мотора и кутията, както и старт бутона. В 9 беше часа, 12:30ч. беше готова.
Сега, бутона зален, но нищо.
Лепни му едно тиксо да не се вижда. Майтапя на страна, ама аз не бих го преглътнал. Взел си топ колата и някой е дремал като поръчва, сега трябва да търпиш. Просто не е педно, ясно е, че и така ще върви.
След трета по ред смяна на съединител,колата заспа.
Всичките ми желания бяха изпълнени,включително я вкараха във вътрешния гараж,за да не виси на рисковия външен паркинг.
Напълниха,климатика и оправиха тропащите спирачни съпорти!
Наложи се да стигна до шефчето на сервиза и да му излея мъките.
Целият сервиз на еуратек се вкупчи към колата за разрешаване на проблема.
Доволен съм от отношението,което получих!
Колата ми беше измита и чиста при получаването.