Не знам братлеlubomirov1985 написа:Eййййййййййй, бат Нено - голяма греда! Тоя маолумен ли, какъв му е случая? Може ли такова нещо
Кожата щяла да се изпъне,като се нагреела от слънцето.... Представяш ли си .....
Не знам братлеlubomirov1985 написа:Eййййййййййй, бат Нено - голяма греда! Тоя маолумен ли, какъв му е случая? Може ли такова нещо
![punish [smilie=punish.gif]](./images/smilies/punish.gif)
Тоше може ли да стане тази работа братле ? Ще съм ти много благодаренskodko написа:Пращай ги в Бургас да ти ги оправим.
Не ми е смешно, изобщо ЕмоPRO написа:Така ще станат, че няма да познаеш RS седалки ли са или от 25 годишен икарус от градския трансопрт, линия Медерн Рудник - Комлука
Две предни Мадже. Само лицевите парчета...masterOne написа:Колко седалки трябва да се претапицират, ще мина утре през Вилнер да ги питам.
Много ти благодаря МаджеmasterOne написа:Вече няма да може само лицевата част, защото вече са прешивани и са изместени шевовете. Общо взето вариантите са за цялостно обличане. Цената варира между 800-1000 лева на седлка в зависимост дали е изцяло от естествена кожа или се комбинира с изкуствена. За да се каже с точност, трябва да видят седалките.

Така и ще направени, моля само за помощ в търсенето.BlackPearl написа:Отварях И-бей и почвай да търсиш!
Като вземеш- хубав препарат, чистиш, назазваш и си ти!
Много ви благодаря приятели. За всички савети. Помагайте, черпенето от менmasterOne написа:Провери дали се предлагат тези калъфи, оригинални в ЕТ или от някой чешки сайт. Възможно е да излезе по-евтино и ще са оригинал.
Никакъв шанс да излезе по евтино.masterOne написа:Провери дали се предлагат тези калъфи, оригинални в ЕТ или от някой чешки сайт. Възможно е да излезе по-евтино и ще са оригинал.