Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
А, тамън навреме Мадже, преди да си говорил с някой англоговорящ, щот може да си помисли, че го каниш на обед
П.П.По принцип точното произношение на думата не би трябвало да е от значени, но в случая НЕточното произасяне, се явявя точно произнасяне за друга дума със съвсем различно значение
Последно промяна от stefan L на 06.10.2016, 21:09:06, променено общо 1 път.
Поканиха ме на събитие следващата седмица в Добрич.
Сряда от 10-19ч.
Имало за тестване ФОКУС РС и Мустанг, Едж и Мондео (последните не ме интересуват)....
Ще се палят гуми явно!
Едж мисля им е новия джип. Предната седмица го видях в Шоу рума им в Добрич. И не изглежда никак зле.
Явно не ми е било писано да карам Форд.
Днес имам страшно много работа и се обадих да ги видя, за към 18-19часа дали ще мога да направя тест драйв. (те са днес от 9-18ч).
Само ми смотолевиха...Ела, ама само на Мустанга.
Що бе? Де е РСа....
Ами....РСа.....хвърли съединител....
Явно доста лънчове са му боцали!
Аз също попитах, защо на теста са само "малолитражки", и ми казаха, че бил насочен към бизнес клиентите. Скоро щяли да имат тест-драйв и за любителите на бързи коли. Ще има RS, Mustang и т.н.