Попитай майстора?
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- deas
- Гараж: Octavia 1.9
Попитай майстора?
Кората ми е залепена/защипана само в единия край около 20 см, иначе по цялата дължина си стои свободно и водата от стъклото се стича върху компа - дали е проблем, не съм вадил компа.
Къде се намира буксата на Tiguan-a 2012, на която има снимка тук http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.ph ... 322/000802
В Google излиза, че е под стъклото, как има Coolant вътре ?
Понеже четох за много различни проблеми и по-малко решения къде е масата на двигателя при мен ?
Къде се намира буксата на Tiguan-a 2012, на която има снимка тук http://wiki.ross-tech.com/wiki/index.ph ... 322/000802
В Google излиза, че е под стъклото, как има Coolant вътре ?
Понеже четох за много различни проблеми и по-малко решения къде е масата на двигателя при мен ?
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Попитай майстора?
Имахме подобен проблем с едно старо Кади. Кората имаше голяма фуга и се намокряше компа. Съответно нямаше палене. Като изсъхне палеше от раз. Направих му объл капак от ПВЦ на компа, вързан с две свински опашки и приключи драмата с паленето. Дано съм ти бил полезен.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
-
Sec8200
- Гараж: под наем
Попитай майстора?
колеги,
на брат ми Ауди-то (А6 С5 2.5 TDI 2002) рязко си е*а мамата - излязоха три проблема един след друг.
Проблем №1 отстраних сам - влизаше вода в купето, намерих под акумулатора бяха се запушили отточните входове.
Проблем №2 - прецака се механизма за затваряне на багажника.
Проблем №3 - спирачките са твърди, нямат усилване. При натискане хлътват бавно и после бавно се връщат.
Опитах в София два сервиза, но не искаха да я вземат.
Говорих и с Autocomplex RS имат задачки тази седмица, може за другата евентуално.
Transpexpert имат за след 3 седмици свободни часове
Дайте идеи къде да я карам.
на брат ми Ауди-то (А6 С5 2.5 TDI 2002) рязко си е*а мамата - излязоха три проблема един след друг.
Проблем №1 отстраних сам - влизаше вода в купето, намерих под акумулатора бяха се запушили отточните входове.
Проблем №2 - прецака се механизма за затваряне на багажника.
Проблем №3 - спирачките са твърди, нямат усилване. При натискане хлътват бавно и после бавно се връщат.
Опитах в София два сервиза, но не искаха да я вземат.
Говорих и с Autocomplex RS имат задачки тази седмица, може за другата евентуално.
Transpexpert имат за след 3 седмици свободни часове
- kvantrs
- Гараж: Octavia mk3 vRS
Попитай майстора?
В ауди.ТТодоров написа:
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
Попитай майстора?
Шегуваш се.kvantrs написа:В ауди.ТТодоров написа:
Пробвай в Елбатрон.
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?f=13&t=44549
- Вероломния Кръчмар
- Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
- Обратна връзка:
Попитай майстора?
Проблем 2 има решение в Люлин - търсиш Пешо, 0888732757, разбирате се, караш му колата и той я оправя. Може да се наложи да оставиш колата там за деня. При него бачка и едно момче - Владко, също много ги разбира нещата, телефона му е 0898640815.
Фирмата им е MAXIMUM KEY SERVICE.
Поздрави.
Поздрави.
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
Stuci - Калпазани има при всяка марка, ама такива изтърбушеняци като нас, дет' ядем боб в подземията - НЯМА !!!
-
Sec8200
- Гараж: под наем
Попитай майстора?
Занков, Ице, благодаря.
В Ауди форума не са спрели да хвалят този сервиз http://dbros-garage.com/
В Ауди форума не са спрели да хвалят този сервиз http://dbros-garage.com/
-
hvp800
Попитай майстора?
Този сервиз е със статут на свещена крава във vw форума ( не без помощта на приятели модератори ) , затова и негативните мнения рядко просъществуват дълго.Вероломния Кръчмар написа:Проблем 2 има решение в Люлин - търсиш Пешо, 0888732757, разбирате се, караш му колата и той я оправя. Може да се наложи да оставиш колата там за деня. При него бачка и едно момче - Владко, също много ги разбира нещата, телефона му е 0898640815.
Поздрави.
Аз лично посетих няколко пъти въпросния ключар, и резултата беше плачевен. Ремонт на предна лява брава и стъклоповдигач, тотал цена 140лв!?!
Същите неща от колега от форума, оригинални, 110лв. А цените ги знам , защото след две ходения до Люлин, в крайна сметка теглих една майна, и се оправих сам.
Изводите всеки да си прави сам.
Конграмана е ОЛИГОФРЕН
- Вероломния Кръчмар
- Гараж: Octavia 3 PF Vision+ 1.4 TSI - Victoria
- Обратна връзка:
Попитай майстора?
Адаш, аз знам, че насякъде може да стане гаф, фал и още какво ли не - моите впечатления са отлични, Маджо-вите също, аз от тази гледна точка го препоръчвам, с мен и със жена ми бяха любезни, коректни и експедитивни, свършиха си качествено работата, затова съм ги предложил.
Поздрави.
Поздрави.
ТТодоров "Гестапото" - Следвай 11-тата Божа заповед, момче. Тя гласи "Ни съ пръй!"
-
hvp800
Попитай майстора?
Лични впечатления , а може и да съм карък, знам лиВероломния Кръчмар написа:Адаш, аз знам, че насякъде може да стане гаф, фал и още какво ли не - моите впечатления са отлични,.
но е добре да се има едно наум.Конграмана е ОЛИГОФРЕН
- pechatara
- Гараж: Октавия 1 AHF chiptuning bega4kata
- Обратна връзка:
Попитай майстора?
Едно уточнение - Влади е собственик, Пепи е ...просто златен техник. Знае кое как.
Сменявал съм брави, ключалки, стъклоповдигачи, оправиха ми таблото - "падащи стрелки", има ли проблем от такова естество - само там. Не им правя реклама, за мен са читави.
Аз водих Маджо при тях, на сина октавията също, винаги са били точни.![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
Сменявал съм брави, ключалки, стъклоповдигачи, оправиха ми таблото - "падащи стрелки", има ли проблем от такова естество - само там. Не им правя реклама, за мен са читави.
Аз водих Маджо при тях, на сина октавията също, винаги са били точни.
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
- JORDITO
- Гараж: Skoda Octavia III 1.6TDI-CR, 105PS + Arshinkov brothers
Попитай майстора?
Аз лично три пъти съм ходил, и трите пъти "греда". Знам,че са много добри, но явно и аз съм "карък".
Първия път с Ибизата - млъкна зумера за всички звуци в колата. Исках да ми го сменят, че се намира на гърба на таблото. Казаха ми,че трябва да я оставя да се види какъв е зумера и едва ли ще се намери същия и най-добре да търся друго табло втора ръка, пък те щели да го прекодират после. Ново табло беше 800 лв. в Аутотехника.
Купих си зумер за 1 лв от Комет Електроникс и си го разглобих и смених сам за 2 часа.
Втория път пак на Ибизата, отказа платката в ключа. Не можело същия ключ (от старите несгъваеми), можело нов ключ сгъваем оригинален - 160-180 лв.
Направиха го в Практикер ключарите за 50 лв.
Третия път с ключ за БМВ Х5 от стария тип диамант да се нареже и прехвърли в сгъваема кутийка. Не можело, щом кутийката не е купена от тях - 50 лв кутийка(пак китайска, в Али са по 5 евро същите) плюс 10 нарязване.
Пак в Практикер - 10 лв нарязване и си го прехвърлих сам.
Не казвам нищо лошо за момчетата, явно аз нямам късмет.
Първия път с Ибизата - млъкна зумера за всички звуци в колата. Исках да ми го сменят, че се намира на гърба на таблото. Казаха ми,че трябва да я оставя да се види какъв е зумера и едва ли ще се намери същия и най-добре да търся друго табло втора ръка, пък те щели да го прекодират после. Ново табло беше 800 лв. в Аутотехника.
Купих си зумер за 1 лв от Комет Електроникс и си го разглобих и смених сам за 2 часа.
Втория път пак на Ибизата, отказа платката в ключа. Не можело същия ключ (от старите несгъваеми), можело нов ключ сгъваем оригинален - 160-180 лв.
Направиха го в Практикер ключарите за 50 лв.
Третия път с ключ за БМВ Х5 от стария тип диамант да се нареже и прехвърли в сгъваема кутийка. Не можело, щом кутийката не е купена от тях - 50 лв кутийка(пак китайска, в Али са по 5 евро същите) плюс 10 нарязване.
Пак в Практикер - 10 лв нарязване и си го прехвърлих сам.
Не казвам нищо лошо за момчетата, явно аз нямам късмет.
Моята тема за колата : Škoda Octavia III Комби 1.6 TDI-CR 105 PS
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
Попитай майстора?
Не е само при тебе така.
Аз съм същия "камИк".
![ireful1 [smilie=ireful1.gif]](./images/smilies/ireful1.gif)
Аз съм същия "камИк".
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Попитай майстора?
Колата е с N1 и средния колан е блокиран. Предполагам така е от нова, макар че по талон е 4+1. Някой да знае как се освобождава или как се разглобява? Супърб 2, но вероятно и на другите е същото.
Бееееее.....
- odo
- Гараж: Х3 М40i
Попитай майстора?
То може и да не е за тази тема, но ще питам тук.
Направи ми впечатление разликата в работа на DSG-та на Супърба и Фабията, докато изляза на булеварда, кара се 20-30км/ч Съпърба държи 2-3, а Фабията държи 1-2. Което много ме озадачи, защото иначе работят много еднакво двете кутии, въпреки че конструктивно са различи.
Направи ми впечатление разликата в работа на DSG-та на Супърба и Фабията, докато изляза на булеварда, кара се 20-30км/ч Съпърба държи 2-3, а Фабията държи 1-2. Което много ме озадачи, защото иначе работят много еднакво двете кутии, въпреки че конструктивно са различи.