Superb Sportline 2.0TSI 265 - Red Devil

Всичко свързано с модела Супърб, произведен след 2024г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Аватар
martinp

Škoda Фен²

Гараж: Kodiaq FL 2.0 TDI 4x4 7DSG 200hp

Мнение от martinp »

По т.1 от менюто на волана можеш да си нагласиш десните контролери Да са за телефон, и от там лесно да набираш.
Изображение
Аватар
revellski

Шкода Новак

Гараж: Gaps

Мнение от revellski »

Честито, колега! Музиката наистина е изненада и разочарование [smilie=music.gif]
@simichOil какви говорители си сложил?
Аватар
SimichOil

Škoda Ludicrous

Гараж: Toyota RAV4 - Plug-in Hybrid
Обратна връзка:

Мнение от SimichOil »

revellski написа: 27.07.2025, 10:04:10 @simichOil какви говорители си сложил
Предна линия:
https://hertz-audio.com/product/car-aud ... -mpk163-3/
Задна линия:
https://hertz-audio.com/product/car-aud ... -mpk165-3/

Субуфер в багажника с отливка:
https://hertz-audio.com/product/mps-250-s4/

Процесор:
https://hertz-audio.com/product/s8-dsp/

Усилвателя е 5 канален - 4х50 + 1х250 вата.

DSP ползвам заради заводския усилвател, него няма как да го махна за жалост.
Но аз не съм със Skoda. Подобна комбинация може да се сложи и на Супърб де.
rukuku

Шкода Новак

Гараж: Skoda Superb MK3 L&K 2.0TDI 190PS 4x4
Skoda Superb MK4 Sportline 2.0TSI 265PS 4x4

Мнение от rukuku »

Изображение

Пижо и Пенда след баня [smilie=beach.gif]
DMateev

Шкода Новак

Гараж: Skoda Octavia 4, 2.0 TSI, 4x4;
Skoda Octavia 3, 1.4 TSI

Мнение от DMateev »

rukuku написа: 25.07.2025, 16:10:35 Такааааа, с времето явно ще започнат да излизат разни допълнителни неща, с които ще се наложи да се свиква. Ама дразнят лекичко засега.

1. Поне аз така и не открих начин за бързо набиране на телефони от волана. При Супърб 3 беше супер. С един бутон извикваш последно набираните телефони на централния дисплей, завърташ врътката, цъкаш и си готов. Не знам аз ли нещо пропускам, но тук макар и да мога в десния кръг да избера Телефон освен да си гледам колко черти ми е обхвата друго полезно не мога да правя. Ако някой е намерил начин да набира, различен от това да рови из големия телевизор да свирка.
2. Системата за предотвратяване на сблъсък е прекалено чувствителна. При предишното поколение беше по-адекватна и не ми се е случвало да писне без да намеря причина за това. Сега доста често се случва да пищи в града без да има някаква обективна нужда от нейната намеса. Един два пъти дори и причуква спирачките, което вече не е ОК. За разлика от преди няма опция в менютата за намаляване на чувствителността й. Или поне аз не намирам такава.
Абсолютно същото изпитвам и аз, но с Kodiaq 2 RS, слизам от О4 и набирането на телефони от волана все още не мога да го разгадая, а при О3 и О4 беше просто и лесно. Ще пробвам съвета на колегата.
За системата за предотвратяване на сблъсък съм в същата ситуация. С леко уточнение с 2 малки бебета съм и карам МЕГА спокойно за момента, защото основно спят в колата. Много от далеч ми пищи, че нещо ще стане, а не е като да не съм видял ситуацията. Много често някой завива за десен завой и респективно намалява и аз единственото което не съм направил е да спазвам 30 метра дистанция и да съм на спирачката в дадения момент. Определено ако мога да го направя по-малко чувствително бих. Все още не ми се изключва тази екстра, защото в О4 един път ме е спасявала и затова и "вярвам" до някъде.
nitroverfs

Шкода Новак

Мнение от nitroverfs »

Здравейте,слагахте ли фолио на предницата при Kushev или само керамика и полиране ,че ми предстои тази стъпка при мен ;)
DonSkoda

Skoda Electric

Мнение от DonSkoda »

Фолио, задължително на нова кола. Колкото повече можеш да си позволиш да покриеш от колата, толкова по-добре.
rukuku

Шкода Новак

Гараж: Skoda Superb MK3 L&K 2.0TDI 190PS 4x4
Skoda Superb MK4 Sportline 2.0TSI 265PS 4x4

Мнение от rukuku »

nitroverfs написа: 26.10.2025, 21:56:06 Здравейте,слагахте ли фолио на предницата при Kushev или само керамика и полиране ,че ми предстои тази стъпка при мен ;)
Фолио има само на фаровете. Лично аз не съм фен на фолиото.
DonSkoda

Skoda Electric

Мнение от DonSkoda »

фолиото не е защото е много готино, а защото бояджия който да ти направи колата в БГ без да си остави ръцете, дали има 3-4 човека.
За една точка, застахователя отказва да признае детайл, и се занимаваш да боядисваш цял детайл.
Всеки си преценява за него си. Аз от цялостното фолиране, съм супер доволен. Не се цапа толкова лесно колата, не задържа прах, мие се много лесно и т.н
nitroverfs

Шкода Новак

Мнение от nitroverfs »

Да и аз мисля да направим предницата и предпазна лента за багажника и керамика на цялата кола
Публикувай отговор

Обратно към “Superb IV”