PORSCHE - Какво бихте избрали

Всички други марки автомобили, мотори, камиони и т.н.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Аватар
slavkoff

Škoda Racer

Гараж: подземен
Обратна връзка:

Мнение от slavkoff »

Кайман 981 S или GTS, като 2рото е за предпочитане, т.к. идва с LSD. А, при S e било опция, която почти никой не я поръчвал. Някъде бях чел, че двигателят на 981 и 987 S/GTS e от базовото 911, съответно отговарящи на 991 и 997. OEM кодовете съвпадат.
Също и базово 718 защото е турбо мотор и може да се напомпа доста здраво, и е страхотна база за надграждане. Лично не бих се занимавал. Каймана като цяло е много ограничаващ автомобил, само 2 места. Сега, към днешна дата, бих си взел м3 ф80 или м3 г80 на задно. [smilie=pardon.gif]
Относно Карерите, ако не е GTS/GT3/RS останалите са по скоро гранд туръри и кафе рейсъри. Не бих излезнал на писта със стандартна Карера или Карера S и да гоня времена. Но, бих си взел базова или евентуално S Карера 987/991 Кабрио с ПДК и да се разнасям като народна песен. [smilie=beach.gif]

Всички останали Поршета са просто ВАГ-ове. [smilie=hunter.gif]
VRS
Аватар
martinp

Škoda Фен²

Гараж: Kodiaq FL 2.0 TDI 4x4 7DSG 200hp

Мнение от martinp »

На така поставен въпроса - ще взема Шкодата разбира се.
Единственото Порше, което бих взел на старо е 993. Но за да го взема, ще значи че имам предостатъчно пари, и най=вероятно пак ще имам нова Шкода за ежедневни нужди.
Изображение
Заключено

Обратно към “Други марки МПС”