Същото за което си чел във форумите или същото като и без модул?
Разглобяване панела с бутони за старт/стоп на Kamiq
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
rts
- Гараж: ex. Skoda Kodiaq 2.0 tsi 190 к.с. 4x4, MY2024
-
Tpet
- Гараж: Skoda Karoq FL 2.0 TSI
Великолепно мнение съм написал
Същото, както и без модул. При преминаване през Еко го включва. Иначе както при теб - помни последното зададено състояние.
- ways
- Гараж: Kamiq Vision 1.5 TSI 2023
След повече от половин година докато събираше прах, реших да го сложа (същия кабел от Алито), всичко работи както трябва само едно нещо ми направи впечатление - бутона продължава да свети дори когато колата се изключи... след 10-15 минути продължава да свети, т.е. не се изключва светлината, това нормално ли е?
- acronym
- Гараж: Kamiq Vision 1.0 TSI 110hp
При мен изгасва няколко минути след като изгася и затворя вратите.
Ако хич не изгасва, не мисля, че е нормално.
Ако хич не изгасва, не мисля, че е нормално.
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
Изобщо не съм обръщал внимание.
Ся ше ида да видя дали свети и като я разкарвам ще ти пиша

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
Нищо не свети.
Отключих и светна.
Заключих - изгасна веднага и след 2сек пак светна , заедно с флашката.
След 2мин си изгасна.
Поздрави

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
- ways
Мерси за потвърждението, при мен е точно както го описвате, но явно изгасва малко по-късно. Не го засякох точно, но е определено повече от 2 минути, но може би не е баш 10-15 както първоначално споменах. За сега няма да предприемам нищо повече.
-
speedevolution
И аз бях поръчал такава джиджавка от алито и днес я сложих, работи както трябва и деактивира системата, доволен съм, като всичко е по същия начин като при вас, с изключение на времето в което свети бутона от заключване. Иначе евала на китайците, измислили са го. Много лесно се свалят бутоните и се слага буксата, отне ми не повече от 2-3 минути цялата работа без да съм го правил до сега.
Като стъпки:
1.Отключвам и светва
2.Заключвам изгасва за кратко и после пак светва бутона
3 При заключено не свети бутана за 2-3 минути само както при вас ами за повече, между 7 и 10 минути от заключването. със сигурност след 10-тата минута е изключил след няколко проби (всичко друго не свети и е изключено през това време).
Някой друг има ли като мен с повече време през което свети бутона от заключване, нормално ли е, пречи ли на нещо и може ли да навреди изобщо по някакъв начин на автомобила, на акумулатора и т.н.
Поздрави и успешен ден!
Като стъпки:
1.Отключвам и светва
2.Заключвам изгасва за кратко и после пак светва бутона
3 При заключено не свети бутана за 2-3 минути само както при вас ами за повече, между 7 и 10 минути от заключването. със сигурност след 10-тата минута е изключил след няколко проби (всичко друго не свети и е изключено през това време).
Някой друг има ли като мен с повече време през което свети бутона от заключване, нормално ли е, пречи ли на нещо и може ли да навреди изобщо по някакъв начин на автомобила, на акумулатора и т.н.
Поздрави и успешен ден!
-
rts
- Гараж: ex. Skoda Kodiaq 2.0 tsi 190 к.с. 4x4, MY2024
При мен работи, както трябва. Не е редно да имате всички такава забава. Има едни модули, които са програмируеми и може би правят някакви такива проблеми. Моят е от тези, които просто помнят последното състояние на бутона включено или изключено. При контакт/запалване след 4-5 сек деактивира старт/стоп ако такова му е било последното положение и светва жълто. При изключване на колалата на секундата жълтата светлина изключва, както и беше преди да имам модул. Свети само подсветката, но тя се изключва веднага при отваряне на вратата. Ако продължава да ви свети жълто според мен не е много добре, не позволява на колата да заспи. Около 5 до 6 мин са необходими за пълно зааспиване, но доста по-рано, след заключването да кажем макс 1 - до 2 мин всичко трябва да е изгаснало. Ето как е при мен:
- ways
Update: остана ми малко време тези дни, та отново разглобих панела и констатирах, че буксата не беше щракнала до край... тотално мой пропуск. Оправих я и сега всичко е точно.ways написа: 23.03.2025, 12:41:18 Мерси за потвърждението, при мен е точно както го описвате, но явно изгасва малко по-късно. Не го засякох точно, но е определено повече от 2 минути, но може би не е баш 10-15 както първоначално споменах. За сега няма да предприемам нищо повече.