[quote=uboy post_id=298101 time=<a href="tel:1671621549">1671621549</a> user_id=150]
Визирах всички, мърморещи с не по-темата неща.
Човека пита - имам проблем с паленето зимата, а не “дайте мнение да махна ли егр или дпф”.
И не знам защо продължаваме с офтопиците?!
[/quote]
Помогнаха му още с първите 3 мнения.
Но има един тип хора на тази територия, дето им буташ решението в ръцете, ама те винаги считат, че знаят по-добре, нищо, че са фейлнали 10 пъти преди в клетите си опити да се справят…
Също така стана ясно, че човекО мисли, че това, че някой друг не си хвърля фаса на улицата му дава право на него да го прави … та решението е само Аспаруховия мост…
vRS - BMN, започна да пали трудно
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- redalex
- Гараж: i3
- lancerpor
- Гараж: Skoda Octavia II vRS, Suzuki GSX-R 1000 K7, Aprilia Leonardo 300
redalex, папагал такъв... Вземи прочети темата отначало и спри да повтаряш едно и също! Първия коментар е - "Смени си уплътненията на дюзите", след това съм питал - Защо? След това ме успокояват, че всичко е наред и после отново има коментар за уплътненията. Малко по-надолу skodko ми е обяснил за този проблем и аз му благодаря. Това ще е първото, на което ще обърна внимание след празниците. От там нататък се включвате вие, природозащитниците и започвате с нападките.
Ако ти пушиш и не си хвърляш фаса на улицата,
. Аз даже и не пуша, но се навеждам да събирам други боклуци и да ги хвърля в кофата. За проблема с DPF-a, ходих на сервиз и от там ме посъветваха да го махна. Разбрах, че си "паралия", природозащитник, бг-мама и знаеш една от забележителностите на Варна. Можем да си говорим на дълго и на широко за активни и пасивни пушачи и за това какви ресурси се похабяват и какви вредни емисии се отделят за изработването на батерии за електромобили. Ако имаш нещо друго лично към мен, премини към лични съобщения.
Не съм длъжен да знам всяко едно слабо място на колата, за това задавам въпроси, които за някои хора може да са глупави. Дали ще карам дизел или не си е лично мой избор! Километрите които въртя са такива, защото през по-голямата част от годината съм на две гуми и колата седи без да се кара активно.
Темата наистина е приключена вече. Даже моля да бъде заключена, изтрита и т.н.
Ако ти пушиш и не си хвърляш фаса на улицата,
. Аз даже и не пуша, но се навеждам да събирам други боклуци и да ги хвърля в кофата. За проблема с DPF-a, ходих на сервиз и от там ме посъветваха да го махна. Разбрах, че си "паралия", природозащитник, бг-мама и знаеш една от забележителностите на Варна. Можем да си говорим на дълго и на широко за активни и пасивни пушачи и за това какви ресурси се похабяват и какви вредни емисии се отделят за изработването на батерии за електромобили. Ако имаш нещо друго лично към мен, премини към лични съобщения. Не съм длъжен да знам всяко едно слабо място на колата, за това задавам въпроси, които за някои хора може да са глупави. Дали ще карам дизел или не си е лично мой избор! Километрите които въртя са такива, защото през по-голямата част от годината съм на две гуми и колата седи без да се кара активно.
Радвам се, че все пак има хора, които помагат без да изместват фокуса от темата. Благодаря за съветите.uboy написа: 21.12.2022, 13:19:09 Човека пита - имам проблем с паленето зимата, а не “дайте мнение да махна ли егр или дпф”.
И не знам защо продължаваме с офтопиците?!
Темата наистина е приключена вече. Даже моля да бъде заключена, изтрита и т.н.
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
lancerpor, като цяло, атмосферата във форума е приятна...не оставай с погрешни впечатления 
- drunkman
- Гараж: Skoda Octavia Scout 2.0tdi, dsg, 2014, 184к.с.
- Обратна връзка:
щом вкарва нафта в маслото, то минава покрай сигментите... значи те са износени, не пали заради ниската компресия, или пикаеща дюза... не разбирам защо са те насочили към махане на дпф, ама такива са ни майсторите
"Дизел бегачка нема"
scout 2014
scout 2014
-
silent
Човека не е писал от една година искрено се надявам кочината без ДПФ и ЕГР да е предала богу дух.lancerpor написа: 20.12.2022, 20:19:25Naj dobretodor87 написа: 20.12.2022, 20:02:29 Или....
skodko написа: ↑19.12.2022, 21:14:57
Смени си уплътнения на дюзите
Няма ли да е по-добре да сменя колата направо?![]()
Както и по-горе съм писал... защо? Защо смятате, че те са причина? Какви са другите симптоми?