Срокове за доставка на Skoda Karoq (facelift)

Модел Yeti от 2009 до 2017
Karoq от 2017
Kamiq от 2019
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Blagovest

Шкода Новак

Мнение от Blagovest »

Почти никакви... ниво на оборудване selection и съм добавил само цвят металик и защита от лоши пътища... [smilie=search.gif]
m_yanev

Шкода Новак

Гараж: Karoq 1.5 tsi 7DSG

Мнение от m_yanev »

Blagovest написа: 01.06.2022, 21:20:08 ... ниво на оборудване selection и съм добавил само цвят металик...
И аз така, в средата на Март я поръчах, 1.5/ДСГ, селекшън, само с цвят, нищо друго.
До момента нямам седмица за производство, дилъра обеща да даде информция един месец предварително.
Чакаме :)
Phail

Шкода Новак

Мнение от Phail »

Аз поръчах моя Спортлайн средата на Март и утре отивам да го получа.. [smilie=yahoo.gif]
Сложих почти всичко възможно като опция на модела и това ме караше да мисля, че ще чакам страшно много, но явно стават чудеса..
Виждам, че колеги във форума са писали, че нямат дори нямат новини по техните поръчки, правени по същото време.
На какво се дължи това, нямам представа, но се надявам по-скоро да свърши чакането.
Поздрави!
pikkAname

Шкода Новак

Мнение от pikkAname »

Phail написа: 02.06.2022, 15:00:11 Аз поръчах моя Спортлайн средата на Март и утре отивам да го получа..
Ехаа!! Е на това вярно му се казва бърза работа. А дано тоя късмет почне да спохожда все по-често :)
penevdch

Шкода Новак

Мнение от penevdch »

Phail написа: 02.06.2022, 15:00:11 Аз поръчах моя Спортлайн средата на Март и утре отивам да го получа.. [smilie=yahoo.gif]
Сложих почти всичко възможно като опция на модела и това ме караше да мисля, че ще чакам страшно много, но явно стават чудеса..
Виждам, че колеги във форума са писали, че нямат дори нямат новини по техните поръчки, правени по същото време.
На какво се дължи това, нямам представа, но се надявам по-скоро да свърши чакането.
Поздрави!
Само на мен ли не ми се вярва това да е истина!
Аватар
Цецо75

ŠKODA MASTER

Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH

Мнение от Цецо75 »

Бе знае ли човек. На мен като ми сдаваха колата, дилъра каза буквално - нямам никаква идея, защото вашата кола дойде, другите висят от доста месеци преди вас.

Само гадая, но може кола, произведена и отказана (извън България) или нещо от сорта. Или да пасва на някакво типово оборудване от по-голяма поръчка изпълнена за някоя от по-големите държави.

А може и да фейк, естествено.
Бееееее.....
Phail

Шкода Новак

Мнение от Phail »

penevdch написа: 02.06.2022, 15:52:41
Phail написа: 02.06.2022, 15:00:11 Аз поръчах моя Спортлайн средата на Март и утре отивам да го получа.. [smilie=yahoo.gif]
Поздрави!
Не съм сигурен, дали има нужда да се обяснявам, но все пак..
При желание може да видите първия ми пост на 18 Март, когато реално се присъединих към форума, за да питам какво да правя с гумите, в случай че дойде зимата.. viewtopic.php?t=4414 ..
А относно последния пост на Цецо75.. не е произведена и отказана. На 17 май излезе от завода, като преди Великден ми казаха, че е предвидена за 20-та седмица.
Като опции съм добавил Columbus/DCC/Автоматичното отваряне на багажника и пълния пакет с адаптивния круиз контрол.. + още 2-3 по-незначителни подробности.
Както pikkAname каза по-горе.. Дано късмета спохожда по-често съфорумниците.
penevdch

Шкода Новак

Мнение от penevdch »

Phail написа: ↑02.06.2022, 15:00:11
Аз поръчах моя Спортлайн средата на Март и утре отивам да го получа.. [smilie=yahoo.gif]
Поздрави!
Не съм сигурен, дали има нужда да се обяснявам, но все пак..
При желание може да видите първия ми пост на 18 Март, когато реално се присъединих към форума, за да питам какво да правя с гумите, в случай че дойде зимата.. viewtopic.php?t=4414 ..
А относно последния пост на Цецо75.. не е произведена и отказана. На 17 май излезе от завода, като преди Великден ми казаха, че е предвидена за 20-та седмица.
Като опции съм добавил Columbus/DCC/Автоматичното отваряне на багажника и пълния пакет с адаптивния круиз контрол.. + още 2-3 по-незначителни подробности.
Както pikkAname каза по-горе.. Дано късмета спохожда по-често съфорумниците.

Дано всички получат такава приятна изненада!
mukot

Škoda Фен²

Гараж: Honda ZR-V Advance e:HEV; Toyota Cororlla Cross 2,0L HEV Executive plus

Мнение от mukot »

penevdch, обяснението може да е, че коли с по-високо оборудване и повече екстри имат предимство, тъй като носят по-голяма печалба /профит/, така както прави Мъск с Теслите. :)
Аватар
Цецо75

ŠKODA MASTER

Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH

Мнение от Цецо75 »

Не е това, защото хора наслагали много есктри по колите си, чакат вече по над 6 месеца и няма никаква светлина в тунела.

Понякога някой поръчки минават бързо... не е ясно защо. Ако станат нещата, колегата да почерпи и те така.
Бееееее.....
pikkAname

Шкода Новак

Мнение от pikkAname »

Е да, и една снимка може да сложи тука да видим новата придобивка - против уроки е [smilie=pleasantry.gif]
penevdch

Шкода Новак

Мнение от penevdch »

Цецо75 написа: 03.06.2022, 14:10:54 Не е това, защото хора наслагали много есктри по колите си, чакат вече по над 6 месеца и няма никаква светлина в тунела.

Понякога някой поръчки минават бързо... не е ясно защо. Ако станат нещата, колегата да почерпи и те така.
Някои чакат и по 11 месеца [smilie=fool.gif]
D_Danov

Шкода Новак

Гараж: Karoq SportLine 2.0TSI 4x4

Мнение от D_Danov »

penevdch написа: 03.06.2022, 14:38:29 Някои чакат и по 11 месеца
+1
Phail

Шкода Новак

Мнение от Phail »

pikkAname написа: 03.06.2022, 14:16:37 Е да, и една снимка може да сложи тука да видим новата придобивка - против уроки е [smilie=pleasantry.gif]
Ето го и него.. [smilie=yahoo.gif]
Изображение
m_yanev

Шкода Новак

Гараж: Karoq 1.5 tsi 7DSG

Мнение от m_yanev »

Честито браво
С кеф да си я караш и безаварийно :)

Пък да се надявам че щом и моята поръчка на 18-ти Март като твоята, ще дойде скоро :)
Преди Септември примерно ;)
Публикувай отговор

Обратно към “Škoda Kamiq, Karoq, Yeti”