От началото на годината имаме направени 80 автомобила, доста от тях се подържат от нас, не бих предлагал нещо , което създава проблеми. Всичко се тества лично от мен на личните ми автомобили преди да го предложа.
Друга основна причина да се предпочете метода за повдигане с подложка, е че комфорта остава непроменен. Докато при смяната на пружини с различни от оригиналните често се получават нежелани промени в комфорта и височината, защото заместителите на оригиналната пружина са с неясни параметри, които стават ясни едва след като бъдат монтирани и автомобила се кара няколко дни, когато вече нямаш право да ги върнеш.
Сменяме и пружини, но често се получава по-високо от исканата височина, по-твърда возия, или обратното, новите оригинални с цената си отказват голяма част от клиентите.
При подложката печелиш височина , а всички други параметри на автомобила, с които си свикнал остават непроменени.
Та всеки сам взима решение какво му върши работа. Бих продължил дискусията , ако има неизяснени неща , но си мисля че не е нужно да е в темата , прекалено е да стои най-отгоре цял ден докато се чешем пръстите