PDR Paintless dent removal - изправяне на вдлъбнатини без боя
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
n_kovachev
И аз тъкмо се връщам от сервиза в Дружба - предишният собственик на колата беше изтървал бутилка точно над дръжката на шофьорската врата, вследствие на което имаше доста остра вдлъбнатина точно до ръба на вратата. След има-няма 20 мин. нямаше и следа от вдлъбнатината! Професионална работа! 
- blindbard
- Гараж: Skoda Karoq, 1.5 TSI, DPCA, 6M, Business, MY 2020
- Обратна връзка:
Колеги, препоръчайте качествен PDR сервиз или майстор в гр. Варна, гр. Добрич или близката околност. ![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
ЕА 211 EVO ACT, 110 kw/150 hp; тема: viewtopic.php?f=13&t=2656
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
0889435813 Жороblindbard написа: 30.03.2021, 07:12:43 Колеги, препоръчайте качествен PDR сервиз или майстор в гр. Варна
Сами ти е дал телефона. Най-добрия е за мен.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- skodko
- Гараж: Skoda 120 L/ Skoda Fabia 1.2 HTP/ BMW E28 520I
- Обратна връзка:
А някой за Бургас?
Белята каза: Айде бягай, че ми писна от тебе! Никой не ти чете суперлативите, работнико на ЕТ!
- blindbard
- Обратна връзка:
@bega4kata, Благодаря!
- vankissa
- Гараж: > VW Golf MK4
> Skoda Superb 3 FL, L&K, 2.0TSI/272HP, Revo PP
> Renault Captur TCe 154
Такаааа... Малко UP на темата да направя по случай перфектната и бърза работа на Цецо днес.
Вчера се чухме, минах през сервиза за бърз оглед и се разбрахме за днес 9 - 9:15 да съм при него. Бях в сервиза в 9:18, в 9:30 от щетата нямаше и следа, и после си лафихме още 20 минути![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Щетата не бе голяма - удар от камъче близо до фара на преден ляв калник. Вдлъбнато, като от градушка, с диаметър по-малък от сантиметър, НО се виждаше неприятно. Безупречна намеса за 15 минути при направен анализ от Еуратек за "надигнала боя" и нужда от пребоядисване на целия детайл, но за това повече в съответната тема...
Евала на Цецо!
Вчера се чухме, минах през сервиза за бърз оглед и се разбрахме за днес 9 - 9:15 да съм при него. Бях в сервиза в 9:18, в 9:30 от щетата нямаше и следа, и после си лафихме още 20 минути
Щетата не бе голяма - удар от камъче близо до фара на преден ляв калник. Вдлъбнато, като от градушка, с диаметър по-малък от сантиметър, НО се виждаше неприятно. Безупречна намеса за 15 минути при направен анализ от Еуратек за "надигнала боя" и нужда от пребоядисване на целия детайл, но за това повече в съответната тема...
Евала на Цецо!

- YYakovliev
- Гараж: Superb III Facelift L&K, 2.0 TSI, EA888 Gen.4, TVS Stage-1+, 426 PS, 561 Nm
@vankissa, ти беше с керамика нали? Какво става с нея при такива интервенции?
тема коментари: viewtopic.php?f=37&t=3706 | тема проект: viewtopic.php?t=4340
- vankissa
- Гараж: > VW Golf MK4
> Skoda Superb 3 FL, L&K, 2.0TSI/272HP, Revo PP
> Renault Captur TCe 154
Дааам, затова исках да мина през Цецо преди да ми дойде часа при Жоро
... та ако има нужда Жоро да тръкне нещо и/или да възстановява по керамиката - да го направи след седмица, когато съм на полу-годишно обслужване.
В момента няма видими следи по колата - нито релефни, нито по самото лаково покритие.
Освен вдлъбнатината имаше и лека драскотина от удара. Но не резка, която да се усети с нокът, а по-скоро следа от триене, матова и сравнително широка следа, вероятно резултат от рикушета. На място Цецо я тръкна леко, ама съвсем леко, и всичко изчезна.
Жоро ми е казвал, че освен гланц, дълбочина на цвета, защита от химии, керамиката дава и занчително подобрение по отношение физическата устойчивост на лака. Говорим за якост, по-добра устойчивост на драскотини и т.н. Не казвам, че пази от надрасквания и камъни, но е една идея по-добре от чист фабричен лак, което мооооооже и да ме е спасило - знам ли...
-
style34
- Гараж: Kodiaq FL, 190 TSI 4x4
Днес и аз минах за оглед при Цецо. И както беше оглед направо се зае и ми оправи 5-6 вдлъбнатинки, появили се незнайно как на различни детайли.
За отрицателно време нямаше и следа от тях.
Доволен
За отрицателно време нямаше и следа от тях.
Доволен
- RamonRs
Здравейте колеги,
Бихте ли дали адрес на гаража на Цецо?
Благодаря предварително!
Поздрави
Бихте ли дали адрес на гаража на Цецо?
Благодаря предварително!
Поздрави
- PSG
- Гараж: ŠKODA Yeti Adventure 2.0TDI 140hp CFHC 4x4 '15
ŠKODA Superb III FL 2.0TDI 190hp DFHA '19
Здравей,
Тръгваш по бул. "Цветан Лазаров" в посока "Дружба". След като подминеш кръстовището с бул."Копенхаген" влизаш на първата в ляво. Минаваш покрай складовете на "Алфа Комерс" (сиво/сини сгради) и караш към дъното на улицата. Като стигнеш в дъното, вдясно ти е портала към складовете на "АутоКели". Влизаш през портала, държиш дясно и минаваш през паркинга пред складовете. Като подминеш складовете на "АутоКели" вляво ще видиш отбивка с гаражи/автосервизи от двете страни. Цецо е там - от лявата страна като влезеш в отбивката. Т.е. на гърба на склада на "АутоКели".
Драснах ти го на картата на прима-виста, защото първия път и аз се позамотах.

ŠKODA Yeti Adventure 2.0TDI CFHC 4x4 '15
- RamonRs
PSG, искрено ти благодаря за направения труд и изчерпателния отговор!
Поздрави
Поздрави
- blindbard
- Обратна връзка:
Благодарности към @bega4kata, че ме насочи към правилния човек в гр. Варна - Жоро!
Жоро се оказа интересен човек, добър събеседник и отличен професионалист! За около час сътвори неща, за които в ЕТ ми казаха - 3 дни и задължително пребоядисване. Препоръчвам Жоро за колеги от Североизточна България.ЕА 211 EVO ACT, 110 kw/150 hp; тема: viewtopic.php?f=13&t=2656
-
Spunk
- Гараж: Skoda Octavia Octavia II Combi 1.9 TDI 4X4 (105 Hp) 2006
Дай някакви кординати на човека, локация някаква връзка щом го препоръчваш

- blindbard
- Обратна връзка:
Spunk,
На около 2 км. от сервиза на @bega4kata.
гр. Варна, кв. "Виница", ул. Параскев Пиперов" № 11.
На около 2 км. от сервиза на @bega4kata.