Superb 3 L&K 2.0 272к.с. Facelift
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
-
Stevek
- Гараж: Superb III 2019
Честито колега.
Пожелавам ти много безаварийни километри.
И аз избрах сходна комплектация със същите джанти, но взех колата в цвят magic black.
Взех дигиталното табло отчасти заради текста бяло на бяло в аналоговото табло, не знам дали са го оправили при FL.
Цената доста се в вдигнала от MY 2019.
На мен ми дадоха стелка за багажника и секретни болтове.
Alu педалите степенката взех от али за 17$.
Тишината идва и от акустичните стъкла.
Проскърцванията са въпрос на късмет, влажност и др. Решения има описани за всичките.
Тук друг колега вече пуска видео за централната и на FL.
От чип тунер гаранция никой никога не е видял ...
По-добър вариант е да не разберат в ЕТ, а начини си има.
Пожелавам ти много безаварийни километри.
И аз избрах сходна комплектация със същите джанти, но взех колата в цвят magic black.
Взех дигиталното табло отчасти заради текста бяло на бяло в аналоговото табло, не знам дали са го оправили при FL.
Цената доста се в вдигнала от MY 2019.
На мен ми дадоха стелка за багажника и секретни болтове.
Alu педалите степенката взех от али за 17$.
Тишината идва и от акустичните стъкла.
Проскърцванията са въпрос на късмет, влажност и др. Решения има описани за всичките.
Тук друг колега вече пуска видео за централната и на FL.
От чип тунер гаранция никой никога не е видял ...
По-добър вариант е да не разберат в ЕТ, а начини си има.
- BlackPearl
- Гараж: Octavia mk3 vRS-BlackPearl2
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Колега ядосай ни сега и кажи за колко им остави старата?
А за новата, само консумативи да са ти кахъра.
А за новата, само консумативи да са ти кахъра.
Бееееее.....
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
От чип тунинг- гаранция ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Не говори смешки! Не дай боже да стане нещо.
А да не се разбере е възможно само чрез пауърбокс. Щайнбауер например.
Не говори смешки! Не дай боже да стане нещо.
А да не се разбере е възможно само чрез пауърбокс. Щайнбауер например.
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- zalmaneca
- Гараж: Octavia 4 FL 2.0 TSI 265hp '25
ex Superb 3 FL L&K 2.0 TDI 190hp '20
ex Opel Astra GTC 1.9 150hp+ '08
ex Peugeot 206 1.4 75hp '00
ex Renault 11 1.7 90hp '87
Честито колега!
Пу-пу.Ако знаех че има такова яко сиво, него щях да поръчам.
Търся си да си взема такава стелка аз.
Пу-пу.Ако знаех че има такова яко сиво, него щях да поръчам.
А на мен ключодържател.
Търся си да си взема такава стелка аз.
-
The_Storm
@Stevek, При мен тоя път бяха много дашни с подаръците. Дадоха ми гумени стелки + тази за колоната, за багажника също гумена стелка, хромираните педали и степенката... Остава само сега за едни секретни болтове да ги изкрънкам. 
@Цецо75, За 50к я взеха.
@bega4kata, Колега, ако си мислиш, че си редактирах предишното мнение за да им правя реклама на BSR-a - лъжеш се. Няколко човека ми писаха на лично защо съм избрал BSR пред другите алтернативи и реших директно да го допълня в темата, за да не отговарям едно и също на всеки. Хората си ми бяха дали гаранционен документ с печати и подписи. Дали са смешки или не - не знам, за щастие не ми се е налагало да им ползвам гаранцията. Така че ако може следващия път по-леко с нападките.
@zalmaneca, Трябва да ги потиш. Като ги натиснеш подаряват тва-онова.
@Цецо75, За 50к я взеха.
@bega4kata, Колега, ако си мислиш, че си редактирах предишното мнение за да им правя реклама на BSR-a - лъжеш се. Няколко човека ми писаха на лично защо съм избрал BSR пред другите алтернативи и реших директно да го допълня в темата, за да не отговарям едно и също на всеки. Хората си ми бяха дали гаранционен документ с печати и подписи. Дали са смешки или не - не знам, за щастие не ми се е налагало да им ползвам гаранцията. Така че ако може следващия път по-леко с нападките.
@zalmaneca, Трябва да ги потиш. Като ги натиснеш подаряват тва-онова.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Я да видим какъв документ ти дават за гаранцията.
Не те нападам, просто ти казвам да не се надяваш, ако ти стопи и повлече бутало, че ще ти купят нов блок. Или ако счупи турбо, ще ти го сменят. Сънища са това.
Ще има едни прехвърляния на топката между Ет и тунерите, експертизи.... и накрая ще издухаш супата повярвай ми.
Не го пиша с лоши чувства, напротив.Не се пали.
Не те нападам, просто ти казвам да не се надяваш, ако ти стопи и повлече бутало, че ще ти купят нов блок. Или ако счупи турбо, ще ти го сменят. Сънища са това.
Ще има едни прехвърляния на топката между Ет и тунерите, експертизи.... и накрая ще издухаш супата повярвай ми.
Не го пиша с лоши чувства, напротив.Не се пали.
GUNTER SERVICE

-
didoya
- Гараж: BMW G20 330xD M-Sport
И това го хващали гадовете, последните поколения VAG ECU-та по някакъв начин се усещали. Как - нямам представа, но определено витаят такива слухове из чуждите форуми, даже има хора с отказана гаранция заради такава джаджа,bega4kata написа: 05.03.2020, 09:38:06 А да не се разбере е възможно само чрез пауърбокс. Щайнбауер например.
Иначе ако ще се слага Power Box всички казват, че JB4 е истината, той се доближавал до Stage1. Но само споделям какво чета.
Лично аз ако някой ден реша да вдигам мощността на колата просто ще се доверя на реномиран бранд нато Revo и няма да се занимавам с кутийки. Най-малкото отзивите и тестовете на техният продукт са доста, заради мащаба. Ремапа за мен е по-сейф в дългосрочен план за мотора от кутийката, защото управлява и мониторира охлаждане, темп. на изходящи газове и какво ли не - поне ако се вярва на писанията на Revo:)
-
kograman
В рево и такива подобни работят по-кадърни инжинери от колкото в Vw Group, и видиш ли,пренаписват софта на инжинерите от Vw ...?
Someone's opinion of you does not have to become your reality
-
didoya
- Гараж: BMW G20 330xD M-Sport
Надали е така, по-скоро VM инженерите имат куп неща, с които трябва да се съобразяват.
Да кажем, че при Шкода тоя мотор е най-дефорсиран откъм коне (DNUA = 272 коня, DNUE - 300 коня при същият хардуер). При VW и Seat е на повече коне. Като жертват няколко процента от резервите и ресурса, повече проценти от екологията и нещата се получават....и 340-350 коня вече не изглеждат толкова много отгоре на стоковите.
Да кажем, че при Шкода тоя мотор е най-дефорсиран откъм коне (DNUA = 272 коня, DNUE - 300 коня при същият хардуер). При VW и Seat е на повече коне. Като жертват няколко процента от резервите и ресурса, повече проценти от екологията и нещата се получават....и 340-350 коня вече не изглеждат толкова много отгоре на стоковите.
Последно промяна от didoya на 05.03.2020, 15:07:43, променено общо 1 път.
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
kograman написа: 05.03.2020, 14:56:53 В рево и такива подобни работят по-кадърни инжинери от колкото в Vw Group,
Човек, на моменти ти се чудя много.kograman написа: 05.03.2020, 14:56:53 В рево и такива подобни работят по-кадърни инжинери от колкото в Vw Group,
Всички софтове на ВАГ груп са насочени към екологичните норми и нямат общо с перформънса на колите.
Естествено, че хората са кадърни, в РЕВО специално и да, пишат софтове.
Ако не го правиха, нямаше да има 5+ софта за един модел автомобил ,който пък има 18+ версии на софта на ЕКУ-то.
Десетките логове, които правя на колата си потвърждават, че на РЕВО софта в частност е ТОП, хем е сейф, хем слага конете на пътя.
Че дори Келеша, лека му пръст още преди 10г беше по-кадърен инжЕнер от тия във ВАГ.

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣
-
The_Storm
@bega4kata, Както споменах, не съм стигал и силно се надявам да не ми се налага да стигам до подобен момент. Затова както новата, така и предишната кола не бързах да ги туниговам, преди да минат една смяна на масло, поне ако има нещо фабрично шанса да си покаже преди първата смяна е голям. Колкото до документа - замина с колата, но като реша да взимам за тази ще ти го снимам.
-
kograman
18 версии на Еку-то от Рево за само една версия на "некадърните" VW инженери доказва само едно, че не знаят къде се намират на моменти.Ц-Е-Ц-О РАНИЦАТА написа: 05.03.2020, 15:05:26 Човек, на моменти ти се чудя много.
Всички софтове на ВАГ груп са насочени към екологичните норми и нямат общо с перформънса на колите.
Естествено, че хората са кадърни, в РЕВО специално и да, пишат софтове.
Как не са се светнали VW да изкарат тунинг фирма дъщерна, и да "отключват" некадърният софтуер?
Someone's opinion of you does not have to become your reality
- ЦецоNOL
- Гараж: SKODA KAMIQ 1.5TSI MONTE CARLO 2024 - МРАЗКО
POR(N)SCHE CAYMAN GTS 4.0 718 2023 - YELLOWSTONE
AUDI A6 C5 ALLROAD - КАМИОНА - Обратна връзка:
Бастун, пак не четеш - Октавия ВРС 245кс има 18+ версии на софта за ЕКУ-то От ЗАВОДА, направени от инженерчетата там.kograman написа: 05.03.2020, 15:25:03 18 версии на Еку-то от Рево за само една версия на "некадърните" VW инженери
РЕВО имат точно 6 софта в момента.

ЗА ВСЯКАКВИ АВТОЧАСТИ И КОНСУМАТИВИ
0️⃣8️⃣9️⃣ 9️⃣1️⃣1️⃣ 6️⃣9️⃣6️⃣9️⃣