Ма, ти си знаеш. А и да питаш за "надявам се твоята кола" други хора.... За жена си пита ли някой, или си я избира сам
Skoda Superb III Facelift Scout 2019 2.0 TSI 272 4x4 - темата за надявам се моята кола
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Taratajki
- Гараж: Fabia 3 1.2 tsi ; Octavia 4 FL 2.0 tdi
Skoda Superb III Facelift Scout 2019 2.0 TSI 272 4x4 - темата за надявам се моята кола
За тия пари.... две коли, които да ти покриват моментните нужди. Супърб мега-хипер-гига, дето не подходящ за нищо, което си описал... ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Ма, ти си знаеш. А и да питаш за "надявам се твоята кола" други хора.... За жена си пита ли някой, или си я избира сам
-
dr_chill
Записвам се да следя, че и мен ме очаква покупка догодина, като дойде време сигурно ще пусна тема. Дано авторът няма против.
И аз търся по-висока проходимост, но като за полите на Витоша(Драгалевци) , но все повече се убеждавам, че няма смисъл от Скаут. За тези пари на прима виста - има X3 с по-голям просвет, макар и по-базово оборудване.
Иначе мисля е подходящо да попитам какъв е просвета за Scout L&K с DCC и седан L&K 272 с DCC ?
Пакет лоши пътища сваля ли допълнително и съответно с колко?
И аз търся по-висока проходимост, но като за полите на Витоша(Драгалевци) , но все повече се убеждавам, че няма смисъл от Скаут. За тези пари на прима виста - има X3 с по-голям просвет, макар и по-базово оборудване.
Иначе мисля е подходящо да попитам какъв е просвета за Scout L&K с DCC и седан L&K 272 с DCC ?
Пакет лоши пътища сваля ли допълнително и съответно с колко?
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Пакета лоши пътища не сваля, а качва. Поне така беше на предишните генерации, колата е видимо по навирена. Незнам за С3 дали се предлага въобще такава опция. А и да има едва ли може да се куплира с DCC, то двете са коренно противоположни като идея...
Абе кат ви чета, единствената угодия ви е Олроад...
Абе кат ви чета, единствената угодия ви е Олроад...
Бееееее.....
- DoH_KuXoT
- Гараж: Passat B8 2.0tdi - 190hp
А някой от пишещите замисля ли се , че scout, allroad , alltrack не се взима толкова, защото е коренно различен автомобил и затова струва двойно, а защото просто някой му се кефи? И аз харесва изброените, но цената не ми е ок, за 15мм по висока кола десетки хиляди левове + , да верно има и пластмаси налепени по калниците... ич ми не е ... за втора употреба на 5+ годишен пък съвсем не хващам логиката, да караш кола, за която си принуден всяка една едрогабаритна част да е ОЕ и нова, защото няма АМ, нито втора ръка. Но в крайна сметка мерак с пари се гаси, различен си, рядко срещан , обръщаш се всеки път да видиш какво си заключил на улицата и така. Тия неща не могат да се измислят и сметнат, те се чувстват.
Много хубаво Ви е цитирал stefan L за DCC и тук. Един го радва, друг го маха, като всяко нещо, като е руса жената се боядисва черна, като е черна се изрусява... кой каквото му е на сърце.
Много хубаво Ви е цитирал stefan L за DCC и тук. Един го радва, друг го маха, като всяко нещо, като е руса жената се боядисва черна, като е черна се изрусява... кой каквото му е на сърце.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
То хубаво, ама след Скаута за 90 бона ще се обръщат само облъчени Шкодаджии ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Мисълта ми е, че и вида му не е като за 90 бона кола... Тоя довод също не е състоятелен. За тия пари има коли дето са истински проходими. Има и такива дето са истински пичеловки. В нито един от двата сегмента не блести особенно.
Супърба е ценна кола, докъм 60-70000лв. Нагоре алтернативите го бият, поне според мен.
Мисълта ми е, че и вида му не е като за 90 бона кола... Тоя довод също не е състоятелен. За тия пари има коли дето са истински проходими. Има и такива дето са истински пичеловки. В нито един от двата сегмента не блести особенно.
Супърба е ценна кола, докъм 60-70000лв. Нагоре алтернативите го бият, поне според мен.
Бееееее.....
- VSG
- Гараж: Superb 3 FL 1.5 TSI Edition
Kamiq 1.0 TSI Vision
Има я, вдига с около 14-15 милиметра...Цецо75 написа: 31.12.2019, 10:44:34 Пакета лоши пътища не сваля, а качва. Поне така беше на предишните генерации, колата е видимо по навирена. Незнам за С3 дали се предлага въобще такава опция.
-
optimax
- Гараж: Шкода Октавия 2 Комби 1.9тди 4х4
Фолксваген Пасат комби 2.8 V6 4моушън
Моите 5ст по темата както казва един колега.Супърб скаут тръгва от почти 80к в конфигуратора.Поиграх си и стигна 97к.Колко отстъпка ще направят ЕТ?Много оптимистично да кажем 20% и отива 77-78к.А отстъпката няма да е толкова и да речем е 82-84к.За мен са много пари още повече че не тупваш с торбичката на бюрото на дилъра ами събиране за първоначална и лизинг после.Помисли за Октавия 3 скаут или по добре обикновенна Октавия с пакет лоши пътища.Аз лично доста трябва да ме бодат парите по корема за да взема С3 скаут
- nrayanov
- Гараж: Mitsubishi Outlander 2.0 MiVEC CVT Instyle 4WD MY2020
Toyota Corolla 1.4 D4D Hatchback MMT SOL 2WD MY2005 - Обратна връзка:
Колеги, отстъпката от цената я няма в конфигуратора. Успокойте се, за бензиновата версия отстъпката е около 10 хил. лв., а за дизела 13 хил. лв. по ценова листа, преди индивидуална оферта, подаръци, и т.н.
Гледах ценовите оферти на всичко подобно - Passat Alltrack, Kodiaq, Opel, Volvo, Audi Allroad - нищо не може да предложи същото нещо за тези пари. Най-близко са Kodiaq-a и Passat-a, но както може би сте разбрали не харесвам SUV-та.
Ако не съм прав, съм готов веднага да махна екстрите от конфигуратора и с@JORDITO, и@ToYaGa, да завъртим бизнес.
Аз писах ако Еуратек предложат много добра цена за дизела. Ако предложат повече от 12 хил. лв. разлика бих се замислил сериозно за дизела. В момента е с малко над 6 хил. по-евтин. Чух разни слухове, че щели да почнат да дават каско и за бензиновите безплатно, но ако не го направят, разликата става почти 10 хил. Ще видим, аз предпочитам бензин, но догодина лятото ще видим.
Гледах ценовите оферти на всичко подобно - Passat Alltrack, Kodiaq, Opel, Volvo, Audi Allroad - нищо не може да предложи същото нещо за тези пари. Най-близко са Kodiaq-a и Passat-a, но както може би сте разбрали не харесвам SUV-та.
Защо, какво му е на бензина?bobo80 написа: 30.12.2019, 18:47:15 Не знам каква е тая драма с дизела но за "Scout" версията аз лично виждам само дизела като адекватен агрегат.
Точно такава е идеята, не се шегувам.
Може, ама след колко години? Като падне гаранцията предполагам. То тогава и с кабел могат да се активират и част от другите екстри, които съм включил.stefan L написа: 30.12.2019, 22:08:58 Защо са тея 4300 за мултимедия, при положение, че JORDITO може да ти достави и монтира нещо много по-евтино и по-добро?
Ако не съм прав, съм готов веднага да махна екстрите от конфигуратора и с@JORDITO, и@ToYaGa, да завъртим бизнес.
Бъркаш се, не съм аз човека с разходите, много други хора писаха такива неща в други теми. За мен парите са средство за харчене. Те и без това се обезценяват с по поне 5% на година (реална инфлация + изкуствено вдигане на минимални заплати и пенсии).didoya написа: 30.12.2019, 18:18:09 купуваш кола, която се обезценява с 10к на година и с каско 3к лева, за какви разходи и какви 5 лева говорим
Аз писах ако Еуратек предложат много добра цена за дизела. Ако предложат повече от 12 хил. лв. разлика бих се замислил сериозно за дизела. В момента е с малко над 6 хил. по-евтин. Чух разни слухове, че щели да почнат да дават каско и за бензиновите безплатно, но ако не го направят, разликата става почти 10 хил. Ще видим, аз предпочитам бензин, но догодина лятото ще видим.
Аз го докарвам на почти същата цена Октавия Скаута на конфигуратор, а отстъпка за него почти няма.optimax написа: 31.12.2019, 13:55:39 Аз лично доста трябва да ме бодат парите по корема за да взема С3 скаут
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Тук навлизаш в различени класове коли,нямащи нищо общо със Супърб
-
optimax
- Гараж: Шкода Октавия 2 Комби 1.9тди 4х4
Фолксваген Пасат комби 2.8 V6 4моушън
Октавия 3 скаут има налични които са обявени около 59к.Ако идеята е само по висока кола тогава както казах нормална Октавия с пакет лоши пътища.Майсторите ще потвърдят че окачването е с една и съща височина тогава.Скаут е пакет пластмаси.Да...кефят ме но не за тия пари.Все пак ти си решаваш накрая
- Rangel
- Гараж: Octavia 3 FL 2.0 TSI 6M REVO STAGE 1
За първи път влизам да си конфигурирам един Суперб Скаут... моя стъпи 95к. Алеле...
- ostavime
- Гараж: Deville
Ще пожелая успех и ще приключа с темата, но ще кажа, че за мен е несериозно да пускаш тема за избор на кола 7-8 месеца преди изобщо да имаш намерение да купуваш
. Не мисля, че ще си купиш каквато и да било Шкода на финала, но... ще поживеем, ще видим.
Весело посрещане на всички
Весело посрещане на всички
- DoH_KuXoT
- Гараж: Passat B8 2.0tdi - 190hp
Това същото си го писал и снощи в 21:30 ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
- nrayanov
- Гараж: Mitsubishi Outlander 2.0 MiVEC CVT Instyle 4WD MY2020
Toyota Corolla 1.4 D4D Hatchback MMT SOL 2WD MY2005 - Обратна връзка:
Той и Superb Scout дизел за директна поръчка е без нищо допълнително е 63к.optimax написа: 31.12.2019, 14:12:29 Октавия 3 скаут има налични които са обявени около 59к.Ако идеята е само по висока кола тогава както казах нормална Октавия с пакет лоши пътища.Майсторите ще потвърдят че окачването е с една и съща височина тогава.Скаут е пакет пластмаси.Да...кефят ме но не за тия пари.Все пак ти си решаваш накрая
Не казах подобен клас, казах подобни - модели комбита с увеличен просвет и 4х4igeorgiev82 написа: 31.12.2019, 14:06:08Тук навлизаш в различени класове коли,нямащи нищо общо със Супърб![]()
@ostavime, според теб какво ще купя?
- ToYaGa
- Гараж: Superb III Scout
Ъ? Да завъртим бизнес, само да се измисли какъв. Само дс не е като във вица... Аз да търся вагон мармалад, ти 1 милион долара