Skoda Octavia Rs
Правила на форума
До раздела имат достъп всички потребители на форума. Можете да публикувате обяви за всякакви стоки и артикули.
Моля, не коментирайте цената (спам) и се придържайте към основната цел на раздела!
Шкода Форум не носи отговорност за качеството или автентичността на обявите в този раздел.
До раздела имат достъп всички потребители на форума. Можете да публикувате обяви за всякакви стоки и артикули.
Моля, не коментирайте цената (спам) и се придържайте към основната цел на раздела!
Шкода Форум не носи отговорност за качеството или автентичността на обявите в този раздел.
- dimibo
- Гараж: Супърб 2, 2.0 TDI
Октавия 2, 1.9 TDI
V10
-
kograman
Skoda Octavia Rs
Аз друго се чудя, и не мога да си обясня. Броиш 70 пари за кола, и след 5 дена айде на пазара.
Спрямо цената не мисля че е спешна, или от зор. Колкото и да си паралия(ако си) да пилееш така, едва ли ще загледаш точно Октавия.
Тунинг/мунинг, ама при такъв капитал за пръскане са едни други коли си мисля.
Спрямо цената не мисля че е спешна, или от зор. Колкото и да си паралия(ако си) да пилееш така, едва ли ще загледаш точно Октавия.
Тунинг/мунинг, ама при такъв капитал за пръскане са едни други коли си мисля.
Someone's opinion of you does not have to become your reality
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
Skoda Octavia Rs
Ва мен ми е интересно, не, по-скоро странно, защо ги купувате, като ще ги продавате?
Редалекс, кво ще кажеш по въпроса?
Редалекс, кво ще кажеш по въпроса?
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

- enenen
- Гараж: Kia Sportage NQ5 MHEV
Skoda Octavia Rs
Някакъв вид разочарование може би. От един тест драйв човек не може да добие пълна представа за автомобила.
Другият довод може да е излизането на новата Октавия. До последно имаше някакви супер изчанчени рендери, които почти никой не харесваше. Но накрая се оказа, че колата явно ще си е доста хубава. Та може човекът да е решил с минимална загуба да си вземе актуалния модел. Но това смъкване на цената с 10 хил. за 5 дни малко изключва тоя вариант като че ли.![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
Другият довод може да е излизането на новата Октавия. До последно имаше някакви супер изчанчени рендери, които почти никой не харесваше. Но накрая се оказа, че колата явно ще си е доста хубава. Та може човекът да е решил с минимална загуба да си вземе актуалния модел. Но това смъкване на цената с 10 хил. за 5 дни малко изключва тоя вариант като че ли.
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Skoda Octavia Rs
То ако искаш все да си с новия модел, трябва на 5 години да се разделяш с по едни 30 бона. Голяма далавера е. А тази кола не е на 5 ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
Не очаквайте Октавия 4,да е нещо чак толкова револиционно, че да е причина да си продадеш колата.
При октавия 3,ако примерно човек има Октавия 2 рс тди комънрейл, с екстри, не си струва да я продадеш и да вземеш тройката. Нищо повече не ти предлага!
Не очаквайте Октавия 4,да е нещо чак толкова револиционно, че да е причина да си продадеш колата.
При октавия 3,ако примерно човек има Октавия 2 рс тди комънрейл, с екстри, не си струва да я продадеш и да вземеш тройката. Нищо повече не ти предлага!
GUNTER SERVICE

-
kograman
Skoda Octavia Rs
Не си фешън със старият модел ... Хората дават по над 2к за телефон, само за да са фешън и не знаят за какво и е, ползват само ФБ, Вайбър и ало-ало.
При С2 и С3 обаче не стоят така нещата
При С2 и С3 обаче не стоят така нещата
Последно промяна от kograman на 29.10.2019, 08:47:34, променено общо 1 път.
Someone's opinion of you does not have to become your reality
- redalex
- Гараж: i3
Skoda Octavia Rs
Не мога да говоря за другите хора.
Аз лично съм мега доволен от ВРСа. Просто на мен колите ми омръзват след 1-2 години. И конкретно моят ако го бях продал щях да си взема някой по-спортен мерджан или порше.
От моята извадих около 30% от стойността като я продавах. Тук човека явно има друга сметка.
- stanley
- Гараж: Skoda Superb II FL 2.0TDI 6M 4x4 ex, Skoda Superb 1.8TSI 6M, VW Passat 6 2.0TDI DSG6 ex, Skoda Superb 1.9TDI Tiptronik-ex, Skoda Octavia 1.6 MT-ex
- Обратна връзка:
Skoda Octavia Rs
България не е логична държава и съответно нищо не се случва както го очакваш. Не разбирам защо 3 страници търсите логика в обявата. По мое мнение е най-сладко да си купиш кола от някой на който му е омръзнала и си е навил на пръста, че му се кара нещо друго. Големи оферти падат.
- Цецо75
- Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH
Skoda Octavia Rs
Е нали цената беше висока? Свали я с 10 бона. Сега му скочихте, що я бил купил, като я продава...
Ами решил купил. Решил продава. Може да му трябват спешно пари, всичко се случва на тоя свят. В крайна сметка това е една ламарина, така както я купуваш, така и я продаваш.
Не мисля, че е достигнал цена за сделка все още, но това е пазар, нормалната цена е тази, на която има сделка.
За мен е редно, модераторите да забършат темата, все пак това е раздел обяви, а ние добре си лафим.
Ами решил купил. Решил продава. Може да му трябват спешно пари, всичко се случва на тоя свят. В крайна сметка това е една ламарина, така както я купуваш, така и я продаваш.
Не мисля, че е достигнал цена за сделка все още, но това е пазар, нормалната цена е тази, на която има сделка.
За мен е редно, модераторите да забършат темата, все пак това е раздел обяви, а ние добре си лафим.
Бееееее.....
- sonnyer
- Гараж: Kia Sportage NQ5 1.6 T-gdi 150ps Manual-6 speed
Ex: Skoda Superb II FL CFGB
Skoda Octavia Rs
Имам познати, които си купуват нова кола, сменят работата, получават служебна за ползване без ограничения и тази новата кво да я правят ?
Дай Боже всеки му .. за 15 минути ще направя обява като стигна до този момент.
Дай Боже всеки му .. за 15 минути ще направя обява като стигна до този момент.
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
Skoda Octavia Rs
Ти що я смени?Да,твоята не беше РС ама вървеше повечеbega4kata написа: 29.10.2019, 08:16:58 При октавия 3,ако примерно човек има Октавия 2 рс тди комънрейл, с екстри, не си струва да я продадеш и да вземеш тройката. Нищо повече не ти предлага!
- digitalundgrd
- Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
Skoda Octavia Rs
Е как пък не разбра, че в тоя пост Сами се майтапи/шегува
- bega4kata
Tiguan TDI 4motion
Skoda Octavia Rs
Колко е вървяла. Печка. 30 до 200
Глава пука, турбинота 100 пъти блокира геометрията. Не ме кефеше. Проблеми само.
Глава пука, турбинота 100 пъти блокира геометрията. Не ме кефеше. Проблеми само.
GUNTER SERVICE

-
Yavor Simov
- Гараж: Skoda Superb L&K 4x4 2.0TSI 272 ps
Skoda Octavia Rs
Привет,моя познат както споменах има две коли и иска да си вземе трета - Кодияк Рс.Споменах му,че във форума са ми казали,че цената е непосилна за България и трябва да има корекция на цената поне 15% и той реагира светкавично.Не бърза да я продава и за това тази цена му се струва уместна.Не се продава поради нужда от пари.Не съм си играл да видя колко струва като се сложат всички екстри и се заплатят автокаско,гражданска и други,но доколкото знам е плащана някъде около 67000 лв.
- redalex
- Гараж: i3
Skoda Octavia Rs
Сваляте 25-30% и евентуално може да се продаде.
Колко коли има и какво иска да вземе е без значение за всеки, който би взел октавията. Ако ще плаща пълната цена, ще си я поръча от Еуратек.
Колко коли има и какво иска да вземе е без значение за всеки, който би взел октавията. Ако ще плаща пълната цена, ще си я поръча от Еуратек.