Цецо, съгласен съм с критиката. И аз да кажа, а не да се оправдавам.
Имаше брифинг в Петък, в Събота на драга за всеки клас също.
Едно и също се повтаря ( а и масово хората го знаят, не са за 1ва година): Финал, спиране, поглеждане на другия участник и чак тогава завой и с бавна и безопасна скорост към шатрите, където се разпределя, който е отпаднал на паркинга, който е шил - пак на чертата.
На Драг карането не мисля, че е близо до публиката- има 6-8 метра разстояние. Плочите са по около 3м. (тук, да не се случва, но стане ли белята, лента и тн. няма помогне)
https://photos.google.com/share/AF1QipN ... FDLWxYenNB
На 9та секунда се вижда, къде съм аз, къде е публиката. Това са коридорите и плочите. Само (мисля), задмоторките направиха 2 старта в един коридор по-близо до публиката и ги изместихме в този до разделителната линия.
На входа имаше конуси, очертаваха подхода/ вход и изход за автоможилите като
Y и не позволяваха кола да мине в най-близката до публиката лента.
Ицето- не видял конуса. Тук, с извинение, те си бяха наредени още от майсторското. Виждат се от далеч, още повече като се прибираш от гонката.
Той го удари, като се прибира от гонка със скорост 20км примерно и като гледа публиката.
На майсторското: Вземането на шиканите е с не повече от 40 според мен. Да не се случва, някой да има проблем.
Оградна лента също имаме - 300метра всеки път носим.
Вятърът обаче беше доста силен и вързана за конусите (най-горе я бяхме опънали за вход/изход стрелбище ) , започва да ги подмята.
Винаги има нещо да се доизпипа.
Например: От всички, само аз си нося колци заострени/яки, да забивам до краката на шатрите с чук. Хубаво, ама ....чаках Морковака да ги докара, че разпънахме шатрите чак за драга. Преди това имаше много вятър и нямаше как да се опънат без колците.
Ако ги бяхме сложили по-рано, можеше да опънем лентата там и така.
За догодина, това ще е една от точките над които ще наблегнем.
Скаутите: Няма нужда от коментар. Скарах им се на паркинга, за това, че по време на майсторското и 250-300м. писта свободна, те ми дават газ на паркинга....
![punish [smilie=punish.gif]](./images/smilies/punish.gif)