Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Ако ти се разхожда в събота или още утре до Соколския манастир - там сме всички Шкоди на Национален събор тази седмица и старозагорските включително Ще я покажеш на всички колицата тъкмо
SimonSez написа: 04.07.2019, 16:10:32
Честито колега! Цвета е страхотен.. Само приятни моменти с нея ти пожелавам
Мерси. Определено са приятни моментите. А за цвета наистина много си ме радва. Сега остава и да видя как да го защитя цвета. Някой да предложи къде мога да закарам колата в Стара Загора за външна защита или подобни неща? Както казах преди това, не съм много запознат с тези процедури.
KNedyalkov, Защо не се разходиш до ТК Detailing в Бургас и ще ти я направят ,както трябва.Моята беше преди година там и съм много доволен ,пък и не само аз