Още една шкода в семейството......

Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2004г. до 2013г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Аватар
Mad___Max

Škoda Фен

Гараж: Škoda Octavia Mk1 1.8 20V SLX
Škoda Octavia Mk3 1.4 TSI Vision

Мнение от Mad___Max »

Чудна красавица си си избрал Цецо!!!
Само яко каране, смяна на консумативи и [smilie=beach.gif] ...
Не знам кой съм аз, ама не съм кой да е!!!
Не страдам от психично разстройство, наслаждавам му се!!!
peshu

Шкода Новак

Гараж: Skoda Octavia 1.4 TSI DSG

Мнение от peshu »

Цецо, със здраве да си я караш [smilie=yahoo.gif] [smilie=beach.gif] [smilie=music.gif]

димон написа:Честито !
Тез дилъри на място ли доставят колите в чужбинеция ? [smilie=thank_you2.gif]
Има опция, но е скъпо удоволствие. Преди беше от 400 до 700 евро в зависимост от местоживеене. Казваш ден и час и я носят. Сега вече не знам колко е ...
Дори при покупка става! Пращаш си по е-майл необходимите данни, те ти вадят номера, документи, подготвят договор. Идват, подписваш и честито. Парите с превод.
Аватар
Цецо75

ŠKODA MASTER

Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH

Мнение от Цецо75 »

Е а честито Адаш :)

Апропо сега видях, че освен, че сме адаши по собствени имена, сме адаши и по съпружески имена :)
Бееееее.....
Публикувай отговор

Обратно към “Octavia II”