![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
RED LINE for SCOUT
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- skauta
- Гараж: Шкода Октавия Скаут 2 CR TDI
Шкода Фабия 1 TDI
RED LINE for SCOUT
Постарах се колкото се може да балансирам работите с червеното но на живо наистина изглежда не толкова натрапчиво, като се вдигне задния подлакътник, отдолу няма червено и стои по изчистено, но все пак всеки си има мнение и виждане и няма как всички да сме на едно.
Целта ми както съм казвал и преди е да стане уникален, а не оригинален. Благодаря и за хубавите отзиви. ![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
![thank_you2 [smilie=thank_you2.gif]](./images/smilies/thank_you2.gif)
- skauta
Шкода Фабия 1 TDI
RED LINE for SCOUT
Бат Ники, жената със сигурност ще се съгласи с тебе, ама кво да направя, като изначално съм сбъркал отбора.coverdale написа: 24.06.2018, 19:12:50 Браво,Иво!![]()
А да знаеш как ще и тича една емблема на ЦСКА,малейййй......![]()
- bega4kata
- Гараж: Оctavia 3 RS TSI stg 3 Revo - ex
Tiguan TDI 4motion
Mercedes GLC 450d AMG 4matic Premium
0896670196 - Обратна връзка:
RED LINE for SCOUT
Вие с най-червените коли,сте най-големите Левскари. ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
GUNTER SERVICE

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ

ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
- skauta
Шкода Фабия 1 TDI
RED LINE for SCOUT
Да, има май някаква истина в цялата работа. ![sarcastic [smilie=sarcastic.gif]](./images/smilies/sarcastic.gif)
- skauta
Шкода Фабия 1 TDI
RED LINE for SCOUT
В програмата на събора, не видях да има нищо за жените, затова измислихме нещо, което ще им хареса. Конкурс за най-интересен и оригинален маникюр примерно, като ние вече сме готови.
Много съм доволен от моята жена, че сама си ги прави с голям мерак.
Ако се приеме, може да се премести постът, където трябва.
Ако се приеме, може да се премести постът, където трябва.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- skauta
Шкода Фабия 1 TDI
RED LINE for SCOUT
Днес най-после си реших моята повече от двугодишна дилема с температурата на маслото. Смених си преди две седмици охладителя на маслото, ама едва днес го тествах на дълъг път и резултата беше
.От цялата работа според мен и това трябва да мине, към частите за консумативи за определени километри, наистина разликата е голяма и буквално не можех да си позная колата. Голям кеф
Яд ме е само, че нещо толкова логично и просто ми отне цели две години за решение. Добре, че Тошко от Еуратек ми подхвърли така малко случайно на събора да го направя, пък да видим и то взе, че стана. Днес си направихме и ние един много готин преход ( on tour), утре ще постна снимки.
, щото мястото е страшно красиво и си заслужава разходката, за да се види, ако някои се реши де.
.От цялата работа според мен и това трябва да мине, към частите за консумативи за определени километри, наистина разликата е голяма и буквално не можех да си позная колата. Голям кеф - Георги Г
- Гараж: Superb 3, 2.0 TDI, 190HP
RED LINE for SCOUT
Ивчо радвам се, че най-накрая си решил проблема с температурата, че не е шега работа.
Чакаме снимките
Чакаме снимките
- stefan L
- Гараж: exOctavia 2.0TDI BKD powered by Gunter Service/ exGolf 7 R CJXC powered by Gunter Service/ Волво ЕХ30, 428 к.с.
RED LINE for SCOUT
Енде гут алес гутskauta написа: 21.07.2018, 20:34:34 Яд ме е само, че нещо толкова логично и просто ми отне цели две години за решение.
- zzankov
- Гараж: Шкода Октавиа 2001
AQY
85kW/116 hp
RED LINE for SCOUT
Я разкажи повече.
С новия колко държи?
И нека коментират и други хора,в час, каква може да е причината?
Какво се случва с този охладител след известно време и пробег?
С новия колко държи?
И нека коментират и други хора,в час, каква може да е причината?
Какво се случва с този охладител след известно време и пробег?
- Баш Майстора
- Гараж: Шкода120L-52hp,
- Обратна връзка:
RED LINE for SCOUT
Поздравления!Радвам се,че си решил проблема и чакаме снимките.
- Георги Г
RED LINE for SCOUT
Този топлообменник ако може да се разглобява може би ще се види причината.
- skauta
Шкода Фабия 1 TDI
RED LINE for SCOUT
Накратко, вече си карам със 160-170км без проблем, като температурата се задържа в диапазон 102-109, преди това не можех да си помисля за много време да карам с такава скорост, а сега не ми пука и си натискам. Имах един момент, в който стигнах 116 градуса, ама беше 10тина и повече километра як баир по подбалканския път и си я настъпвах пак добре по него, така, че всичко си е в рамките според мен. Тия по старите двигатели мисля, че нямат такъв датчик, който да им показва температурата и там проблема си остава скрит, ако го има, затова апелирам това да се счита за консуматив и всеки да си го сменя при закупуване на кола втора употреба, че знае ли се. Аз за себе си до този извод стигнах и го препоръчвам, пък вече всеки да си преценява. ![pardon [smilie=pardon.gif]](./images/smilies/pardon.gif)
- skauta
Шкода Фабия 1 TDI
RED LINE for SCOUT
Запушва се и цирколацията на антифриза се нарушава.Георги Г написа: 21.07.2018, 22:44:32 Този топлообменник ако може да се разглобява може би ще се види причината.
- Георги Г
RED LINE for SCOUT
Идеална е температурата 
- kalata
- Гараж: Octavia 2 Elegance 2.0 TDI-PD DSG, 2007
RED LINE for SCOUT
А къде се намира този топлообменник? Може ли да споделите снимка/схема. При кои двигатели го има? При BKD? С онези скритите функции на климатроника можеше ли да се види температурата на маслото?
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl