Всичко за Шкода Октавия, произведена от 2013г. до днес
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Дано обаче да си прав, че да не поръчва после и той Чуканчета
На Текаматата до колкото знам му ЕВАХТЕ МАМАТА на Фокса.
Преправяхте нещо и го съсипахте
Не е оригинален Фокс, както аз го карах.
............ама ти и Булхикса съсипа.
@bega4kataказа: Ама всичко да ти е Рево не е геройство.Всичко им е нескопосано на тях.Като започнеш от софтуера дето сеца, минеш през колера дето не пасва и стигнем до джантите, дето според И. Пецов няма проблем да се карат с навито тиксо на главините.
Колега, колата на колко километра е в момента? Колко смени на масла и консумативи са правени? Или е нова, шоурумен екземпляр от преди фейслифта?
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
La Furia Roja написа:
Не се обиждам. Хал хабер много е Яко
Дано обаче да си прав, че да не поръчва после и той Чуканчета
На Текаматата до колкото знам му ЕВАХТЕ МАМАТА на Фокса.
Преправяхте нещо и го съсипахте.
Не е оригинален Фокс, както аз го карах.
Как ще ми се обиждаш на мене бе
Имаше опция за дизела.Питат те ще слагаш ли бензинови накрайници и правят гърнетата с тръби като бензиновите.Или направо пращат бензинови гърнета.
Но паипа на бензина е 63,а на дизела 55. Те знаят.Първото ще му го направят на по малкото фи.
А на Текамата правиха преходник щото беше 63 твоето.
GUNTER SERVICE ВСИЧКИ МОИ МНЕНИЯ СА ЛИЧНИ И НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМАТ ЗА ДОСТОВЕРНИ
Моята е къстъм,на 60мм без крайни гърнета и е тиха е не като стокова има малко звук ама малко,но сега ще слагам крайни гърнета,защото има едно съскане като е на място все едно изпуска гумата.
А някой от Вас не продаваше ли оригиналния - целия? От бензин vRS дето си беше на колата преди да почнете да сменяте? Ако го сложи него, няма ли да е добре?
kalata написа:Колега, колата на колко километра е в момента? Колко смени на масла и консумативи са правени? Или е нова, шоурумен екземпляр от преди фейслифта?
За нова, какъвто и да е екземпляр, тези неща с които е оборудвана ми поискаха 70 хилки!!! За това си поръчах да ми я намерят в Германия, кола с TUV, на по-малко от 100К и да е минала инспекции за употребявани автомобили, да не е пушено в колата и да има оборудване каквото искам и разбира се пълна сервизна история и обслужване в сервиз на Skoda или VAG. Та конкретната отговаря на всичките ми изискванията. Колата е на 91К като последно е сервизирана в Шкода на 84 900км, приблизително 5000 преди поредните 15К, поради това че е върната за продажба. Обслужвана е на интервал от 15К.
Възможно е да е с новият софт за компа... в Германия не те питат искаш или не искаш. Хубаво е, ако може на Чепеларе да се сравни с някоя друга и ако разминаване да се върне на старата версия...
noby_007 написа:Та конкретната отговаря на всичките ми изискванията. Колата е на 91К като последно е сервизирана в Шкода на 84 900км, приблизително 5000 преди поредните 15К, поради това че е върната за продажба. Обслужвана е на интервал от 15К.
Перфектно, щом е обслужвана на 15К. Дано предния собственик да се е грижил добре за колата. Кога ще ти я докарат?
"Ако виждаш дървото, което ще уцелиш след малко, това се нарича недозавиване; ако само го чуваш и усещаш, значи става дума за свръхзавиване" - Walter Röhrl
Живот, здраве и късмет, на 16-18.02 трябва да е тук.
Софтуера е обновяван на последното обслужване на колата, но какъв е проблема че е направено?!?! Нещо не разбирам.
Искам и да питам с какъв размер по-малки джанти мога да я карам зимата? Че не е за 18" тука зимно време.
ТТодоров написа:За софта питай ги какво е ъпдейтвано.
Тази генерация не подлежаха на ъпдейт като Евро 5 (мисля)
Ами то от 5 коли които проверявахме в системата на SKODA, всички от Германия, и на 5-те имаше подменян софтуер. Явно си е някаква сервизна кампания. Предполагам, че е нещо свързано с вредните емисии, щото нали постоянно ги гърчат в тази насока VAG.
Последно промяна от noby_007 на 04.02.2018, 10:50:26, променено общо 1 път.