KIA
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.
- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
- bobo80
- Гараж: Oktavia 3 VRS TDI DSG
Mercedes-Benz W212 350CDI
KIA
Браво бе! Супер е Кияка.
Добре сте я разходили. Ще излезнат мъжкари от това представителство.
Лчно за себе си мога да кажа ,че 117 000 пари за Кия не давам, независимо колко е хубава. Аз за тези пари бих отишал в премиум сегмента. Друг е въпроса ако купиш О3 RS и набиеш още едни 40-50 хилки за тунинг дали пък Кията не става добра сделка. Не знам всеки си решава как да си харчи парите. Всичко е въпрос на възможности.
п.п. Интересно е как при 3/4 пълен резервоар бордкомпа дава пробег 290км до зареждане.
Добре сте я разходили. Ще излезнат мъжкари от това представителство.
Лчно за себе си мога да кажа ,че 117 000 пари за Кия не давам, независимо колко е хубава. Аз за тези пари бих отишал в премиум сегмента. Друг е въпроса ако купиш О3 RS и набиеш още едни 40-50 хилки за тунинг дали пък Кията не става добра сделка. Не знам всеки си решава как да си харчи парите. Всичко е въпрос на възможности.
п.п. Интересно е как при 3/4 пълен резервоар бордкомпа дава пробег 290км до зареждане.
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
KIA
За 117к взимам RS3 седан,не Кия.
- Sawyer
- Гараж: ///
KIA
Това казах и аз на bondo. Точно 117k струва Ауди RS3 конфигурирано така, както аз искам.
Ако струваше 50k долара като в Щатите, KIA-та щеше да бъде интересна опция, обаче на цената на брутална машина като RS3, която е светлинни години напред като автомобил, е безпредметно дори да се коментира.
Ценово не се получават нещата. Поизлъскан Хюндай с интересен дизайн и нелош мотор под капака на цената на RS3 - thanks, but no, thanks
Иначе шапки долу за клипчетата и интересната информация
- igeorgiev82
- Гараж: Octavia 3 FL 1.4TSI DSG-BLUE MAGIC
KIA
Сигурен ли си?Зет ми си вози 2-те деца и сестра ми без никакви проблеми.Даже има място в багажника за количка и багаж.odo написа:Двете коли са толкова различни, че не е истина. В Стингъра си качваш цялото семейство, а в RS се качвам аз + 1 и за повече място няма.
- digitalundgrd
- Гараж: CUPRA ST 300 4Drive
ex.i30N Drive-N
ex.MEGANE RS CUP
ex.Fabia Monte Carlo
KIA
Кумът е голям фен на Кияците. В семейството им карат само тая марка и се имат с ръководството, защото ползват някакви по-специални ценови преференции.
Един от първите е в България с KIA CEED GT там най-наточената версия 204 коня
Колата вади фаца, определено. Вози адски твърдо и гори много за кубатурата и мощността си. Джапанка да и хвърля и нея ще изгори
Като вървеж е ту партс, както казваше Ицата Стоичков. Може би ще е идея по-бавна от 1.8ТСИ или в най-добрия случай кантар, а уж е 20 коня повече по книжка. Вътре не е тясно, но не е и като в Октавия.
Ценово, както се спомена неколкократно в темата и КИА и Хуйдай мноооого са си повярвали в последно време.
Един от първите е в България с KIA CEED GT там най-наточената версия 204 коня
Ценово, както се спомена неколкократно в темата и КИА и Хуйдай мноооого са си повярвали в последно време.
- Sawyer
- Гараж: ///
KIA
KIA-та е около 35см по-дълга и 5-6 см по-широка. Разликата е сериозна, но не фрапираща, нито пък даваща някакво качествено различно ниво на комфорт откъм пространство. RS3- ката е много комфортна и функционална кола, макар и по-компактна. А като вървеж ще го взриви тоя кореец all day every day.
Ако беше на цената на Superb 280 или малко над нея, щеше да е сделка, обаче при цената, която са й лепнали не знам на какви продажби разчитат въобще. За парите, които му искат на StinKer-a, човек може да си купи нещо извънемно като RS3, което го превъзхожда в абсолютно всичко, с изключение на обема на купето и бажника.
Ако беше на цената на Superb 280 или малко над нея, щеше да е сделка, обаче при цената, която са й лепнали не знам на какви продажби разчитат въобще. За парите, които му искат на StinKer-a, човек може да си купи нещо извънемно като RS3, което го превъзхожда в абсолютно всичко, с изключение на обема на купето и бажника.
- Stuci
- Гараж: APR Superb
- Обратна връзка:
KIA
Не се познаваме с дилъра, но в предварителен разговор любезно му обясних, че няма да си губим времети, ако не ни даде да си я караме както исмаме.
Хора, не сравнявайте КИАта с RS3, просто са различни. Стингър е широка кола, на ръба съм да кажа просторна, а RS3 не е.
Чакаме оферта за 2 автомобила![beee [smilie=beee.gif]](./images/smilies/beee.gif)
Хора, не сравнявайте КИАта с RS3, просто са различни. Стингър е широка кола, на ръба съм да кажа просторна, а RS3 не е.
Чакаме оферта за 2 автомобила
goAPR
- odo
- Гараж: Х3 М40i
KIA
Луди стеStuci написа:Не се познаваме с дилъра, но в предварителен разговор любезно му обясних, че няма да си губим времети, ако не ни даде да си я караме както исмаме.
Чакаме оферта за 2 автомобила
Сподели после офертите.
-
Sec8200
- Гараж: под наем
KIA
Коментарите са очаквани, можех да ги напиша преди клипчетата
Все пак колата има пазар и това не е Европа според мен, точно заради мисленето и големите играчи родом оттук. Макар, че и тук има хора ще я купят за да са различни от масата - Ауди, БМВ, Мерц.
едно, че се скрихте (не че ще седна с двама непознати в Кия с 250км/ч, но жест) ...
другото - миват там някакъв Мерц и "Тошко Дизела" - ши ва сцепа!
Все пак колата има пазар и това не е Европа според мен, точно заради мисленето и големите играчи родом оттук. Макар, че и тук има хора ще я купят за да са различни от масата - Ауди, БМВ, Мерц.
измамници пред дилъра, фалшиви приятели за мен ...
едно, че се скрихте (не че ще седна с двама непознати в Кия с 250км/ч, но жест) ...
другото - миват там някакъв Мерц и "Тошко Дизела" - ши ва сцепа!
причината да не си купя втора нова кола от Хюндай е само тази. Сервизът им е на светлинни години пред Е.Т. (в София), дават коли за уикенд тест драйв на клиенти. Но цените бяха височки дори спрямо Шкода.
питай го за легендарния сервиз в София, потресаващи истории са, само дано не е попадал и да не попада
- todor87
- Гараж: Skoda_Superb_3_Combi_2.0_TSI_4×4=>
=>Revo Stg_2 killer😁
KIA
Браво на корейците. Яка машина. Наблегнали са на числото 3. Евала и на тестерите
Не знам защо, но много ми прилича на Алфа дизайна, харесва ми.
Не знам защо, но много ми прилича на Алфа дизайна, харесва ми.