Съвет за Супърб Скаут

Всичко за Шкода Супърб, произведен от 2015г.
Правила на форума
- Потребител, който с поведението си системно пряко или косвено цели да насажда негативно отношение към марката Шкода, както и когато това му действие е свързано, или от него произтича уронването на престижа на Шкода Форум-България, може да бъде наказан с предупреждение, а след преценка на Администратор - и с БАН.

- СПАМ не се толерира при никакви условия в този форум. Под СПАМ да се разбира повтарящи се мнения с кратко, натякващо и дразнещо съдържание, или само емотикона/и.
Мнение, което няма нищо общо със заглавието, съдържанието и насочеността на темата в която е написано може да бъде директо изтрито или преместено по преценка на Модератор, без предупреждение към автора.
Публикувай отговор
Аватар
zloQQ

ŠKODA MASTER

Гараж: ŠKODA Octavia L&K 1.9 TDI AHF
ŠKODA Octavia vRS 2.0 TDI CR CEGA
Обратна връзка:

Съвет за Супърб Скаут

Мнение от zloQQ »

Е, ако излизаш всеки уикенд на някъде е безмислено да я махаш/слагаш постоянно. Особено ако имаш височина в гаража или седи навън колата.
Аватар
Цецо75

ŠKODA MASTER

Гараж: BKC+, DTUA
ex CFGB, ex ALH

Съвет за Супърб Скаут

Мнение от Цецо75 »

Erebus, Предполагам не караш активно ски, затова се чудиш.
Бееееее.....
Аватар
chill

Škoda Фен²

Гараж: Дакел 280

Съвет за Супърб Скаут

Мнение от chill »

Erebus написа: 08.03.2024, 10:44:00 Най-вероятно има предвид автобокс. Винаги съм се чудел на хората, които си ги държат по колите, а не в гараж/мазе.
Да автобокс имах предвид. Аз я ползвам за ски. Нерентабилно ми е да я свалям/качвам по 30 пъти на сезон.
Публикувай отговор

Обратно към “Superb III”